rocela21
Kullanıcı
- 5 Haziran 2022
- 32
- 0
- 6

teşekkürler
tşk.Tsubasayi iyi hatırlattın ..
tşkTsubasayi iyi hatırlattın ..
tşkEllerine sağlık gardasim gece saat 5 de bizler için uğraşıyorsun
@Scofield sizede tekrar teşekkürler
O değilde su tsubasayi da bı aradan çıkarsak
Onda çok metin de yok![]()
link bir türlü açılmıyor.
![]()
PS4 ÇÖZÜM - AÇILMAYAN 1FICHIER LİNKLERİ OPERA TARAYICI VPN İLE AÇILIR
ÖNEMLİ NOT: ZIPPYSHARE SİTESİ KAPANMIŞTIR. BU KONUDA PAYLAŞILAN ZIPPYSHARE BİLGİLERİ GEÇERSİZDİR. BU SİTEYE ARTIK DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDEN ULAŞILAMAZ. BU YÜZDEN SİTEMİZ DAHİL BAŞKA HERYERDE GEÇMİŞTE PAYLAŞILAN ZIPPYSHARE SİTESİ LİNKLERİNE ULAŞILMAZ VE TIKLANDIĞINDA SİZİ BAŞKA ZARARLI SİTELERE...www.playstationhaber.com
Ben kızmadım ki? Size sadece açamadığınız linki nasıl açabileceğinize dair başkasına yani admine ait konunun linkini verdim ve size yardımcı olmaya çalıştım. Kızma gibi bir durum yok ve bu yorumunuza şaşırdım doğrusu.kardeşim cevap için teşekkür ederim.Ben kendim adıma söyleyim 43 yaşındayım pek fazla bilgisayar kurdu deyilim.Üyelerin için de benim gibi veya benden büyük dostlar olabilir.Ondan dolayı yanlış işlemler yapabiliriz.Lütfen kızmayınız,sitem etmeyiniz.Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK