- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,491
- 113

Oyunda 60 fps seçeneği var mı acaba test eden var mı arkadaşlar ?
FPS sayacı olduğuna göre bu görüntü ps4 konsoldan belki illusion çoktan bir patch yapmışır goldhen cheats managerdan bakayım
PS4 için ofset kodu var. PS5 içinde ayarlarlar zaten.FPS sayacı olduğuna göre bu görüntü ps4 konsoldan belki illusion çoktan bir patch yapmışır goldhen cheats managerdan bakayım
İllusion çoktan 60 fps patch yapmış abi
Tamam onu biliyorum zaten de bu ofset PS4 için ve PS5 konsolda çalışacak aynı PS4 oyununda ofset değişecektir. Zaten henüz goldhen cheat manager gibi programlar ps5 konsolda çalışmıyor. Gerçi ben kendim de bu ofsetleri eboot içine yerleştiririm ama dediğim gibi PS5 konsolda aynı adrese başvurmayabilir. Tabi daha deneyemiyoruz bunları. Konsollar hala yatıyor bizde.
Aslında bu ps4 sürümünü ps5 konsolda çalıştırdığımız zaman bize ekstra bir ayar sunması gerekiyor ben acaba o ayar var mı diye merak ettim k1t39n7.PNGTamam onu biliyorum zaten de bu ofset PS4 için PS5 konsolda çalışacak aynı PS4 oyununda ofset değişecektir. Zaten henüz goldhen cheat manager gibi programlar ps5 konsolda çalışmıyor. Gerçi ben kendim de bu ofsetleri eboot içine yerleştiririm ama dediğim gibi PS5 konsolda aynı adrese başvurmayabilir. Tabi daha deneyemiyoruz bunları. Konsollar hala yatıyor bizde.Gerçi yavaştan dürtmemiz gerek onları, kış uykusundan kalkmaya hazırlansınlar.
![]()
Oyunun kendi ayarı var ise çok iyi. Artık deneyen birileri söyleyecek. Mantıken bu çok eski oyun yeni konsollarda 60 fps 'dir zaten yada ayarlanmıştır.Aslında bu ps4 sürümünü ps5 konsolda çalıştırdığımız zaman bize ekstra bir ayar sunması gerekiyor ben acaba o ayar var mı diye merak ettim k1t39n7.PNG
Bahsettiğim ayar bu
Videolardan göründüğü kadarıyla bu ps4 sürümünü ps5 konsolda oynadığımızda 30 fps olarak mı oynamak istediğimizi yoksa 60 fps olarak mı oynamak istediğimizi seçebiliyoruz dediğin gibi deneyen birisinin söylemesi gerekli abi yani oyun içinde bu ayar varOyunun kendi ayarı var ise çok iyi. Artık deneyen birileri söyleyecek. Mantıken bu çok eski oyun yeni konsollarda 60 fps 'dir zaten yada ayarlanmıştır.
tşkllrerrrr
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK