kml85
Kullanıcı
- 16 Aralık 2021
- 44
- 3
- 8

eyvallah kardeşiö...
Türkçe yamayı beklediğim için oyunu konsola kurmadım ps4 videolarını incelediğinizden emin misiniz peki ps5 videosu vesaire izlediyseniz veya pc videosu tabii farklar olacaktır ayrıca oyun 1080p değil o yüzden öyle geliyor olabilir@ardaerdurak111 hocam oyunu oynuyormusun grafikleri kaplamaları nasıl oyunun bana baya kötü geldi YouTube'dan baktığım videolarda daha iyi gözüküyor
Yok hocam doğru videoları inceledim daha net gözüküyordu, ps4 proda oynuyorum Frame rate modunda 1080 p, resolotuin modda da 1440p ama her iki çözünürlük tede görüntü bulanık re village ile kıyaslayınca baya gerisinde grafik konusundaTürkçe yamayı beklediğim için oyunu konsola kurmadım ps4 videolarını incelediğinizden emin misiniz peki ps5 videosu vesaire izlediyseniz veya pc videosu tabii farklar olacaktır ayrıca oyun 1080p değil o yüzden öyle geliyor olabilir
Şimdi görmeden bir şey diyemem ama fat ve slim kasalarda 1080p değil diye biliyorum tabii pro konsolda dediğiniz doğrudur pro konsola özel modlar vardı dediğim gibi ben yamayı bekliyorum acelem yokYok hocam doğru videoları inceledim daha net gözüküyordu, ps4 proda oynuyorum Frame rate modunda 1080 p, resolotuin modda da 1440p ama her iki çözünürlük tede görüntü bulanık re village ile kıyaslayınca baya gerisinde grafik konusunda
Nasıl yani, biz bulanık bir şekilde mi oynicaz re 4'ü ? 1080 p değilse baya kötüdürŞimdi görmeden bir şey diyemem ama fat ve slim kasalarda 1080p değil diye biliyorum tabii pro konsolda dediğiniz doğrudur pro konsola özel modlar vardı dediğim gibi ben yamayı bekliyorum acelem yok![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK