impala
Kullanıcı
- 9 Temmuz 2020
- 378
- 70
- 28

teşekkürler
Donma, kasma vs akıcılığı bozacak birşey görmedim ps4pro’da. Grafiksel de büyük bir hataya rastlamadım iki saat oynadım, ufak tefek önemsiz karakterlerin yüz bulanıklığı oluyor bazen o kadar. Bi iki güncelleme ile cyberpunk gibi stabil olur sanırım. Bildiğim kadarıyla pc için de çıktı, yakın zamanda güzel bir türkçe yama gelirse harika olur diye düşünüyorumOyun içi grafikler nasıl donma kasma vs varmı birisi grafikler çok kötü ve donma kasma varma yazmış da yazıkları doğrumu bizimi kekliyor yoksa
Şunun bi vedioaunu çekseniz ne güzel olur idm de hiç yok hareket, jdownloader de hata veriyor sürekliVpn ile aç ıdm ile yakala 30sanıyede iner ozaman...onuda yapamaz isen operadan aç direk insin..
Benim imzamdaki linke tıklayın.Ş
Şunun bi vedioaunu çekseniz ne güzel olur idm de hiç yok hareket, jdownloader de hata veriyor sürekli
Yardımcı olmaya çalıştığınız çok teşekkür ederim ama bahsettiğiniz şeye nerden tıkladığım konusunda hiçbir fikrim yokBenim imzamdaki linke tıklayın.
Bu yazdığım mesajın alt kısmı imza kısmıdır ve bu bölgede çeşitli bilgiler paylaşılmıştır. Kısaca benim bu mesajımın en altında en sağdaYardımcı olmaya çalıştığınız çok teşekkür ederim ama bahsettiğiniz şeye nerden tıkladığım konusunda hiçbir fikrim yok3.5 saatir bunla uğaraşıyorum von açıyorum limki görmüyor siteden atıyor açmayınca linki eksik elıyor opera chrome hepsini denedim nafile
İlk mesajda üst tarafta verilen linklerin çoğu kilitli link yani bilgisayardan Jdownloader2 programı ile indirmeniz gerekiyor yada cep tel de bu uygulama var ise indirebilmeniz gerekir tabi cep tel için program var mı bilemiyorum.İndirdiğim dosya uptadelermiş oyunu almamış bi ben mi salağım arkadaşlar opera vpn açık link hiçbişekilde gelmiyor gelsede adblock kapalı olmasına rağmen kapat diyor, vpn kapatıyorum öyle geliyorum linke kadar sonravpn açınca tüm partları çekmiyor bi oyun inecek dünden beri kanser oldum.
Onuda denedim hocam jdownloader inmiş durumda zaten ama 20 link görüyor sadeceİlk mesajda üst tarafta verilen linklerin çoğu kilitli link yani bilgisayardan Jdownloader2 programı ile indirmeniz gerekiyor yada cep tel de bu uygulama var ise indirebilmeniz gerekir tabi cep tel için program var mı bilemiyorum.
En sonda toplu verilen link ise indirilecek linkler aynı zamanda açık olarak da verilmiş onu indirirseniz sorununuz çözülür yani tek tek dosyaları zippyshare sitesinden indirebilmeniz bu link üzerinden mümkün.
Kısaca "Hepsi içinde tek link" yazan yerdeki linki indirin.
Bilgisayardan Jdownloader2 programı ile çok rahat ben o son toplu linki şimdi yeniden kontrol ettim ve bu link Opera VPN olsun yada omasın direk açılıyor zaten ve yapmanız gereken ise Jdownloader2 programı çalışıyorken ortadaki Click'n Load tuşuna basmak o kadar. Program linklerin hepsini yakalar ve indirirsiniz. Böyle yapmıyor musunuz?Eve gidince onu deneyeyim tekrar jdownloader var pc den yapıyorum işlemi ama vpn açık link gelmiyor adblock uyarısı veriyor zaten kapalı ama kapat diyor adblock u
Aynen bende de böyle oldu hepsini indirdim, o görmediği(çevrimdışı) tek link de ana oyunun part59’u. Onu da operada vpn(avrupa) ile açıp iki dakikada indirdim problem çözüldü.Bilgisayardan Jdownloader2 programı ile çok rahat ben o son toplu linki şimdi yeniden kontrol ettim ve bu link Opera VPN olsun yada omasın direk açılıyor zaten ve yapmanız gereken ise Jdownloader2 programı çalışıyorken ortadaki Click'n Load tuşuna basmak o kadar. Program linklerin hepsini yakalar ve indirirsiniz. Böyle yapmıyor musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 7620
Ekli dosyayı görüntüle 7621
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK