g0ld3n
Kullanıcı
- 20 Ağustos 2022
- 24
- 0
- 1

Eline sağlık abi
Yama programının bilgisayarı kapattığını hiç görmedim callisto protocol yamasınıda sorunsuz bir şekilde yama programından çıkarttımyama uygulandıktan sonra %95 te bilgisayarı kapatıyor ve işlem tamamlanmıyor. bu sorun başkalarında var mı ? yoksa benimlemi alakalı bilgilendiren olursa sevinirim.
sıkıntı benim pc de o zaman ona bakacağımYama programının bilgisayarı kapattığını hiç görmedim callisto protocol yamasınıda sorunsuz bir şekilde yama programından çıkarttım
Bende de sorun olmadı güncelleme vs bu yama programını 2-3 kere kullandım böyle bir sorun olmadı. Diğer yamalarla birlikte 20 kere kullanmışımdır en az. Program yamayı update dosyasına atmaya başladıktan sonra hiç sorun yaşamadım hatta.yama uygulandıktan sonra %95 te bilgisayarı kapatıyor ve işlem tamamlanmıyor. bu sorun başkalarında var mı ? yoksa benimlemi alakalı bilgilendiren olursa sevinirim.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK