Angelus
Kullanıcı
- 15 Ocak 2021
- 29
- 7
- 3

teşekkürler
Teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 90GB
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
Paylaşan: opoisso893
Çalıştığı Versiyonlar: 5.05 - 6.72 - 7.02
Jdownloader2 üzerinden indirin
[Gizli içerik]
[Gizli içerik][Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Kaç mb/s Internet kullanıyorsunuz ?oyunu yükledim , tr alt yazı , tr anlatım ,tr hikaye . at üstünde gitarımla yola çıktım. oyun çalışıyor.
100mbitoyunu yükledim , tr alt yazı , tr anlatım ,tr hikaye . at üstünde gitarımla yola çıktım. oyun çalışıyor.
Bende sorun olmadı oyun çok rahattı sadece fan sesi yükselebilir o da normal zatenreis oyun hakkında bir sorum var oyun ps yi çok zorluyor mu mesela ps motora bağlıyor mu çok fan sesi çıkıyor mu sence oyunu açarken korkar mıyım oyunda bir de patlar falan ps den olmayım birde![]()
1. Oyundan başla bence hiçbirşey anlamazsın 2. Oyundan başlarsanyalnız at ile dolaştım , şimdi gitar çaldırıyor oyun. oyunun amacı ne?.
Thank![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 90GB
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
Paylaşan: opoisso893
Çalıştığı Versiyonlar: 5.05 - 6.72 - 7.02
Jdownloader2 üzerinden indirin
[Gizli içerik]
[Gizli içerik][Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
fix le çalışıyor.6.72 için Fix gerekli mi yoksa böyle çalışıyor mu?
yalnız değilsinŞimdi bisey yazacam millet kazma kurek bana dalacak
Ben daha 1 i bitirmemistim
2 den baslayim bari
@Scofield hocam eline koluna yuregine saglik![]()
Birinciyi bitirsen iyi olur birde güzel ben birin ekstra DLC sini de bitirdimŞimdi bisey yazacam millet kazma kurek bana dalacak
2 den baslayim bari
Oha bende 8 mb/s ile can çekişiyorum100mbit
görüntü çok güzel
Önce 1 i oyna derim ben 2 yi oynamadim ama 1 bittiğinde soru işareti bırakıyor zaten sonra 2 ye gecersin hikaye açısından daha anlamlı olurŞimdi bisey yazacam millet kazma kurek bana dalacak
2 den baslayim bari
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK