- 17 Mart 2022
- 440
- 105
- 43

emeklerinize saglık bu oyun turkce yaması yok dimi
Muhteşem ellerinize sağlıkArkadaşlar kafasında soru işareti olanlar için bilgilendirme yapayım daha önce oynadığınız sürüm farklı olsa da oyun kaydınız kaldığınız yerden bu sürümde devam ediyor. Bizzat yükleyip oynayan bir olarak kısaca bendeki sürüm bilgisi üzerinden örnek vereyim;
Örneğin bende Assassin's Creed Valhalla v5.10 CUSA18534 olan sürüm oyun vardı ana oyun ve tüm dlc içerikleri bitirmiştim 163 saat civarı.
Yayınlanan 103 GB lık CUSA18534 sürümdeki tüm dosyaları indirip hepsini kurdum PS4 de diğer Valhalla aynen duruyor ve bu yeni yüklediğim oyun da ayrıca ps4 e yüklendi. Eski oyunumda Türkçe yama olduğu için onu da kaldırmak istemedim yoksa kaldırabilirdimŞu anda her 2 oyuna da girdiğimde aynı save dosyasını görüp kaldığım yerden devam edebiliyorum. yani eski save dosyanız bu sürümde boşa gitmiyor merak etmeyin
![]()
tsk abiSorma ya, vallahi bıktım desem yalan olmaz. Yalnız şu kedili oyun mutlaka gelmeli. Kapak resmini bile hazırladım.
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK