futureorkun
Kullanıcı
- 25 Ocak 2021
- 57
- 11
- 8

Teşekkürler
Geriye sadece türkçe yama beklemek kaldı sanırım
Hangi versyonu kuralım proya. Deneyen oldu mu en sağlıklısı 1.00 mıBu iş tamam sanırım
cyberın twettindeki sürüm 1.00 değil sanırım abi biraz daha bekle bence her şey netleşsin öyle indir ben öyle yapacağımHangi versyonu kuralım proya. Deneyen oldu mu en sağlıklısı 1.00 mı
Şimdi bir tane daha mı update paylaşılacak nasıl olacak ? Cyber update 1.12 yi düzelttiğini söylemiş
yüksek ihtimal öyle yapacaktır net bir bilgi yokŞimdi bir tane daha mı update paylaşılacak nasıl olacak ? Cyber update 1.12 yi düzelttiğini söylemiş
İlk mesaja ekledim kardeşim.proper fix paylaşmış v1.12 için
Yakın zamanda bir yama görürmüyüz hocam ? Oyunu indirmedim birşey yapmadım yama çıkınca oynarım diyeİlk mesaja ekledim kardeşim.![]()
Sanırım bu yeterli bir cevap olmuştur.Yakın zamanda bir yama görürmüyüz hocam ? Oyunu indirmedim birşey yapmadım yama çıkınca oynarım diye
Bir gün bana bu işi enine boyuna öğretecksin abi kaçarı göçeri yok haberin olsunSanırım bu yeterli bir cevap olmuştur.
![]()
![]()
Sormama bile gerek yokmuşSanırım bu yeterli bir cevap olmuştur.
![]()
![]()
konudaki ilk linki indirin içinde proper fix var zippyshare linklihocam ana oyunla update 112 yi kurmamız yeterlimi zippysharedeki yoksa properin update 1 12 sinimi indiriyim zipyysharedekiyle aynımı proper 1 12 update olan fishcherdan indiremiyorum çünkü limit koyuyo
tamamdır hocam teşekkürler emeğinize sağlıkkonudaki ilk linki indirin içinde proper fix var zippyshare linkli
Atomic heart için de Bir sürpriz varmıdır acaba herşey için teşekkürlerSanırım bu yeterli bir cevap olmuştur.
![]()
![]()
İlla ki vardır merak etmeyinAtomic heart için de Bir sürpriz varmıdır acaba herşey için teşekkürler![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK