olay grafik değil ki olay kaplamalarda maalesef çok kötü durumdalar yüklenmiyor bile kaplamalarGrafikler çok sıkıntılı oynayacağımı sanmıyorum indirip denedim dediği kadar var adamın.
goldhen sürümünüz nedir ?Arkadaşlar yardim eder misiniz? Oyunu kurmaya çalışıyorum yarıda kesiliyor sisteminizin 9.50 üzeri olması gerekiyor diyor. 5.05 kullanıyorum. God of War Ragnarok dahil 40-50 oyun yüklü cihazda ilk defa böyle bir sorunla karşılasiyorum. Oyunu bir türlü yüklemiyor. sistem güncellemesi yapmalisin diyor ama ben zaten 5.05 hem yapmış ve debiug settings üzerinden oyunu kurmaya çalışıyorum. Lütfen bilen yardım etsin
Çok eski bir al azif sürümü bugüne kadar hiç sorun yaşamadigim için değiştirmedim. Acaba ondan mı güncel bir adres var mı yazabileceğinizgoldhen sürümünüz nedir ?
sorun eski goldhen kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir çerezleri ve web sitesi verilerini silin ve bu adresi girin Karo Host Gold 5.05 FWÇok eski bir al azif sürümü bugüne kadar hiç sorun yaşamadigim için değiştirmedim. Acaba ondan mı güncel bir adres var mı yazabileceğiniz
Deniyorum goldhen yaptım evet bunu ilk defa kullanmış oldum sayenizde inşallah olumlu sonuç verir dönüş yapacağımsorun eski goldhen kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir çerezleri ve web sitesi verilerini silin ve bu adresi girin Karo Host Gold 5.05 FW
Arda kardeşim Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten de oldu sağol Varol. Bu hen eski kurulu oyunları da oynatır değil mi onlar gitmemiştir. Çok çok teşekkür ederimsorun eski goldhen kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir çerezleri ve web sitesi verilerini silin ve bu adresi girin Karo Host Gold 5.05 FW
evet oynatır her zaman güncel goldhen kullanınArda kardeşim Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten de oldu sağol Varol. Bu hen eski kurulu oyunları da oynatır değil mi onlar gitmemiştir. Çok çok teşekkür ederim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK