kadirsahbaz
Kullanıcı
- 21 Nisan 2022
- 6
- 0
- 1

tşk
Teşekkürler Eeklerinize sağlık.Teşekkürler. Eline sağlık.
hayır yok abi ama emre abi çoktan yeni 4.00 sürüm oyun için pc dil dosyalarını ps4 sürümüne uyarladı sen oyunu şimdiden indir bence4.00 türkçe olan güncellemenin cusa5574 için olanı var mı
Ben oyunu 1 ay önce indirdim zaten 15-16 saat de kayıtlı dosyam var ama cusa5574 oyunu var bende,scofield'ın uyarladığı oyun 5725 olan mıhayır yok abi ama emre abi çoktan yeni 4.00 sürüm oyun için pc dil dosyalarını ps4 sürümüne uyarladı sen oyunu şimdiden indir bence
evet 5725 olanBen oyunu 1 ay önce indirdim zaten 15-16 saat de kayıtlı dosyam var ama cusa5574 oyunu var bende,scofield'ın uyarladığı oyun 5725 olan mı
sanmıyorum maalesef save sıkıntı çıkartacaktırPeki benim save dosyam cusa5725 olanı indirirsem sıkıntısız çalışır mı
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK