- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,485
- 113

Ben geçin diye bas bas bağırıyorum da dinleyen yok.6.72 de deneyen var mı? Az kaldı 9.0'a geçeceğim bu gidişle. CE-34878-0 verdi.
Ben geçin diye bas bas bağırıyorum da dinleyen yok.6.72 de deneyen var mı? Az kaldı 9.0'a geçeceğim bu gidişle. CE-34878-0 verdi.
Geçeceğim abi de direniyorum. ESP8266 aldım onu autoload şeklinde yapabilirsem doğrudan geçeceğim disk çıkarma takma işlemine gerek kalmadan. direnç, transistör falan lazım müsait zamanda bakacağım. Halledebilirsem paylaşırım burdan.Ben geçin diye bas bas bağırıyorum da dinleyen yok.![]()
Ya hiç gerek yok al şöyle düğmeli bir hub, USB flash bellek sürekli takılı duruyor ve sadece yandaki düğmeyi açıp kapıyorsun. Ben bundan kullanıyorum.Geçeceğim abi de direniyorum. ESP8266 aldım onu autoload şeklinde yapabilirsem doğrudan geçeceğim disk çıkarma takma işlemine gerek kalmadan. direnç, transistör falan lazım müsait zamanda bakacağım. Halledebilirsem paylaşırım burdan.
Resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum olursa tabi![]()
Bunu da düşündüm de cihazla aramda sırf 2metrelik mesafe var diye kalkıp ayarlamak zoruma gidiyor. Bazen KP verdiğinde öylece bırakıyorumYa hiç gerek yok al şöyle düğmeli bir hub USB sürekli takılı duruyor ve sadece yandaki düğmeyi açıp kapıyorsun. Ben bundan kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6776
Aynısı evde duruyor 3.00 nerde bilmiyorum ben bunu niye almıştım zamanında hatırlamıyorum sanırım klavye mouse takmak ıcın almıştım yinede hatırlamıyorum en son telefon şarjı için kullanmıştım 2yıl oldu ama evde duruyor bu 9.00 da işi çözüyor öylemiYa hiç gerek yok al şöyle düğmeli bir hub, USB flash bellek sürekli takılı duruyor ve sadece yandaki düğmeyi açıp kapıyorsun. Ben bundan kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 6776
Oyun ve update 1.04 indireceksin toplam 60gb. Backport yazana ihtiyacın yok. Dilersen dlc yi de indir. O küçük boyutlu.gençler acemiyim bir sorum olacak. benim makina fw 9.0 bu linktekilerin tamamını mı indirecğim? yoksa 9.0 yazan yeterli mi? teşekkürler
geri dönüşün için teşekkür ederim. İndiridim şöyle dosyalar var. 9.0 olanı(30 gb) kurdum başlatmadı oyunu sanırım v1.04 dediği 32 gb bir dosya daha var onuda mı kuracağım? rehber gibi bir şey var mı?Oyun ve update 1.04 indireceksin toplam 60gb. Backport yazana ihtiyacın yok. Dilersen dlc yi de indir. O küçük boyutlu.
görsel yanlış oldu .doğrusu bugeri dönüşün için teşekkür ederim. İndiridim şöyle dosyalar var. 9.0 olanı(30 gb) kurdum başlatmadı oyunu sanırım v1.04 dediği 32 gb bir dosya daha var onuda mı kuracağım? rehber gibi bir şey var mı?
Ayarları falan kontrol ettin mi? 9.0 olan arkadsşlar yazacaktır. Ben 6.72'de hiç açamadım.oyunu çalıştırdım. ancak ses yok fw 9.0
bu sorunu yaşayan var mı? çözümü nedir?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK