arsenic
Kullanıcı
- 20 Kasım 2024
- 7
- 0
- 1

elinize sağlık teşekkürler bi türlü indiremedim
Hikaye modlu sürüm gelmiş hemen konuya ekliyorum.
Evet full sürüm ve toplamda 257 gb gibi bir şey fakat sadece BO6 dlcerini kurarsanız yani sadece BO6 oynamak isterseniz 87 gb gibi bir boyutu oluyor bu sürümde cyber 3 oyun dahil etmiş bo6 mw2 ve mw3 konuya 3 oyunu da ekleyeceğim o yüzden notlar dlcler vesaire derken konu kocaman olacakoyunun boyutunun 300gb olacağı yazıyordu bu full sürüm mü?
Eline sağlıkKonuya her şeyi ekleyip güncelledim iyi oyunlar dilerim arkadaşlar...
Rica ederimEline sağlık
Diğerlerinide oynamadım ben fırsat olunca hepsini indiririm bu şekilde iyi olmuş bence.Rica ederimsadece bo6 dlclerini kurup oyunu bitirip silmeyi düşünüyorum 200 gb indirmeye gerek yok gibi
Evet aslında dediğin gibi iyi olmuş ama indirmesi bir o kadar zorDiğerlerinide oynamadım ben fırsat olunca hepsini indiririm bu şekilde iyi olmuş bence.
Konuya her şeyi ekleyip güncelledim iyi oyunlar dilerim arkadaşlar...
Rica ederim konunun düzeninin hoşunuza gitmesi beni mutlu etti sorun yaşayan arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olacağımçok detaylı ve kafa karıştırmayan bir paylaşım olmuş.
emeğinize sağlık.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK