brianstock
Kullanıcı
- 18 Temmuz 2022
- 1
- 0
- 1

tnx
thnksTeşekkürler. Yeni oyunlar düşmeye başladı yavaştan.
FIX: Düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.merhaba BACKPORT FIX nedir
oyun indiriken icinde bu BACKPORT FIX cikiyorda hem normal hemde BACKPORT FIX: oluyor ondan bende mrk edip bir sorayim dedimFIX: Düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
BACKPORT: Düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
BACKPORT FIX: Düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
FIX BACKPORT: Düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
BACKPORT UPDATE: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
UPDATE BACKPORT: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
FIX BACKPORT UPDATE: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
BACKPORT UPDATE FIX: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
UPDATE BACKPORT FIX: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
FIX UPDATE BACKPORT: Update dosyası üzerinden düşük sürüm konsollarda oyunun çalışmasını sağlayan düzeltme paketidir.
Böyle daha fazla da üretebilirim eğer bunları görüyorsanız hepsi aynı manadadır.
YANİ HEPSİ AYNIDIR. OYUNUN DÜŞÜK SÜRÜM KONSOLLARDA ÇALIŞMASINI SAĞLAR.
EĞER 9.00 SÜRÜM KONSOL KULLANIRSANIZ BUNLARIN HİÇBİRİ İLE ALAKANIZ OLMAZ. BU YÜZDEN HERKES GEÇSİN ARTIK ŞU 9.00 SÜRÜME.
İşte ondan detaylı yazdım. İçinde backport yada fix geçen dosyaların yanında hangi sürüm için yapıldığı yazar ve o sürümdeki konsolda oyunu çalıştırır. Yani sizde 5.05 konsol vardır ama yeni çıkan oyun en az 9.00 sürüm istiyordur, o zaman bu backport-fix yanında (5.05) yazıyor ise bu dosya oyunun 5.05 konsolda çalışmasını sağlar. Atıyorum 6.72 yazıyor ise 6.72 konsolda çalışmasını sağlar.oyun indiriken icinde bu BACKPORT FIX cikiyorda hem normal hemde BACKPORT FIX: oluyor ondan bende mrk edip bir sorayim dedim
tsk ederim hala bilmedim şeyler var bende kırık olayında yeniyimİşte ondan detaylı yazdım. İçinde backport yada fix geçen dosyaların yanında hangi sürüm için yapıldığı yazar ve o sürümdeki konsolda oyunu çalıştırır. Yani sizde 5.05 konsol vardır ama yeni çıkan oyun en az 9.00 sürüm istiyordur, o zaman bu backport-fix yanında (5.05) yazıyor ise bu dosya oyunun 5.05 konsolda çalışmasını sağlar. Atıyorum 6.72 yazıyor ise 6.72 konsolda çalışmasını sağlar.
En güzeli 9.00 sürüm konsol kullanmaktır çünkü hiçbir backport yada fix dosyalarına ihtiyaç duymaz ve her oyunu doğrudan çalıştırır.
O yüzden herkese geçin 9.00 sürüme kurtulun bu fix dosyalarından veya fix beklemekten yada hatalı yapılan backport fixlerden diye uzun zamandır tavsiyede bulunuyorum..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK