- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,418
- 113

Back 4 Blood geliyor
Anlamıştım zaten. (Ön hazırlıklar)Back 4 Blood geliyor![]()
Ben ölürüm kalırım aksilikler olur, konular orada seni bekliyor abi.Anlamıştım zaten. (Ön hazırlıklar)![]()
Allah korusun oyunlar önemli değil.Ben ölürüm kalırım aksilikler olur, konular orada seni bekliyor abi.![]()
9.60 fw isteyen 1.08 güncellemesiAllah korusun oyunlar önemli değil.
Evet Back 4 Blood oyunu çıkmıştır arkadaşlar. Scofield konusunu açıyor bekleyiniz.
[CUSA14275] Back 4 Blood Update v1.08 Fully Backported
İşler şimdi kızışacak.9.60 fw isteyen 1.08 güncellemesi![]()
İndirmesi ve oynaması da ayrı bir zevkli oluyor. Sanki yeni sürüm kırılmış gibi oldu anasayfaİşler şimdi kızışacak.![]()
Patch 1.05 — 13th June 20221.05 ile gelen yenilikler ile alâkalı bir açıklama paylaşmanız mümkünmü
teşekkürlerTeşekkürler.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK