hasanali85
Kullanıcı
- 20 Eylül 2022
- 12
- 2
- 3

bekliyordum teşekkür ederim
Tr yama güncellemesine gerek var mı ekstra içerik eklendi mi ? Yoksa direk 1.04e de programla 1.02 tr yama ekleyelim mi kendimizİlk mesaja, oyunun 1.04 güncellemesi ve tüm dlc paketlerini içeren 1fichier linkleri eklenmiştir.![]()
Teşekkürler. Fakat vpn istediği için bende sorun oluyor hep. Megaya veya rapidshare yükleseniz daha makbule geçer diye düşünüyorum. Kolay gelsinİlk mesaja, oyunun 1.04 güncellemesi ve tüm dlc paketlerini içeren 1fichier linkleri eklenmiştir.![]()
@ozkhan06 Rica ederim kardeşim. Hallettim bildirim gelmiştir sana da.Teşekkürler. Fakat vpn istediği için bende sorun oluyor hep. Megaya veya rapidshare yükleseniz daha makbule geçer diye düşünüyorum. Kolay gelsin
Daha sonra gelecek kardeşim.Merhaba! Hocam ada nın hikayesi de var mı bu güncelleme de
Elbette gerek var kardeşim yeni içerikler eklendi ve sanki dokuların geç yüklenmesi sorunu da çözülmüş gibi hissettirdi bana. Kısacası indirip kurmanı tavsiye ediyorum.Tr yama güncellemesine gerek var mı ekstra içerik eklendi mi ? Yoksa direk 1.04e de programla 1.02 tr yama ekleyelim mi kendimiz![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK