bumerang007
Kullanıcı
- 16 Aralık 2021
- 68
- 7
- 8

Çok Tşkler!
teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 2242
Ekli dosyayı görüntüle 2243
Diller:
Audio: English, German, Russian, Italian, French, Spanish.
Subtitle: English, Arabic, German, Russian, Italian, French, Spanish.
Paylaşan:
CUSA14102 – EUR
Çalıştığı Versiyonlar: 5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55
ANA OYUN
REKLAMSIZ LİNK
LİNK:[Gizli içerik]
UPDATE V1.14 (Fix 5.05)
REKLAMSIZ LİNK
LİNK:[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 2244
Ekli dosyayı görüntüle 2245
Ekli dosyayı görüntüle 2246
Ekli dosyayı görüntüle 2247
Ekli dosyayı görüntüle 2248
OYUNUNTÜRKÇE YAMASI İÇİN SEVGİLİ
![]()
TEŞEKKÜREDERİZ..
![]()
PS4 TÜRKÇE YAMA - The Dark Pictures Anthology Man of Medan PS4 Türkçe Yama Çıktı !
Buradan indirebilirsiniz: Gizli içerik Oyunu Çeviren: CROFTRUST arkadaşımıza teşekkür ederiz... PS4'e göre düzenleme port etme: @Scofield PS4 Oyun Bölge Kodu: CUSA14102 Kurulum: İndirdiğiniz arşivin içindeki exe dosyasını uygun boş alana sahip hdd içine veya oluşturduğunuz klasör içine...www.playstationhaber.com
Ekli dosyayı görüntüle 2249
Beş arkadaşın birlikte çıktıkları dalış gezisini konu alan MoM, bir korku filminden bekleyeceğimiz karakterlere sahip. Çekingen ve tarih meraklısı Brad (Chris Sandiford); onun büyük kardeşi olan “okulun popüler ve sert çocuğu” Alex (Kareem Tristan Alleyne); hafif şımarık zengin kızı ve Alex’in sevgilisi Julia (Arielle Palik); onun kardeşi şımarık, flörtöz ve vurdumduymaz Conrad (Shawn Ashmore) ve son olarak da dalış için kiraladıkları teknenin kaptanı cesur Fliss (Ayisha Issa). İlk bakışta karakterler çok klişe ve standart duruyor olsalar da, oyunun zaman zaman tüm karakterlerle oynamamıza izin vermesi hoş düşünülmüş ve oynanış için faydalı bir detay.
Brad’in yaptığı araştırmalar sonucu keşfettikleri kaybolmuş bir uçak batığına dalış yapan ekibimiz, bu uçağın düşmeden önce bir arama-kurtarma görevinde olduğunu anlar. Aradıkları geminin son koordinatlarına da ulaşan ekip, ertesi gün gemiye doğru yola çıkmaya karar vererek kamaralarına çekilir, ancak işler bekledikleri gibi gitmez..
Ekli dosyayı görüntüle 2250
Herhangi bir sorun gözükmüyor kontrol ettim size özelden iletişime geçtim lütfen mesaj kutunuza bakınız.kurulum sırasında pkg dosyasını çıkaramadım klasöre yardım edecek olan varmı arkadaşlar kurulum için
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK