Murat01
Kullanıcı
- 25 Şubat 2023
- 12
- 0
- 1

tesekurler
MALESEF GENEL BİR SORUN VAR SADECE SENDE DEĞİL HEMEN HEMEN HERKEZDE VAR SORUNUN DÜZELMESİNİ BEKLYİYORUZArkadaşlar bir sorunum var. Jdownloader linkleri yakalıyor ama indirmeyi başlattığımda sürekli 15 dakika sayım yapıyor. Bir türlü indirme başlamıyor. Jdownoaderi sildim baştan yükledim ama sorun aynı. Daha önce hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Linkler sağlam başka bir tarayıcadan denediğimde indirme yapıyor. Ama jdownloader zippyshare linklerini hep 15 dakika geri sayım yaparak indirmiyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Sanırım hala düzelmedi sorun, en azından bende devam ediyorMALESEF GENEL BİR SORUN VAR SADECE SENDE DEĞİL HEMEN HEMEN HERKEZDE VAR SORUNUN DÜZELMESİNİ BEKLYİYORUZ
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK