sleyman2002
Kullanıcı
- 12 Ağustos 2020
- 19
- 2
- 3

baybarsturan kardesim yüregine saglik sayende cocuklar cok sevinecekler yanliz sunu anlamadim normal oyun dosyasina da mi indirecegim 5.05 fix ile bunu nereye atacagim
baybarsturan kardesim yüregine saglik sayende cocuklar cok sevinecekler yanliz sunu anlamadim normal oyun dosyasina da mi indirecegim 5.05 fix ile bunu nereye atacagim
Bu yeni oyunlar 6.72 sürüm konsollar için çıkmıştır. Eğer sürümünüz 6.72 ise ilk iki link oyun + update yüklenir oynanır.cok zahmet veriyorum kusura bakmayin kardes simdi 5.05 icin normal oyun dosyasini ve fix dosyalarini indiriyoruz degil mi anaoyun yerine fix dosyasini mi atacagim
TŞKR
Ekli dosyayı görüntüle 418
( 1 )
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
( 2 )
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
( 3 )
5.05 FIX
UPDATE v1.13
5.05 KONSOLDA OYUNU v1.13 UPDATE İLE OYNAMAK İÇİN v1.00 ANA OYUN ÜZERİNE DİREK BUNU KURUN
12.75 GB
[Gizli içerik]
KURULUM6.72 KONSOLLAR 1 + 2 SIRALAMASINDA KURUN
5.05 KONSOLLAR 1 + 3 SIRALAMASINDA KURUN
Thanks
( 1 )
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
( 2 )
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
( 3 )
5.05 FIX
UPDATE v1.13
5.05 KONSOLDA OYUNU v1.13 UPDATE İLE OYNAMAK İÇİN v1.00 ANA OYUN ÜZERİNE DİREK BUNU KURUN
12.75 GB
[Gizli içerik]
Üstad gayet net anlaşılıyor. Öncelikle paylaşım için çok çok teşekkür ederim.Bu yeni oyunlar 6.72 sürüm konsollar için çıkmıştır. Eğer sürümünüz 6.72 ise ilk iki link oyun + update yüklenir oynanır.
5.05 konsolda çalışması için 5.05 fix yapılması lazımdır.
Fix ise 2 türlüdür.
ana oyun 5.05 fixleri (100-200 MB lık çok küçük fixlerdir ve update yani güncellemeleri içermez ve oyun hataları giderilmemiş yeni
özellikler eklenmemiş oyunun ilk sürümüdür ve çoğu yerde bu 5.05 fixleri bulabilirsiniz çünkü kimse yüksek boyutlu update fixleri yapmıyor.
Birde ana oyun + update 5.05 fixleri vardır ki bunlarda update boyutu ne ise o boyuttadır örneğin bu oyunda 12.75 GB gibi büyük boyutludur
yani nere de 100 MB (yani 0.1 GB) berede 12.75 GB buradan farkı anlayabilirsiniz işte ben özel oyunlar için sizlere bu update fixlerini hazırlayıp internete yükleyip paylaşıyorum yani çok emek harcadığımı belirtmek isterim ve bu sitemize özel benim gerçekleştirdiğim bir emektir.
Özetle sorunuzun cevabı 5.05 konsoldaysanız
Oyun v1.00 üzerine 5.05 Fix Update v1.13 kurarak bu oyunu 5.05 konsolda update ile birlikte oynama şansı elde ediyorsunuz. Sitemize özeldir. (yani birinci ve üçüncü sıradaki linki önce 1 sonra 3 şeklinde kurulur)
Aslında şunu da sormak isterim ben nasıl yükleneceğine dair mesaj yazıyorum zaten konuya ama o cümlem anlaşılmıyor ise değiştireyim.
5.05 konsollar için yazdığım bu not dan anlaşılmıyor mu genel bir değerlendirme bekliyorum üyelerden.
5.05 FIX
UPDATE v1.13
Normalde böyle olmaması gerekir. Deneyen ve bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı? Yazarsanız tekrar kontrol ederim.Üstad gayet net anlaşılıyor. Öncelikle paylaşım için çok çok teşekkür ederim.
Ancak bir sorunum var, oyun 5.05 konsolumda açılmıyor. Şöyle ki: Önce kurulumda bahsettiğin gibi ana oyunu indiriyorum (6.72, v1.0) daha sonra 5.05 için Fix'li ve update'li dosyayı (v1.13) indiriyorum ve makineye (Ps4 Pro) kuruyorum. Buraya kadar hiçbir sorun yok, kurarken hata dahi almıyorum. Sonra oyun kuruluyor, açıyorum. Rockstar'ın logosu çıkıyor, dili seçiyorum, HDR ayarı yapıyorum, altyazı açık mı kapalı mı olsun diyor tüm ayarlarımı yapıyorum. Sonra oyunun ana ekranı açılıyor. Story mi yoksa online mı oynamak istersin diyor. Hâliyle Story'i seçip x butonuna basıyorum ve hata alıyorum. Oyundan Ps4 ana ekranına atılıyorum.
Üstad, bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misin? Ayrıca bu problemi benden başka yaşayan 5.05 kullanıcısı var mı? Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
Ben de aynı şekilde denedim üstad. Al Azif HEN 2.1.2 kullanıyorum. Bu zamana dek Spider-Man, Pes 20, Mortal Kombat 11 vs. indirdim. Hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım ama nedense bunda böyle bir hata alıyorum. Umarım arkadaşlar gerekli cevabı verirler de çözümü buluruz.Normalde böyle olmaması gerekir. Deneyen ve bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı? Yazarsanız tekrar kontrol ederim.
Gerçi kendimde denmeden paylaşmıyorum zaten. Ben 5.05 de Al azif HEN 2.1.2 ile denemişimdir muhtemelen.
Denemiş olan başka arkadaşlardan bir cevap gelsin bakarız.
Dediğim gibi deneyen başka biri daha var ise deneyeceğim biliyorsun dosya boyutu büyük zaman bulamıyorum.Ben de aynı şekilde denedim üstad. Al Azif HEN 2.1.2 kullanıyorum. Bu zamana dek Spider-Man, Pes 20, Mortal Kombat 11 vs. indirdim. Hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım ama nedense bunda böyle bir hata alıyorum. Umarım arkadaşlar gerekli cevabı verirler de çözümü buluruz.
Bu zamana kadar hiç torrent'ten hatalı oyun inmemişti. Ancak anladığım kadarıyla böyle bir sorun olması mümkün. Evet biliyorum, dosya boyutu bir hayli fazla hatta çok fazlaDediğim gibi deneyen başka biri daha var ise deneyeceğim biliyorsun dosya boyutu büyük zaman bulamıyorum.
Yine de ilk fırsatta bakacağım tabi. Bu arada deneyen var ise yazar ise ve çalışıyor ise sendeki oyun hatalı inmiş olabilir.
teşekkürler
( 1 )
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
( 2 )
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
( 3 )
5.05 FIX
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
Senin için oyunu test ettim ve çalıştı biraz önce bitti testim.Bu zamana kadar hiç torrent'ten hatalı oyun inmemişti. Ancak anladığım kadarıyla böyle bir sorun olması mümkün. Evet biliyorum, dosya boyutu bir hayli fazla hatta çok fazlaMaalesef ki diğer arkadaşlardan bu konuda ses seda yok. En iyisi bir kez daha indirmeye koyulayım
Umarım bu sefer bir sorun çıkmaz da oyunu sorunsuz bir şekilde kurabilirim.
Yardımların için teşekkürler üstad.
Anlaşıldı üstad. Sana da zahmet verdim, çok afedersin.Senin için oyunu test ettim ve çalıştı biraz önce bitti testim.
5.05 konsola oyunu yükledim sonra 5.05 update fix sonra çalıştırdım oyunu açtım ata binene kadar geldim ve gelmişken biraz da at sürdüm.
Testim buraya kadardı.
Önce dil geldi English seçtim, HDR On, HDR style Cinematic, Subtitles On, Audio TV (ama fark etmez) ve Story seçip başladım.
Yani senin yaptığının aynısını yaptım.
Haydi inşallah bakalım. Güzel haberini bekliyorum.Anlaşıldı üstad. Sana da zahmet verdim, çok afedersin.
Ben de oyunu bir kez daha indirdim şu an. Tekrar makineme kurmaya hazırlanıyorum. Bu sefer umarım inerken hata olmamıştır da bu efsane oyunu artık tecrübe edebilirim![]()
Üstad 3-4 defa denedim, maalesef ki yine olmadı. Neden olmuyor inan anlamıyorum. Bu sefer ayarları seçtikten sonra tam sinematik ekran girecek (beyaz bir ekran) 2-3 saniye o ekranda kalıp oyundan atılıyorum. Dün bu sinematiği görür görmez kapanıyordu şimdi ise söylediğim gibi birkaç saniye duruyor, oyun öyle atıyor.Haydi inşallah bakalım. Güzel haberini bekliyorum.
Oyunu konsola neyle atıyorsun? USB mi Remote Package mi?Üstad 3-4 defa denedim, maalesef ki yine olmadı. Neden olmuyor inan anlamıyorum. Bu sefer ayarları seçtikten sonra tam sinematik ekran girecek (beyaz bir ekran) 2-3 saniye o ekranda kalıp oyundan atılıyorum. Dün bu sinematiği görür görmez kapanıyordu şimdi ise söylediğim gibi birkaç saniye duruyor, oyun öyle atıyor.
Üstad şöyle bi durum var: RDR 2 biliyorsun takriben 80 gb, güncelleme (5.05 Fix) ise 13 gb. Yani ikisinin toplamı 93 gb eder. Ancak ben iki dosyayı da kurduğumda şöyle bir oyunun özelliklerine girip bakıyorum ki oyun 180 küsür gb gözüküyor. Bu normal mi yoksa anormal mi?
Bir de söylediğim gibi Al Azif HEN 2.1.2 kullanıyorum. En günceli bu değil mi üstad? Ya da sendeki ile aynı değil mi? Belki senin HEN ile benim HEN farklıdır. Senin ayarlarını nasıl yapabilirim? Seni çok yormadan anlatabilir misin üstad?
Şu an HEN ayarlarımı senin ilgili linkinden (https://www.playstationhaber.com/ko...ri-ile-hen-kirma-yapma-rehberi.112/#post-3886) tekrar ayarlıyorum.
Şunları kontrol et bendeki boyutlar bu. Oyunu ve 5.05 fixi benim konumdan indirdin değil mi yani torrentten oyun ve googledan fixi.Üstad 3-4 defa denedim, maalesef ki yine olmadı. Neden olmuyor inan anlamıyorum. Bu sefer ayarları seçtikten sonra tam sinematik ekran girecek (beyaz bir ekran) 2-3 saniye o ekranda kalıp oyundan atılıyorum. Dün bu sinematiği görür görmez kapanıyordu şimdi ise söylediğim gibi birkaç saniye duruyor, oyun öyle atıyor.
Üstad şöyle bi durum var: RDR 2 biliyorsun takriben 80 gb, güncelleme (5.05 Fix) ise 13 gb. Yani ikisinin toplamı 93 gb eder. Ancak ben iki dosyayı da kurduğumda şöyle bir oyunun özelliklerine girip bakıyorum ki oyun 180 küsür gb gözüküyor. Bu normal mi yoksa anormal mi?
Bir de söylediğim gibi Al Azif HEN 2.1.2 kullanıyorum. En günceli bu değil mi üstad? Ya da sendeki ile aynı değil mi? Belki senin HEN ile benim HEN farklıdır. Senin ayarlarını nasıl yapabilirim? Seni çok yormadan anlatabilir misin üstad?
Şu an HEN ayarlarımı senin ilgili linkinden (https://www.playstationhaber.com/ko...ri-ile-hen-kirma-yapma-rehberi.112/#post-3886) tekrar ayarlıyorum.
Oyunu Ps4'e 2 TB harici harddisk ile atıyorum. Evet, oyunu senden indirdim üstad. Bende 180 gb gözüküyor işte. Kurulu eklenti bölümünde bir paket var. Sanırım daha önceden makineye yüklediğim RDR 2 teması. Bununla alakalı olabilir mi üstad? Sen de mesela resimde o gözükmüyor.Şunları kontrol et bendeki boyutlar bu. Oyunu ve 5.05 fixi benim konumdan indirdin değil mi yani torrentten oyun ve googledan fixi.
Ekli dosyayı görüntüle 670
Sizdeki 180 GB görünmesi normal değil. Bendeki bu.
Ekli dosyayı görüntüle 671
Benim konumdan indirdiysen her şey birebir aynı olmalı o zaman nasıl sende sıkıntı olabiliyor bende anlamadım. Benim verdiğim boyutlar önceki resim yani yanında KB yazan rakamlar birebir aynı mı sende yani oyunun boyutu falan hepsini kıyasladın mı? Aşağıya da ekledim yeni resim.Oyunu Ps4'e 2 TB harici harddisk ile atıyorum. Evet, oyunu senden indirdim üstad. Bende 180 gb gözüküyor işte. Kurulu eklenti bölümünde bir paket var. Sanırım daha önceden makineye yüklediğim RDR 2 teması. Bununla alakalı olabilir mi üstad? Sen de mesela resimde o gözükmüyor.
Başka aklıma gelen 5.05 update fix için google drive linkinden 008.rar dosyası indirmiş olman gerek onu rar den çıkartırken falan sorunOyunu Ps4'e 2 TB harici harddisk ile atıyorum. Evet, oyunu senden indirdim üstad. Bende 180 gb gözüküyor işte. Kurulu eklenti bölümünde bir paket var. Sanırım daha önceden makineye yüklediğim RDR 2 teması. Bununla alakalı olabilir mi üstad? Sen de mesela resimde o gözükmüyor.
Evet, senin dosya boyutların ile benimkileri kıyasladım ve her şey olması gerektiği gibi aynı. Üstad buyur, bir de sen bak istersen:Benim konumdan indirdiysen her şey birebir aynı olmalı o zaman nasıl sende sıkıntı olabiliyor bende anlamadım. Benim verdiğim boyutlar önceki resim yani yanında KB yazan rakamlar birebir aynı mı sende yani oyunun boyutu falan hepsini kıyasladın mı? Aşağıya da ekledim yeni resim.
Oyun boyutuna bilgisayarında bak ve KB boyut değerleri aynı mı kontrol et bakalım.
Aynı ise oyunu komple sil tema da silinsin hatta ayarlardan bak save dosyası varsa hepsini sil temiz bir kurulum yap yani tema falan olmasın.
Hatta temalardan temayı başkasıyla değiştir yada varsayılan yap sonra RDR2 temasını da sil belki o sıkıntı yaratıyordur.
Ayrıca harici HDD ile atıyorsan tamamdır sıkıntı olmaz zaten. Remote package olsaydı belki sıkıntı olabilirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 672
Bendeki Winrar'ın versiyonu 5.71. Lakin sorunun buradan kaynaklandığını düşünmüyorum. Zira bu versiyon ile (Winrar - 5.71) Spider-Man, Resident Evil 2, Pes 2020, Mortal Kombat 11 gibi birçok oyun indirdim ve hiçbirinde herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bence sorun başka bir yerden kaynaklanıyor. Bence sorun bu "Kurulu Eklentiler" kısmındaki mevzudan kaynaklanıyor.Başka aklıma gelen 5.05 update fix için google drive linkinden 008.rar dosyası indirmiş olman gerek onu rar den çıkartırken falan sorun
olmuş olabilir. Winrar en son versiyonunu kullan mesela sendeki kaç? Bendeki 5.90. Zaten dosyayı RAR den çıkartınca resimdeki KB değerleri tutuyor mu bak resimden sendeki ile.
Şimdi şöyle üstad. Temayı sildikten sonra temiz bir kurulum yapmama rağmen oyunu kurduğum zaman oluşan tablo şu:Evet son testimi de gerçekleştirdim. Acaba benim yüklediğim linklerde bir hata olabilir mi diye.
Kendi linklerimden oyunu ve 5.05 update fixini indirdim. Temizden tekrar kurdum. Ve aynen çalıştı. Linklerde sağlam.
Sen de nedeninin anlayamadığım yada senin bana anlatamadığın başka bir sorun olmalı. Bilemiyorum.
En başta oyun boyutu sende 180 GB gözükmesi mantıksız zaten. İlginç!
Öncelikle paylaştığın resimdeki dosya adları farklı muhtemelen başta bendeki ile aynıydı ama sen kendin değiştirdin değil mi?Evet, senin dosya boyutların ile benimkileri kıyasladım ve her şey olması gerektiği gibi aynı. Üstad buyur, bir de sen bak istersen:
Evet, bende aynen senin söylediğin gibi düşündüm ve uygulamaya koyuldum. Önce temayı sildim, ardından kayıtlı save dosyası var mı diye baktım ki yok, daha sonra oyunu tamamen Ps4'ten kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak aynı problemler devam ediyor.
Ayrıca oyunu kurarken kullandığım tema RDR 2 teması değildi. Başka bir tema kullanıyordum. Oyunu kurarken temam God of War idi. O yüzden temayı değiştirme faaliyetinde bulunmadım. Ancak söylediğim gibi RDR 2 temasını (daha önce senin tema arşivinden indirdiğim) yine de sildim lakin bu da çözüm olmadı.
Evet, Remote Package kullanmıyorum ve oyunları her zaman harici harddisk yardımı ile kuruyorum.
Bendeki Winrar'ın versiyonu 5.71. Lakin sorunun buradan kaynaklandığını düşünmüyorum. Zira bu versiyon ile (Winrar - 5.71) Spider-Man, Resident Evil 2, Pes 2020, Mortal Kombat 11 gibi birçok oyun indirdim ve hiçbirinde herhangi bir problemle karşılaşmadım. Bence sorun başka bir yerden kaynaklanıyor. Bence sorun bu "Kurulu Eklentiler" kısmındaki mevzudan kaynaklanıyor.
Şimdi şöyle üstad. Temayı sildikten sonra temiz bir kurulum yapmama rağmen oyunu kurduğum zaman oluşan tablo şu:
Daha sonra 5.05 Fix'i (update v1.13) kurduktan sonra oluşan tablo ise bu:
Bu da "Kurulu Eklentiler" kısmını "Görüntüle" dedikten sonra çıkan tablo:
Oyun 83 küsür gb olmasına rağmen ben oyunu yükledikten sonra 90 gb oluyor. Bu nasıl oluyor?
Daha sonra update boyutu 13 küsür gb olmasına rağmen dosyayı yükledikten sonra oyunun boyutu resimde de gördüğün üzere 181 gb oluyor. Bu nasıl oluyor?
Kurulu Eklentileri siliyim diyorum, içine giriyorum hiçbir şey gözükmüyor. Sorunun neden kaynaklandığını bir türlü bulamadım.
Var mı bi fikrin üstad?
Evet, oyunları senin paylaşımından indirdim ve daha sonra dosya isimlerini ben kendim değiştirdim.Öncelikle paylaştığın resimdeki dosya adları farklı muhtemelen başta bendeki ile aynıydı ama sen kendin değiştirdin değil mi?
Bir de dosyanın MD5 değerini kontrol edelim bakalım benim paylaştığım dosya ile aynı mı böylece dosya sağlam mı anlarız.
Aşağıdaki küçük programı indir ve oyun pkg dosyasını içine koy MD5 değerini hesaplasın. Benim paylaştığım resimdeki orta bölümdeki harf rakamlar ile birebir aynısı olmalı. Önce buna bir bak bakalım.
[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 673
Gördüğüm kadarıyla tek başına oyunu kurduğunda bu oyuna ait eklenti de varmış gibi gösteriyor yani dahili hdd içinde eskiden kalma yada üst üste yüklemelerden kaynaklı yada oyunun farklı versiyonlarının yüklemesinden yada bilemediğimiz başka bir sebepten bazı kalıntılar kaldığını düşünüyorum yani oyunu silsen bile bu kalıntılar silinmiyor ve sen oyunu sıfırdan yüklediğinde karışıklığa sebep oluyor demektir.
Bu durumda en iyi çözüm PS4 sıfırlamaktır. Sorun böylece düzelir ama bütün oyunlar ve save'ler silinir önden yedek almalısın.
Yada konsolu güvenli modda açıp "Veri tabanının yeniden oluştur" denebilir ama bu işlem sonucunda sanki oyunlar konsoldan silinmiş gibi ana ekranda ikonları gözükmez ama gerçekte oyunlar konsoldan silinmez ama oyun çalıştırma ikonları ana ekranda gözükmez yani bunu denemeden önce Al azif menüsünden usb içine "Backup" tuşuna basarak database yedeklenmelidir sonra veri tabanı sıfırlanır sonra yeniden al azif menüsünden "Restore" tuşu ile database geri yüklenir ve oyun ikonları gelir. Bu metod da alternatif olarak sorunu çözebilir.
Birde bu metod ile bazen oyun ikonlarında geri gelmeme ihtimali var al azif bunu uyarmış. Yani bazen bu işlemde de oyunları tekrar yüklemek zorunda kalabilirsin. Yine önce save yedeklerini bir kenara almalısın ve save yedeklerini konsol kullanıcını aktif yapıp konsol kendi özelliğinden usb içine almanı tavsiye ederim. Çünkü diğer yöntemler ile alınan save'ler (işte backup - restore aynı zamanda oyun save yedeği alır ama işte konsol sıfırlandığında keyler değişir ve sonra bu saveler bazen çalışmaz ve corrupted-bozuk uyarısı verir) sonra çalışmayabilir ama dediğim şekilde konsol menüsünden usb içine alınan saveler en garanti savelerdir.
3. olarak Filezilla ile konsola bağlanıp o fazlalık dosyaları bulup elle silmek gerekir ama o da uğraştırıcı olacaktır doğru dosyaları tespit etmek zor olabilir.
En iyisi sistemi sıfırlamak. Kesin sorunu çözer. Önden usb içine konsolun kendi özelliği ile save yedeği almayı unutma.
Sonra tekrar oyunları kurarsın. Zaten elindeki indirdiğin rdr2 sağlamsa bu sefer sorunsuz yüklenir.
Önerilerim bu kadar.
Yok temalardan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Gözüken o ki kırma işlemleri ile bazen kapanmalar olur ya işte ondan kaynaklı database bozulması olarak tahmin ediyorum. Artık ileride sıfırlarsın. Yani sorun dosyada değil şimdilik senin konsolda gibi gözüküyor.Evet, oyunları senin paylaşımından indirdim ve daha sonra dosya isimlerini ben kendim değiştirdim.
Üstad, verdiğin program ile MD5 değerini hesapladım. Sonuç şu şekilde:
Yani gördüğüm kadarıyla dosyada herhangi bir sorun gözükmüyor. İkimizin dosyaları da aynı.
Ben de dediğin gibi (sistemi sıfırlamayı) düşündüm ancak makinenin içerisinde birçok oyun mevcut. Makineyi sıfırlamak haliyle pek işime gelmedi. Belki başka bir yolu vardır diye seni rahatsız ettim üstad, eyvallah sağ olasın.
Ayrıca malum temaların pkg dosyasını kurmak için makineye 2 kere komut veriyorsun. Belki o ara makinede farklı bir sorun oluşturdu bilemiyorum. Zira ana oyunu kurduğumda bile temayı silmeme rağmen "Kurulu Eklentiler" kısmında resimde gördüğün üzere hâlâ bir dosya var gözüküyor. Anlaşılan sistemi sıfırlamak dışında o dosyayı silemeyeceksem bir süre daha RDR 2'yi oynayamayacağız![]()
Yardımların için teşekkürler üstad. Emeğine, klavyene ve zamanına sağlık.Yok temalardan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Gözüken o ki kırma işlemleri ile bazen kapanmalar olur ya işte ondan kaynaklı database bozulması olarak tahmin ediyorum. Artık ileride sıfırlarsın. Yani sorun dosyada değil şimdilik senin konsolda gibi gözüküyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK