alemplay
Kullanıcı
- 15 Aralık 2021
- 72
- 7
- 8

emeğinize sağlık
Animus Projesi TR yamaları ücretsiz yapacakmış. Belki onları bekliyor olabilir. Serinin tüm oyunlarının TR yamasını yapan bir grup.Merhaba Türkçe yamayı kim paylaşacak acaba. bekleyelim mi.
Sendeki Valhalla ilk sürümlerden bir tanesidir. Bu sürümde şu ana kadar çıkmış tüm DLC , güncellemeler ve ek içerikler mevcut. Bunu indirip kurman daha mantıklı olur. Save dosyanın yedeğini al ne olur ne olmaz. Ama muhtemelen sıfırdan başlaman gerekecek. Bu sürümü indirip kurman daha iyi olur.merhaba Assassin's Creed Valhalla yuklu bu farkli bir oyunmu ? tekrardan hepsini indirmeme gerek varmi ?
tskEline sağlık abi
cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin, ben yeniden indireyim o zamanSendeki Valhalla ilk sürümlerden bir tanesidir. Bu sürümde şu ana kadar çıkmış tüm DLC , güncellemeler ve ek içerikler mevcut. Bunu indirip kurman daha mantıklı olur. Save dosyanın yedeğini al ne olur ne olmaz. Ama muhtemelen sıfırdan başlaman gerekecek. Bu sürümü indirip kurman daha iyi olur.
Evet dostum . Muhtemelen olması gerekiyor. Aynısı AC Odyssey Atlantis için vardı sanırım. Dawn of Ragnarok ayrı olarak başlanabilir. Ama Siege of paris , Druids of wraths ,Legend of Beowulf gibi küçük dlcler ana oyunun içine gömülü sanırım.Bende ki versiyon cusa18534. Versiyon farklı. Bu sitede ki versiyonu yüklesem herhalde save dosyları gözükmez. Birde bazı oyunlar mesela ac origin curse of pharaoh da 50 lvl de başlatmıştı. Bunda öyle birşey var mı. Valhallayı bitirip öyle başlamayı düşünüyorum. Sakın demeyin eskiyi sil bunu oyna baştan başla valla yapamam bitmek üzere![]()
Apollo save tool kullanarak bu sürüme çevirebilirsiniz. Ama önce save dosyanızın usb içine yedeğini alın.Bende ki versiyon cusa18534. Versiyon farklı. Bu sitede ki versiyonu yüklesem herhalde save dosyları gözükmez. Birde bazı oyunlar mesela ac origin curse of pharaoh da 50 lvl de başlatmıştı. Bunda öyle birşey var mı. Valhallayı bitirip öyle başlamayı düşünüyorum. Sakın demeyin eskiyi sil bunu oyna baştan başla valla yapamam bitmek üzere![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK