falcontee
Kullanıcı
- 24 Aralık 2020
- 267
- 45
- 28

teşekkürler
Gold edition olanı mı soruyorsunuz ?Merhaba V1.11 için gelişme varmı türkçe yama konusunda?
Farketmez hocam Resident evil village için soruyorum ama v1.11 güncellemesine uyumlu olan.Gold edition olanı mı soruyorsunuz ?
Yama oyunun 1.11 sürümü için uyumlu zaten PS4 TÜRKÇE YAMA - Resident Evil Village: Gold Edition PS4 Türkçe Yama Çıktı !Farketmez hocam Resident evil village için soruyorum ama v1.11 güncellemesine uyumlu olan.
Teşekkür ederim kardeşim çok sağol bendeki sürüm opissonun CUSA18008 olan sürümüydü ona v1.11 türkçe yaması olmadığını okuyunca hala yapılmadı sanıyordum sizin yönlerdiğiniz türkçe yama sayfasından exe uzantılı yama programını indirdim ve ona uyumlu olan CUSA18017 kodlu oyunuda indiriyorum çok teşekkürler.Yama oyunun 1.11 sürümü için uyumlu zaten PS4 TÜRKÇE YAMA - Resident Evil Village: Gold Edition PS4 Türkçe Yama Çıktı !
eywBeklenen oyun geldi.
shadow of rose dlc si türkçe oluyormu dostum bu şekilde. bende ona göre bu sürümü indireceğim.Teşekkür ederim kardeşim çok sağol bendeki sürüm opissonun CUSA18008 olan sürümüydü ona v1.11 türkçe yaması olmadığını okuyunca hala yapılmadı sanıyordum sizin yönlerdiğiniz türkçe yama sayfasından exe uzantılı yama programını indirdim ve ona uyumlu olan CUSA18017 kodlu oyunuda indiriyorum çok teşekkürler.
Daha oyunu bitirmedim dlcyi kontrol etmedim hocam yamayı hazırlayan @Scofield arkadaşımız daha iyi bilir.shadow of rose dlc si türkçe oluyormu dostum bu şekilde. bende ona göre bu sürümü indireceğim.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK