bayram poyraz
Kullanıcı
- 19 Mayıs 2023
- 6
- 0
- 1

güzel oyun
Oyunun yani toplam tüm dosyaların boyutu 97,54 GB olmalıdır tabi bu boyut bilgisayardaki boyut ve konsola yüklediğinizde boyut artıyor olabilir şu an denemediğimden hatırlayamıyorum ama aşağıdaki (kısmen ingilizce) talimatlara göre deneyiniz.@baybarsturan hocam ben oyunu indirdim herşey tamam 133.8 gb internette açık ama oyun açılmıyor yardımcı olabilir misin?
@baybarsturan hocam ben oyunu indirdim herşey tamam 133.8 gb internette açık ama oyun açılmıyor yardımcı olabilir misin?
Ben bu oyunu oynadım, bitirdim. Evet, girerken böyle hatalar alabiliyorsun. Oyunun çok garip bir açılma sistemi var. "I Understand" dedikten sonra yaklaşık 10-15 kere "Go Offline" diyorsun ve oyun o şekilde açılıyor. Sabırla "Go Offline" sekmesine basmaya devam et.Oyunun yani toplam tüm dosyaların boyutu 97,54 GB olmalıdır tabi bu boyut bilgisayardaki boyut ve konsola yüklediğinizde boyut artıyor olabilir şu an denemediğimden hatırlayamıyorum ama aşağıdaki (kısmen ingilizce) talimatlara göre deneyiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 12125
Ekli dosyayı görüntüle 12126
Haklısın @maciras bende Go offline sekmesine bastım offline olarak açtım oyunu oyunun açılışında online olarak çok yerde mesaj okudum ama offline olarak da açılıyorBen bu oyunu oynadım, bitirdim. Evet, girerken böyle hatalar alabiliyorsun. Oyunun çok garip bir açılma sistemi var. "I Understand" dedikten sonra yaklaşık 10-15 kere "Go Offline" diyorsun ve oyun o şekilde açılıyor. Sabırla "Go Offline" sekmesine basmaya devam et.
Abi ben bu menüye hiç giremiyorum ilk oyunun resmi geliyor orda kalıyor toplamda 13 tane dosya var hepsini kurdum 133.8 GB oyunun boyutu şuandaOyunun yani toplam tüm dosyaların boyutu 97,54 GB olmalıdır tabi bu boyut bilgisayardaki boyut ve konsola yüklediğinizde boyut artıyor olabilir şu an denemediğimden hatırlayamıyorum ama aşağıdaki (kısmen ingilizce) talimatlara göre deneyiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 12125
Ekli dosyayı görüntüle 12126
Usta benim ki o kısma hiç gelmiyor oyunun açılırken resmi geliyor orda kalıyor sağ altta bişey dönüyor arada sırada öylece kalıyor açılmıyor hiç bütün dosyaları sırasına göre yükledim 3 farklı goldhen sürümünde denedim yok olmadı yaklaşık bir haftadır uğraşıyorumBen bu oyunu oynadım, bitirdim. Evet, girerken böyle hatalar alabiliyorsun. Oyunun çok garip bir açılma sistemi var. "I Understand" dedikten sonra yaklaşık 10-15 kere "Go Offline" diyorsun ve oyun o şekilde açılıyor. Sabırla "Go Offline" sekmesine basmaya devam et.
Abi senin attığında toplamda 14 dosyamı var yanlışmı saydım ben toplamda 13 dosya kurdumAbi ben bu menüye hiç giremiyorum ilk oyunun resmi geliyor orda kalıyor toplamda 13 tane dosya var hepsini kurdum 133.8 GB oyunun boyutu şuanda
13 dosya olacak doğrudur.Abi senin attığında toplamda 14 dosyamı var yanlışmı saydım ben toplamda 13 dosya kurdum
Sizin için bu konuda ilk mesajdaki linkten bu oyunu Jdownloader ile indirip kurup 9.00 konsolumda deneyerek size sonucu yazarım.Usta benim ki o kısma hiç gelmiyor oyunun açılırken resmi geliyor orda kalıyor sağ altta bişey dönüyor arada sırada öylece kalıyor açılmıyor hiç bütün dosyaları sırasına göre yükledim 3 farklı goldhen sürümünde denedim yok olmadı yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum
Bende kendisine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama sorunu çözemedik senin de dediğin gibi yüksek ihtimal oyun hatalı inmiş olabilir abi kendi konsolumda sorunsuz bitirmiştim oyunu13 dosya olacak doğrudur.
Sizin için bu konuda ilk mesajdaki linkten bu oyunu Jdownloader ile indirip kurup 9.00 konsolumda deneyerek size sonucu yazarım.
Oyunu çalıştırmak için Notlar:
- Oyunu çalıştırırken internet açık olacak.
- Oyunu ilk başlatıldığında sözleşme geliyor yazıları en sonra kadar indirip "Accept" diyerek kabul edin.
- Ardından benzeri şekilde kullanım koşulları geliyor onu da aynen "Accept" diyerek kabul edin.
- Ardından gizlilik politikası geliyor onu da "Acknowledge" diyerek kabul edin.
- Ardından ekran sınırlarınızı belirleyerek "Aplly" seçin.
- Ardından ses aygıtı seçiminizi yapın ve "Continue" seçin.
- Ardından erişilebilirlik seçimlerinizi yapın ve "Continue" seçin.
- Bundan sonra "Go Offline" seçeneği gelecek onu seçin.
- Şimdi New Game yazan oyun başlatma yeri gelecek ama oyunu başlatmayın ve oyun kumandasından "Options" tuşuna basarak ayarlara giriniz. Menüde "Graphics" kısmına girip orada "On-Demand Texture Streaming" ayarını OFF yaparak kapatınız.
- Sonra oyuna dönüp "New Game" kısmından oyuna giriniz.
- Daha sonra ekrana "I Understand" gelecek bunu seçiniz.
- Daha sonra ekranda bir yada daha fazla "Connection Failed" yazacak "Cancel" seçin ve sonra yine "Go Offline" gelecek onu seçiniz.
- Sonrada oyun başı zorluk seviyesi seçimi gelecek ve seçip oyunuza başlıyorsunuz.
Evet bu notları yazarken oyun indirmesi de tamamlandı ve aynen sizle paylaştığım sırada kuruyorum.
Oyun pkg dosyaları PC de 97.54 GB boyutunda ve konsola yükleyince 105,9 GB oldu ama siz önceki mesajlarınızda 133.8 GB yazmışsınız.
Yani demek ki hatanız buradan kaynaklanıyor muhtemelen ya hatalı indirme yapmış olmalısınız yada fazladan yüklediğiniz bir şeyler mi var bilemiyorum ama ben bu şekilde deneyip size sonucu yazacağım.
TEST SONUCU:
Oyun sorunsuz çalıştı. Dediğim gibi oyunu tekrar baştan ilk mesajdaki linkten indirin ve aşağıdaki resimde bulunan sırada kurunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 12129
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK