kraken06
Kullanıcı
- 25 Mart 2022
- 9
- 0
- 1

teşekkürler
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 90GB
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
Paylaşan: opoisso893
Çalıştığı Versiyonlar: 5.05 - 6.72 - 7.02
Jdownloader2 üzerinden indirin
[Gizli içerik]
ALTERNATİF
@dak arkadaşımıza teşekkür ederiz.
[Gizli içerik]
[Gizli içerik][Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
[Gizli içerik]
ALTERNATİF
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
başaarılııı![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
ALTERNATİF
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
süperr![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
ALTERNATİF
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Tavrınıza dikkat ediniz. Yardım isteyebilirsiniz ama nezaket kurallarını unutmayınız.yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. biri bu oyunun 6.2 de çalışanını söylesin bana. 5. ye indirecem bu oyunu ve diğerleri çalışmadı. bakalım bu çalışacak mı
Bu da aynı şeyi yaptığınız 3 seferdi. İki kere uyarmıştım ama oralı olmadınız. Hoşçakalın.
Bilgisayarınıza Jdownloader2 programını indirip çalıştırın.Paylaşımınız için teşekkürler.
Zippy, www19 ile başlayan link'lerde (part 45 ve 91) 502 bad gateway hatası veriyor.
90 GB indirdim; ancak bu 2 part nedeniyle öylece kalakaldım. Sadece bu part'lar için alternatif indirme adresi bulmam mümkün mü?
Ben sizin için denemek için sorunsuz indirdim. Sizin için upload edeyim birazdan paylaşırım bu iki dosyayı. (Part 45 ve 91)Süratli yanıtınız için müteşekkirim.
Esasında hali hazırda Jdownloader2 ile indiriyordum; ancak bu iki part inmiyor maalesef. Aşağıda kırmızı işaretli olan "Click'n Load"a tıkladıktan sonra Jdownloader'ın indirme listesinde görünen ve zaten kayıtlı link'ler olduğu için kırmızıya boyanmış olanlar. Bunun altındaki ise ilk indirmeye ait olanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 5597
Ekli dosyayı görüntüle 5598
Çok çok teşekkür ederim. Kısıtlı indirme hızlarıyla yeniden 90 gb'a cesaret edemezdim. Var olun!Ben sizin için denemek için sorunsuz indirdim. Sizin için upload edeyim birazdan paylaşırım bu iki dosyayı. (Part 45 ve 91)
Çok çok teşekkür ederim. Kısıtlı indirme hızlarıyla yeniden 90 gb'a cesaret edemezdim. Var olun!
Part 45 ve 91
Zippyshare linkleri 30 gün sonra eğer hiç indirilmez ise otomatik olarak silinir. Bir kişi bile indirdiğinde otomatik 30 gün süre uzar.
[Gizli içerik]
Rica ederim. Hoş geldiniz ve iyi bayramlar.İndirmeye başladım. Foruma henüz üye oldum ve doğrusu, böyle bir nezaketle, incelikle karşılaşmayı beklemiyordum. Tekrar çok teşekkür ediyorum.
Bu konudan değil de başka yerden bakıp indirmeyi planladığın linkler için o sitede paylaşılan linkler hakkındaki soruyu burada soruyorsun ya bu da ilginç bir durum. Yine de bu seferlik cevap vereyim hadi.Selamün aleyküm arkadaşlar ben oyunun ön sipariş dlcsini bütün updateleri yaptigdan sonramı yuklim beni bilgilendirirseniz sevinirimbirde ben 1.09 update yüklerken yapan kişi ( test yok) demiş bu ne anlama geliyor
tesekkurler
Part 45 ve 91
Zippyshare linkleri 30 gün sonra eğer hiç indirilmez ise otomatik olarak silinir. Bir kişi bile indirdiğinde otomatik 30 gün süre uzar.
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK