- 9 Ocak 2022
- 166
- 53
- 28

The Last Of Us dün pc ye çıkış yaptı Türkçe Dublaj olarak. Keşke o dublajı oyuna port edebilsek. Oyun kırılmış zamunda da mevcut. Acaba Last Of Us u türkçe dublaj oynayabilecekmiyiz...
Hocam bunun bu konuyla ne alakası var onu anlamadım ?The Last Of Us dün pc ye çıkış yaptı Türkçe Dublaj olarak. Keşke o dublajı oyuna port edebilsek. Oyun kırılmış zamunda da mevcut. Acaba Last Of Us u türkçe dublaj oynayabilecekmiyiz...
Teşekkür ederim bra..@Cesur yürek, Aldığım hatanın kaynağı dosyaların eksik inmesinden kaynaklıymış. Dlc leri farklı bir yerden indirince sorun çözüldü. Aldığın güncelleme hatası hen ile alakalı olabilir. Güncel Hen tavsiye ederim ve Disable Update yaparsan inşallah aynı hatayı almazsın. Bu arada oyuna kaplamalar için bir yama gelse çok güzel olur. Cidden kaplamalar çok kötü görünüyor. Fps düşüşleride var. Biraz daha özen gösterselerdi çok güzel olurdu.
Hocam bunun bu konuyla ne alakası var onu anlamadım ?
Re 4 adlı konudan gelişme bekleyen update v.s bekleyen biri olarak konuyla alakası olmayan boş mesaj beni rahatsız eder. Geyik muhabbeti adlı konuya yazarsan daha doğru olursitede Last Of Us ile alakalı başlık olmadığı için buraya yazayım dedim. Ne oldu bir sakıncası mı var...? Ya da seni rahatsız eden şey nedir...?
Hocam 9 10 ve 19 linkler çalışmıyor kontrol edebilirmisin9 ve 10. partlar bozuk, nasıl indirebiliriz
Konuyla alakası olmayan mesajlar normalde atılmıyor uyarılıyor hatta ondan öyle dedim. Ben misal olarak geyik muhabbeti konusunu örnek gösterdim. Burada yazılan teşekkür mesajları değil boş mesajlar konuyla alakası olmayan mesajlardan rahatsız oluyorum ben bir kullanıcı olarakbirader rahatsız olacak bir durum yok. The Last Of Us geyik muhabbeti yapılacak bir oyun değil. Buraya yazılan teşekkür mesajlarından da rahatsız oluyorsun o zaman sen. Rahatsız oluyorsan bildirimlerini kapat hiç bir bildirimine bakma o zaman. Ne saçmalıyorsun ya ALLAH aşkına.
Hocam doğum gününüz kutlu olsun ;=)Teşekkür ederim bra..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK