- 3 Ocak 2022
- 99
- 36
- 18

Teşekkürler ve hocam stray oyunu (kedi) gelirmi sizce yeni çıktı ama onuda çok merak ediyorum 

Ben geleceği görüşündeyim tabi bu sadece bir tahmin yani bilgiye dayalı bir şey değil.Teşekkürler ve hocam stray oyunu (kedi) gelirmi sizce yeni çıktı ama onuda çok merak ediyorum![]()
ben yakında gelir diye düşünüyorum şu magic olayı sayesinde her türlü oyun backport edildi bu oyun da çıkacaktırTeşekkürler ve hocam stray oyunu (kedi) gelirmi sizce yeni çıktı ama onuda çok merak ediyorum![]()
Hocam bir üst mesajda açıklama yaptım baştan oynamanıza gerek yokEur version icin guncelleme olarak gelirmi acaba bidaha sıfırdan oynamayalim
TskHocam bir üst mesajda açıklama yaptım baştan oynamanıza gerek yok![]()
Rica ederim.Hocam öncellikle teşekkürler elinize sağlık. Türkçe yama gelme durumu var mıdır ? @Scofield
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK