gamergirl
Kullanıcı
- 27 Temmuz 2023
- 7
- 2
- 3

çok teşekkürler
Konuda zaten yazdım geliştirici sürümü sızdırılmıştır diye tam oyun değil hikaye modu yoktur
Başkan bence yeni konu açsan daha iyi olur gibi. Bunu herkes ilk sızan ve geliştirici sürüm olan oyun sanıyor.Hikaye modlu sürüm gelmiş hemen konuya ekliyorum.
Yani açıkcası konuyu silemiyorum öyle bir yetkim yok şimdi bu konuyu eskisi gibi geliştirici menüsünü içeren sürüme döndürüp yepyeni bir konu açsam bu seferde 2 konu bence yine karışır ne yapsam bilemedimBaşkan bence yeni konu açsan daha iyi olur gibi. Bunu herkes ilk sızan ve geliştirici sürüm olan oyun sanıyor.
Bu konudaki dosyalar zaten offline hikaye modu için olan dosyalar indirme sırası vereyim belki yardımcı olur 1. olarak oyun yazanı indireceksiniz sonra 2. olarak update yazanı indireceksiniz ve sonra da BO6 DLCLERİ yazan kısımdaki tüm dosyaları indireceksiniz eğer sadece black ops 6 hikaye modu oynamak istiyorsanız dediğim sırayla giderseniz sorun yaşamadan kafanız karışmadan indirirsinizofline hikaye modlu olan hangisianlamadım hangisi inecek yardımcı olurmuunuz şimdiden teşekürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK