- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,412
- 113

Arkadaşın hatalı indirmiş olabileceğini düşünüyorum çünkü ben de dün gece bu konudaki ilk mesajdan indirerek (inen boyut bilgisayarda 97.54 GB) konsola kurdum ve bu 13 adet pkg'in konsoldaki boyutuna baktım 105.9 GB idi ama arkadaşımız 13 adet pkg için 133.8 GB diyor yani doğru olmadığı ortada.Bende kendisine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama sorunu çözemedik senin de dediğin gibi yüksek ihtimal oyun hatalı inmiş olabilir abi kendi konsolumda sorunsuz bitirmiştim oyunu
Oyunu test ettim ve nasıl çalıştırdığımı da her ayrıntıyı yazarak açıkladım yani internette olandan daha ayrıntılı çünkü kalem kalem ne yapacağını yazdım ve ben de bu şekilde çalıştırdım. Artık gerisi oyunu tekrar bu konudaki ilk mesajdan benim gibi indirip anlattığım sırada yükleyip talimatlara uymasına bakıyor yani ilk mesajdaki linklerden indirilecek oyun çalışmaktadır ama mega linkleri ücretsiz indirmede sınırlama koyduğu için oradan indirmesi premium hesap olmadan kolay olmayacaktır bu yüzden başka linklerden de indirebilir çünkü zaten aynı paylaşımcının linkleridir yani onlar da çalışmalıdır ama dediğim gibi yükleme boyutlarını kontrol etsin derim ben.