Spinback2020
Kullanıcı
- 24 Temmuz 2020
- 67
- 16
- 8

Great Post, Thanks
TskSonuç ilginç, denedim ama ben de yine tam olarak aktif olmadı yani infinite health-sınırsız sağlık diyor ve daha ben seçmeden kendinden seçili geliyor ve çalışmıyor yani iki kere darbe aldım mı sağlık iniyor ve ölüyorum. Yani ben God modu gibi düşündüm ama öyle değil galiba. Can sağlayan iksir var o sonsuz oldu yani istediğin kadar içip canını arttırıyorsun belki bundan mı bahsediyorlar acaba bilemedim. Ama mantıklı değil. Yine de oynayacaklara yardımı olur tabi. Ve daha iyi god modlu hile de yakında çıkacaktır. Acele ile eksik yapıyorlar.
GÜNCELLEME: Hile içine baktım zaten sınırsız sağlık kısmı offsetleri girilmemiş yani boştu bu yüzden çalışmaması normal. Sonra adamın twitter hesabına baktım aynısını o da yazmış daha bulamadım diye ve o da iksir içip durun şimdilik diyor. Yakında keşfederse paylaşırız.
HİLE DOSYASI - json
data/GoldHEN/cheats/json içine ftp ile bu 2 dosyayı atın. Bir tanesi TR yama ve backport yükleyenler için diğeri yüklemeyenler için yani ikisini de atın işte.
[Gizli içerik]
Pass:
playstationhaber.com
Tam olarak hatanın ismi ne ?1fıcheır den ındırdım oyunu cıhazım 9,0 ama daha cıhaza kurarken hata alıyorum nerde yanlıs yaptım acaba yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
Dosya hatalı inmiş yada hatalı kopyalanmış olabilir. Bilgisayarınızdan tekrar kopyalayıp deneyin. Ek olarak indiren arkadaşlardan rica edip MD5 doğrulaması yapın. Eşleşiyor ise sıkıntı yok, eşleşmiyorsa yeniden indirmeniz gerek. Büyük boyutlu dosyalarda böyle sıkıntılar olabiliyor. Hata kodunu da yazar mısınız?1fıcheır den ındırdım oyunu cıhazım 9,0 ama daha cıhaza kurarken hata alıyorum nerde yanlıs yaptım acaba yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK