- 18 Şubat 2022
- 34
- 3
- 8

tsk
Pro konsollar için mi Base konsollar için mi patch seçtinModded warfare rehberi ile hazırladığım illusion tarafından yapılan logo geçme+60fps+ debug menu + 1080p downgrade yamalarını 1.05 e uyguladım. Deneyebilirsiniz. Yüklediğinizde yama notlarından kontrol edebiliriniz.![]()
File on MEGA
mega.nz
modded warfare de kendi videosunda prosu olmasına rağmen hem base konsolar için olan 60fpsyi hem de prolar için olan çözünürlük patchlerini seçiyordu. Ben de o ikisi+debug+logo geçmeleri seçtim.Pro konsollar için mi Base konsollar için mi patch seçtin
Hocam Pro konsolda çözünürlüğü düşürerek mi yada birşeyler kısarak mı 60 FPS yapıyor? Neleri kısıyor tam olarak?Modded warfare rehberi ile hazırladığım illusion tarafından yapılan logo geçme+60fps+ debug menu + 1080p downgrade yamalarını 1.05 e uyguladım. Deneyebilirsiniz. Yüklediğinizde yama notlarından kontrol edebiliriniz.![]()
File on MEGA
mega.nz
Hocam Pro konsolda çözünürlüğü düşürerek mi yada birşeyler kısarak mı 60 FPS yapıyorlar? Neleri kısıyorlar tam olarak?Geliştirici SonGoKu84Ciss tarafından Elden ring 60 fps backport patch yapılmış. Denemek isteyenlere duyurulur.
[Gizli içerik]
2k dan 1080p ye düşürerek yaklaşıyor yine tam 60 değil fakat artıyor fps biraz.Hocam Pro konsolda çözünürlüğü düşürerek mi yada birşeyler kısarak mı 60 FPS yapıyor? Neleri kısıyor tam olarak?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK