LÜTFEN OYUNU EN AZ 1 KERE BİTİRMEDEN YA DA %70 SONUNA KADAR GELMEDEN MODU YÜKLEMEYİN.
OYUNUN BÜTÜN DLC PAKETLERİNİN KURULU OLDUĞUNDAN EMİN OLUN BU PAKET MODLARLA BİRLİKLE 1.04 UPDATESİNİ DE İÇERİR.
BU MODLARIN HEPSİ FARKLI PC MODCULARINDAN ALINMIŞ OLUP PS4'E BENİM TARAFIMDAN RE-PACK İLE ÇEVRİLİP TEK PAKET YAPILMIŞTIR.
KONTROL EDİLDİ VE OYUNU KIRAN SORUN BULUNMADI.
KOSTÜMLERDE NE VAR ?
- Leon yerine tam oynanabilir Ashley çıplak mod
- Ashley çıplak mod ( Gerçekçi grafik)
- Ada Wong ( Sütçü kız Tam çıplak )
- Luis (Yarı çıplak)
- Ashley Slipknot Kıyafet (DLC Sıradan)
SİLAHLARDA NE VAR ?
- SG-09 R - Glock Gold Model + Lazer + Susturucu (Susturucu süs)
- Punisher - Five Seven Csgo pembe grafitili
- Blacktail - Glock 18c modeli birebir aynısı.
- Sentinel Nine - Malorian Cyberpunk silahı (DLC gerektirir Sentinel Nine)
- W-870 - Resident Evil 8 deki işlemeli Pompalı ile değişti.
- Riot Gun - 2005 Yapımı Orijinal Resident Evil 4 deki Pompalı ile değişti.
- TMP - İsmini unuttuğum ama görünüşü güzel Cs go skini eklendi.
- LE 5 - Grooza Çin Ulusal Muhafız Silahı ile değişti.
- CQBR - CS GO M4 Howly Red Skini ile değişti.
- Broken Buttlerfly - Resident Evil 8 deki Magnumla değişti.
- Killer7 - Orijinal Beyaz Desert Eagle ile değişti.
-
- Rocket Launcher - Water RPG ile değişti. (Denemedim etkisini bilmiyorum fakat sadece skindir diye düşünüyorum.)
- Combat Knife - Mor Dildo (Evet doğru dildo.)
- Fighing Knife - Açık Pembe Dildo
- ??? Knife - Pembe Dildo (İsmini unuttuğum bir bıçağa da eklendi.)
NEYİ NASIL YAPARIM ?
2 çıplak Ashley ile oynamak için : Leon ceketsiz ve Ashley ceketli seçeneğini seçin. (Ashley'in yanınızda takıldığı chapterlarda olur)
Oynanabilir çıplak Ashley için : Leon ceketsiz seçeneğini seçin.
Silahlar için bir şey yapmanıza gerek yok. Öncesinde ya da sonrasında açmış olun yeter.
SORULAR
S : Oynanabilir Ashley çıplak mod neden diğer Ashley gibi iyi değil ve neden Leon ceketli kostümünde tuhaf ?
C : Capcom modlara engel olabilmek ve üşengeçlikten bu yöntemi seçmiştir. Aynı pakete birden fazla kostümü yamalamıştır. Ek olarak pc modlarını doğrudan çalıştırmak isteyenler bile ek mod programları ile ince ayar yapmak zorundadır.
S : Modları beğendim ama Türkçe yok ?
C: Sitede Türkçe yamalar .pkg şeklinde paylaşılmamaktadır. Fakat indirmiş olduğunuz Türkçe yama ve benden indirmiş olduğunuz mod uyumludur. Bunun için bana çekinmeden mesaj atın ve size yardımcı olayım.
S : Modları beğendim fakat bazılarına değiştirmek ya da kaldırmak istiyorum mümkün mü ?
C : Evet. Bu pkg dosyasını herkesin farkındalığı için paylaştım aslında AFR ile .pkg olmadan kullanıyordum. Mesaj atmaktan çekinmeyin!
S : Kendi bulduğum Pc modunu ps4 e uyarlayabilirmiyim ?
C : Gerekli programlar ile bazılarını evet bazılarını hayır. Bunun için Youtube'a ''Resident Evil 4 Remake PS4 Mod'' yazın açıklama kısmındaki programları indirip başlayın. 20 dakikalık videonun ilk 6-7 dakikası AFR oluşturma geri kalanda pc den ps4 e mod çevirmedir. (Reklam olmasın diye isim vermedim ama hepimizin tanıdığı biri.)
MODLAR İLE İLGİLİ BAZI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (PS4 TEN ALINMIŞTIR VE BİLEREK RAHATSIZ EDEBİLECEK GÖRSELLER KONMAMIŞTIR)

UYUMLULUK : CUSA33388 1.04
BOYUT : 5.3GB
LINK :
BUNDAN SONRA PAYLAŞILACAK OLAN DOSYALAR .PKG ŞEKLİNDE DEĞİL DAHA RAHAT KURULUM VE VAKİT KAZANCINDAN DOLAYI AFR YE UYGUN .PAK OLARAK PAYLAŞILACAK ANLAMI İÇİN LÜTFEN ÜST MESAJLARDA YOUTUBE LA İLGİLİ SORU-CEVAP KISMINI OKUYUN.
HERHANGİ BİR SORUNUZ İÇİN LÜTFEN ÇEKİNMEDEN SORUN...
OYUNUN BÜTÜN DLC PAKETLERİNİN KURULU OLDUĞUNDAN EMİN OLUN BU PAKET MODLARLA BİRLİKLE 1.04 UPDATESİNİ DE İÇERİR.
BU MODLARIN HEPSİ FARKLI PC MODCULARINDAN ALINMIŞ OLUP PS4'E BENİM TARAFIMDAN RE-PACK İLE ÇEVRİLİP TEK PAKET YAPILMIŞTIR.
KONTROL EDİLDİ VE OYUNU KIRAN SORUN BULUNMADI.
KOSTÜMLERDE NE VAR ?
- Leon yerine tam oynanabilir Ashley çıplak mod
- Ashley çıplak mod ( Gerçekçi grafik)
- Ada Wong ( Sütçü kız Tam çıplak )
- Luis (Yarı çıplak)
- Ashley Slipknot Kıyafet (DLC Sıradan)
SİLAHLARDA NE VAR ?
- SG-09 R - Glock Gold Model + Lazer + Susturucu (Susturucu süs)
- Punisher - Five Seven Csgo pembe grafitili
- Blacktail - Glock 18c modeli birebir aynısı.
- Sentinel Nine - Malorian Cyberpunk silahı (DLC gerektirir Sentinel Nine)
- W-870 - Resident Evil 8 deki işlemeli Pompalı ile değişti.
- Riot Gun - 2005 Yapımı Orijinal Resident Evil 4 deki Pompalı ile değişti.
- TMP - İsmini unuttuğum ama görünüşü güzel Cs go skini eklendi.
- LE 5 - Grooza Çin Ulusal Muhafız Silahı ile değişti.
- CQBR - CS GO M4 Howly Red Skini ile değişti.
- Broken Buttlerfly - Resident Evil 8 deki Magnumla değişti.
- Killer7 - Orijinal Beyaz Desert Eagle ile değişti.
-
- Rocket Launcher - Water RPG ile değişti. (Denemedim etkisini bilmiyorum fakat sadece skindir diye düşünüyorum.)
- Combat Knife - Mor Dildo (Evet doğru dildo.)
- Fighing Knife - Açık Pembe Dildo
- ??? Knife - Pembe Dildo (İsmini unuttuğum bir bıçağa da eklendi.)
NEYİ NASIL YAPARIM ?
2 çıplak Ashley ile oynamak için : Leon ceketsiz ve Ashley ceketli seçeneğini seçin. (Ashley'in yanınızda takıldığı chapterlarda olur)
Oynanabilir çıplak Ashley için : Leon ceketsiz seçeneğini seçin.
Silahlar için bir şey yapmanıza gerek yok. Öncesinde ya da sonrasında açmış olun yeter.
SORULAR
S : Oynanabilir Ashley çıplak mod neden diğer Ashley gibi iyi değil ve neden Leon ceketli kostümünde tuhaf ?
C : Capcom modlara engel olabilmek ve üşengeçlikten bu yöntemi seçmiştir. Aynı pakete birden fazla kostümü yamalamıştır. Ek olarak pc modlarını doğrudan çalıştırmak isteyenler bile ek mod programları ile ince ayar yapmak zorundadır.
S : Modları beğendim ama Türkçe yok ?
C: Sitede Türkçe yamalar .pkg şeklinde paylaşılmamaktadır. Fakat indirmiş olduğunuz Türkçe yama ve benden indirmiş olduğunuz mod uyumludur. Bunun için bana çekinmeden mesaj atın ve size yardımcı olayım.
S : Modları beğendim fakat bazılarına değiştirmek ya da kaldırmak istiyorum mümkün mü ?
C : Evet. Bu pkg dosyasını herkesin farkındalığı için paylaştım aslında AFR ile .pkg olmadan kullanıyordum. Mesaj atmaktan çekinmeyin!
S : Kendi bulduğum Pc modunu ps4 e uyarlayabilirmiyim ?
C : Gerekli programlar ile bazılarını evet bazılarını hayır. Bunun için Youtube'a ''Resident Evil 4 Remake PS4 Mod'' yazın açıklama kısmındaki programları indirip başlayın. 20 dakikalık videonun ilk 6-7 dakikası AFR oluşturma geri kalanda pc den ps4 e mod çevirmedir. (Reklam olmasın diye isim vermedim ama hepimizin tanıdığı biri.)
MODLAR İLE İLGİLİ BAZI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (PS4 TEN ALINMIŞTIR VE BİLEREK RAHATSIZ EDEBİLECEK GÖRSELLER KONMAMIŞTIR)

UYUMLULUK : CUSA33388 1.04
BOYUT : 5.3GB
LINK :
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
BUNDAN SONRA PAYLAŞILACAK OLAN DOSYALAR .PKG ŞEKLİNDE DEĞİL DAHA RAHAT KURULUM VE VAKİT KAZANCINDAN DOLAYI AFR YE UYGUN .PAK OLARAK PAYLAŞILACAK ANLAMI İÇİN LÜTFEN ÜST MESAJLARDA YOUTUBE LA İLGİLİ SORU-CEVAP KISMINI OKUYUN.
HERHANGİ BİR SORUNUZ İÇİN LÜTFEN ÇEKİNMEDEN SORUN...
Son düzenleme:
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A