cino242
Kullanıcı
- 22 Haziran 2021
- 230
- 21
- 18

teşekkürler
Did you installed the update ? the update pkg file included 5.05 / 6.72 / 7.XX and 9.00 backportsHow to install this game on firmware 5.05 cause ask me to update my console. Does anyone have this problem and solve it
Hangi maç türünü oynuyorsunuz peki ?ARKADAŞLAR BU OYUN PS4 PRO DA NEDEN AĞIR ÇEKİMDE ÇALIŞIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI
War games modunda bende farkettim. 1v1 2v2 gibi maçlara kıyasla daha ağır çalışıyorSLİM KASADA KURDUM SORUN YOK PRO DA SLOW MONTION ÇALIŞIYOR BİR AYARIMI VARDIR BİLEMEDİM
Aynen öyle royal rumble modu da öyle belki güncellemeyle düzelir özellikle showcase modunda bazı maçlarda oyun slowmotion oluyorWar games modunda bende farkettim. 1v1 2v2 gibi maçlara kıyasla daha ağır çalışıyor
1v1 OYNUYORUM VE BU SORUN ÇOK CAN SIKICIHangi maç türünü oynuyorsunuz peki ?
1v1 maçta sıkıntı çıkmaması gerekir ama bende de war games maçında royal rumble maçında fps düşüsü oluyor1v1 OYNUYORUM VE BU SORUN ÇOK CAN SIKICI
Wwe 2k20 de bile olan bir olaydı bu. Asla düzelmedi düzeleceğini de sanmıyorum.1v1 maçta sıkıntı çıkmaması gerekir ama bende de war games maçında royal rumble maçında fps düşüsü oluyor
2k20 hiç oynamadığım için bilmiyorum ama 2k22 sorunsuzdu güncellemeyle düzelir sanırımWwe 2k20 de bile olan bir olaydı bu. Asla düzelmedi düzeleceğini de sanmıyorum.
22 de bile vardı bu sorun. Royal rumblede falan sürekli oluyordu2k20 hiç oynamadığım için bilmiyorum ama 2k22 sorunsuzdu güncellemeyle düzelir sanırım
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK