Tricking540
Kullanıcı
- 15 Haziran 2022
- 116
- 17
- 18

Yama da gelirse harika olur
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500gb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2014
CUH Kodu:
Kapasite: 500gb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2014
Paylaşım için verdiğin emeklerin için teşekkür ederim @baybarsturan abi yakın zamanda PC alırsam indiririm benim leptop sizlere ömür ben hep mesajları yorumlari telefondan yapıyorum artık kısmet bakalım ucuza bulursam PC alıcamCUSA18008 - EUR sürüm için kendimin dönüştürdüğü şimdilik hiç bir yerde olmayan (ilk bizde) son çıkan Update v1.11 ve Winter Expansion DLC'si (3. kişi görünümünden oynama seçenekli) paylaşımlar ilk mesaja eklenmiştir.
Kısmet artık zaten zamanı da gelmişti. Belki Aralık ayında EYT sorunu çözülür ise Ocak 2023 de ilk emekli maaşlarımızı alabiliriz.Paylaşım için verdiğin emeklerin için teşekkür ederim @baybarsturan abi yakın zamanda PC alırsam indiririm benim leptop sizlere ömür ben hep mesajları yorumlari telefondan yapıyorum artık kısmet bakalım ucuza bulursam PC alıcam
Eline sağlık abiÖnceki TR yama ile uyumlu olan CUSA18008 - EUR sürüm için kendimin dönüştürdüğü şimdilik hiç bir yerde olmayan (ilk bizde) son çıkan Update v1.11 ve Winter Expansion DLC'si (3. kişi görünümünden oynama seçenekli) paylaşımlar ilk mesaja eklenmiştir.
Save dosyasına uygun CUSA kodlu olan oyunu indirmemişsiniz. Konudaki doğru CUSA kodlu oyunu indirin yani diğerini.this save data is not compatible and cannot be used . eğer loaddan başlatmak istersem böyle bir hata veriyor .Oyunu başlatmıyor( kaldığı yerden) . herseferinde new game diyip başlamam gerekiyor. bu sorunla karşılasan varmı . normal oyundada böyle .dlc aynı sorun var
İlk mesajdaki resimlere baktınız mı? yada yazıları okudunuz mu? diye sormak isterim.shadow of rose eklentiside varmı bunu içerisin de
Zaten 18008 eur olan var bende onu indirdim. 18017 olan usa ile işim yok zatenSave dosyasına uygun CUSA kodlu olan oyunu indirmemişsiniz. Konudaki doğru CUSA kodlu oyunu indirin yani diğerini.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK