Dün Undead Nightmare dlcsini bitirdim ve gerçekten çok beğendim özellikle finalde 15 - 20 saniye şaşkın bir şekilde ekrana baktım tabi final hakkında bir şey yazmayacağım ki oynayacak arkadaşların heyecanı yok olmasın yani eğer ana oyunu severek bitirdiyseniz kesinlikle bu dlcye bakın derim tek eksi yanı benim gözümde finale doğru boş işler yaptırması onun dışında final görevi gerçekten etkileyici toplam 2 saat sürüyor ama ilk defa oynayacaksınız yani ps3 döneminde oynamadıysanız (aynı benim gibi) bu boş işler dediğim şeyleri yapmak zor gelecektir o yüzden şahsen ben youtube dan yardım aldım yoksa belkide saatlerce bulamayacaktım ne yapacağımı dediğim gibi sonlara doğru boş işler yaptırsa da dlc genel olarak çok iyi olmuş ana oyundaki karakterleri bu dlcde görünce şahsen çok sevindim onun dışında sadece dlc de olan (en azından bildiğim kadarıyla öyle) yeni atlar var ve onlar da çok iyi olmuş gerçekten ve dlcde olan mizahi ton çok hoşuma gitti oynarsanız eğer ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım bu rockstarın yaptığı ilk ve son dlc varsa da ben bilmiyorum gta online olaylarını saymıyorum onlar benim gözümde dlc gibi değiller keşke rdr 2 de bu dlc geri dönseymiş ya da buna benzer bir şeyler yapılsaymış çünkü gerçekten çok iyi olmuş dlc