@ardaerdurak111 kardeşim ben indirdim rdr2 nin 1.24 update 16.9 GB 5.05 Fixli vardı yerine 1.29 update 19.2 GB ( aradaki GB farkı az değil ) birde iki küçük DLC si var 5.05 Fixli olanı yükledim oyun gayet 5.05 cihazda sorunsuz çalıştı Yoğunluktan dolayı mesajını baybarsturan abi görmemiş olabilir ismini @baybarsturan etiketlersen fark edebilir mesajınıabi biliyorum baya eski bir konu ama böyle güzel bir oyuna linklerini yenilemek yakışmaz mı ? update 1.29 çıkmış önceden paylaşılmış ama oyunu tekrar indireceğim için gözüme çarptı forumda da konun güncel olmadığını görünce söyleyeyim dedim
abi biliyorum baya eski bir konu ama böyle güzel bir oyuna linklerini yenilemek yakışmaz mı ? update 1.29 çıkmış önceden paylaşılmış ama oyunu tekrar indireceğim için gözüme çarptı forumda da konun güncel olmadığını görünce söyleyeyim dedim @baybarsturan
Bakayım kardeşim.@ardaerdurak111 kardeşim ben indirdim rdr2 nin 1.24 update 16.9 GB 5.05 Fixli vardı yerine 1.29 update 19.2 GB ( aradaki GB farkı az değil ) birde iki küçük DLC si var 5.05 Fixli olanı yükledim oyun gayet 5.05 cihazda sorunsuz çalıştı Yoğunluktan dolayı mesajını baybarsturan abi görmemiş olabilir ismini @baybarsturan etiketlersen fark edebilir mesajını
Tamamdır abi sağolBakayım kardeşim.
Eline sağlık abiCUSA08519 – EUR v1.29 İLK MESAJDA PAYLAŞILMIŞTIR.
Teşekkürler emeklerine sağlık abiCUSA08519 – EUR v1.29 İLK MESAJDA PAYLAŞILMIŞTIR.
For this kind of messages, please don't use Reply (Cevapla) button, instead use message box at the end of the page.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK