Anladım üstad. Verdiğin cevaplar ve yardımların için çok çok teşekkür ederim. Şu an elimde olmayan (Middle Earth Shadow of Mordor ve L.A. Noire) birkaç ilerlemeli oyunu oynadığım için Ps4'e format atamıyorum. Oyunları bitirdikten sonra ilk işim, save'lerimi en kısa yoldan USB ile kopyalayıp (Allah razı olsun, yine bunu da sen öğrettin) makineyi sıfırlamak olacak. Sonra da gelsin Red Dead Redemption 2Benim paylaştığım Red Dead Redemption 2 oyununu biliyorsun sıfırdan indirip test ettim ve çalıştığını onayladım ve o dosyayı ben kendi konsoluma yükleyince boyutu anormal değerlerde değil olması gerektiği gibiydi. Yani boyut sende yüksek de gösterse aynı dosyayı yüklediğimizden oyun sende de çalışmalıydı zaten başkaları da yüklemişlerdir muhtemelen bir tek deneyenlerden sende sorun oldu gibi işte o yüzden en temiz çözüm konsolu sıfırlamak diyorum çünkü sorun nerede bilmek mümkün değil hele ki ben böyle uzaktan anlayamam.
Maalesef bu tür çeşitli sorunlar 5.05 backport fixlerinden kaynaklanıyor ve hatalara sebep olabiliyor. Ama 6.72 de böyle sorunlar yok.
6.72'nin hâlâ 5.05 gibi stabil olmadığını söylüyorlar. Stabil hale geldikten sonra geçeceğiz tabii ki de üstad
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 28.06.2019
CUH Kodu:
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 28.06.2019
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu: