ahmetradyoda
Kullanıcı
- 9 Ekim 2020
- 103
- 27
- 28

teşekürler
Olmadı arkadaşlar bu golden ile de yine aynı hatayı CE 34878 hatasını verdi
3 versiyonu da indirdim
Eboot Fix yapılırsa çalışabilir3 versiyonu da indirdim
Duplex
Highspeed33&AVB
Highspeed33
Hepsini tek tek kurdum denedim hep aynı hata CE 34878![]()
Onu da artık biz yapamayiz herhalde değil mi baya teknik bilgi isteyen bir olayEboot Fix yapılırsa çalışabilir
Hadi inşallah ama benim pek umudum kalmadı o kadar çok şey denedik ki...Hepsi olumsuz oldu maalesefFpkg yapabilen varmi fake pkg dosyasi seklinde once oyunu dump yapip sonra tekrar pkg yapmamiz gerekiyor ama fpkg olarak bugun deniyorum buyuk ihtimal bunu yaparsak olucak
olmadı....
Bunu deneme yapabilecek varmi update kapatip deniyor 5.05 de
Maalesef ben bunu yapamadım anlaymadım ne yaptıgını
Youtubdaki kisi ile konustum bu sekilde kendisi yaptiginda oluyormus bunuda deneyebilirmisin bakalim
Çok karmaşık değilse ben akşam deneyebilirsin.Bütün herseyi denedim yok olmuyor bi dump yapip tekrar fpkg yapmayi denemem lazim ama benim hafiza yok dump yapmak icin harrdisk olan varsa tarif ediyim deniyelim
Siz tarif edin yapmaya çalışayım. Adım adım anlatmanız lazım amaBütün herseyi denedim yok olmuyor bi dump yapip tekrar fpkg yapmayi denemem lazim ama benim hafiza yok dump yapmak icin harrdisk olan varsa tarif ediyim deniyelim
Hocam sitede dump etmek ile ilgili bir rehber var baktım şimdi. Yapılabilir biraz uğraşırsak ama işe yarar mı emin değilim. Bizim yapmaya çalışacağımız zaten dumplu hali. Yani dump edince yine elimize ilk kurduğumuz oyun geçmeyecek mi yine aynı oyunu elde etmiş olmayacak miyizHen yaparken 2.0 yapalim oyundan atmamasi icjn hen yaptiktan sonra orda dump secenegi var ona tiklayalim sonra oyunu acalim eger o sirada dump islemi baslarsa sol ustte % olarak gosteriyor %100 olduktan sonra ps4 kapaniyor sonra pc de gecmemiz gerekiyor bu kadari olursa diger islem basit sonra fpkg yapip deneyelim ben normalde 6.72 oyunlarini harddiske kopyaliyamiyodum fpkg yaparak kopyalayabilmistim
tesekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 1460
Watch Dogs Legion CUSA13115 - Backport fix v1.02
7.55 versiyona sahip oyunu indirenler, 5.05 konsoluna oyunu kursun.
Hemen ardından buradaki fix'i de indirip üzerine kurun.
7.55 versiyona sahip oyunu indirenler, 6.72 konsoluna oyunu kursun.
Hemen ardından buradaki fix'i de indirip üzerine kurun.
Not: Oyunun kodu CUSA13115 olmalıdır. Yoksa çalışmaz bilginize.
Test edilmiştir sorunsuz calisiyor
Ekli dosyayı görüntüle 1461
[Gizli içerik]
Bu orjinal oyunun kopyasi biz bunu korsan oyunmus gibi kurucazHocam sitede dump etmek ile ilgili bir rehber var baktım şimdi. Yapılabilir biraz uğraşırsak ama işe yarar mı emin değilim. Bizim yapmaya çalışacağımız zaten dumplu hali. Yani dump edince yine elimize ilk kurduğumuz oyun geçmeyecek mi yine aynı oyunu elde etmiş olmayacak miyiz
Dump işini beceremedim ya :/ olmadı yani. Bu arada kendi fixini kendin yap programıyla update olmadan fix yaptım o da olmamıştıUpdate olmadan 5.05 fix yapabilecek varmi kurmayi deneyelim
Hatami verdiDump işini beceremedim ya :/ olmadı yani. Bu arada kendi fixini kendin yap programıyla update olmadan fix yaptım o da olmamıştı
Yok adımları anlayamadım yapamadım Dump işini. Sadece oyuna yaptığım fixi soruyorsan evet hata verdi yine CE 34878 hatasıHatami verdi
TV nizde HDR özellik var mı? Benim TV de yok fakat HDR açıkken bazı backportlar çalışmıyormuş. HDR açık / kapalı deneyebilecek var mı?
Arkadaslar bunu deniyebilirmisiniz belki spoof 8.00 yapmadigimiz icin olabilirmi bide bunu deniyelim youtubdada hep bu durum varArkadaslar bu yeni 7.55 Oyunlari Install veya Oyunaya bilmek icin Firmware spoof etmek gerekiyor örnek ben konsulumda Phwoar Host Menu 5.05 hen 2.1.4 var aktiv edersem automatik 7.05 Spoof atliyor ama bu tabi yetli olmiyor oh yüzden Spoof Firmware to your Version yazan yere 8.00 Yazip x tosuna basip öyle Oyunlari Install edin veya Backport Fix leri kurun hiçbir sorun olmayacaktir.
Ekli dosyayı görüntüle 1489
6.72 PS4 de leeful menu v10 kullaniyorum Spoof Firmware vardir
Ekli dosyayı görüntüle 1488
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK