-
Öne çıkan konu
freestanbul
Kullanıcı
- 5 Ağustos 2020
- 89
- 29
- 18

sürekli bi gizem yaratma peşindeler. Amaç tamamen gizem yaratıp takipçi kasmak.
Katılıyorum, hb tester boş bir hesap.sürekli bi gizem yaratma peşindeler. Amaç tamamen gizem yaratıp takipçi kasmak.
Gereksiz yere heyecan yarattılar bende acaba yakın zamanda Ps5 için 4.03 hen işlemi mi çıkacak diye heyecanlandım biran için neyse bekleyeme devamKatılıyorum, hb tester boş bir hesap.
9.03 konusunda da herhangi bir gelişmeye rastlamadım. Topluluk kendini gazlıyor.
Sanırım Ps4 lere offline cheats programı getirilmiş. Tıpkı Ps3 teki artemis hile programı gibi çalışıyor. Ps4 traier sitesinin dez avantajı şuydu konsola offline olarak hen işlemi yapsak bile hile yapmak için yine internet bağlantısı gerekiyordu. Bu offline olarak çalışan cheats programı sayesinde Ps5 kırılırsa ona da yükleriz ps5 te de offline hile yapabiliriz.Bi süredir yoktum, goldhen 2.2’nin keyfini çıkarıyordum baya iyi olmuş. Hatta hile olarak bi iki şey de ben yolladımtavsiye ederim. Başından beri ps4trainer.com’la çok sıkıntı yaşamış biri olarak buna bayıldım.
Artemisten de iyi, Artemis için uygulamayı açmak felan gerekiyordu bunda oyundan çıkmadan share butonuna basılı tuttuğunda hile menüsü geliyor. Artemisi geliştiren kişi olan bucanero aynı altyapıda çalışan hile güncelleme uygulaması yaptı.Gereksiz yere heyecan yarattılar bende acaba yakın zamanda Ps5 için 4.03 hen işlemi mi çıkacak diye heyecanlandım biran için neyse bekleyeme devam
Sanırım Ps4 lere offline cheats programı getirilmiş. Tıpkı Ps3 teki artemis hile programı gibi çalışıyor. Ps4 traier sitesinin dez avantajı şuydu konsola offline olarak hen işlemi yapsak bile hile yapmak için yine internet bağlantısı gerekiyordu. Bu offline olarak çalışan cheats programı sayesinde Ps5 kırılırsa ona da yükleriz ps5 te de offline hile yapabiliriz.
Bende bu resmi görünce heyecanlandım. Biran için kırıldı sandımPS5 için 05.00 güncellemesi çıktı.
Her çıkan yeni güncelleme, kırılmaya bir adım daha yaklaştırıyor bizi.
![]()
PS5 GÜNCELLEME - PS5 22.01-05.00.00.40-00.00.00.0.0 Güncelleme Dosyası İndir !
-Buradan İndirebilirsiniz- Gizli içerik *Güncellemeyi gerçekleştirmek için aşağıdakiler gerekir. - USB depolama cihazı, örneğin USB bellek. - Yaklaşık 2 GB boş alan olmalıdır. 1. Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 olarak biçimlendirilmiş bir USB cihazında "PS5" adlı bir klasör oluşturun. Bu...www.playstationhaber.com
Edit: Bir gün ana sayfada bunu göreceksiniz. Hiç şüpheniz olmasın.
![]()
Şu ıts take two nun hilesini bulabilirmiyiz ustam çok lazımBi süredir yoktum, goldhen 2.2’nin keyfini çıkarıyordum baya iyi olmuş. Hatta hile olarak bi iki şey de ben yolladımtavsiye ederim. Başından beri ps4trainer.com’la çok sıkıntı yaşamış biri olarak buna bayıldım.
Cusa kodu nedir?Şu ıts take two nun hilesini bulabilirmiyiz ustam çok lazım![]()
Senin benim mi var kardeşim aşk olsun. Dilediğin gibi cevap verebilirsin.Cusa kodu nedir?
pardon burası benim konu zannediyordum
Sağolasın kardeşim hassasiyetin için ^^ jailbreak gündeminde insanlar beklentide olabiliyorlar ondan onlara özür amaçlı dedim yoksa forum bizim forumumuz ^^ kolay gelsin kardeşim ^^Senin benim mi var kardeşim aşk olsun. Dilediğin gibi cevap verebilirsin.![]()
CUSA16747Cusa kodu nedir?
pardon burası benim konu zannediyordum
Valla Ps5 in ne zaman kırılacağı belli değil. Adamlar arada bir umutlandırıcı tweetler atıyor. Sonra uzunca bir süre sessizliğe bürünüyorlar. Bu gidişle Ps5 in 4.03 yazılımının kırılması yıl sonunu bulur.Ps5'i 4.03 versiyonda tutuyorum ama bir yandanda Gran Turismo 7 ağır basıyor. Makinayı güncellememek için zor tutuyorum kendimi.
Ps5 kırsanda gt7 oynayamassın, ofline bir oyun degilPs5'i 4.03 versiyonda tutuyorum ama bir yandanda Gran Turismo 7 ağır basıyor. Makinayı güncellememek için zor tutuyorum kendimi.
Ps5'i 4.03 versiyonda tutuyorum ama bir yandanda Gran Turismo 7 ağır basıyor. Makinayı güncellememek için zor tutuyorum kendimi.
Zaten arkadaş bunun farkında vePs5 kırsanda gt7 oynayamassın, ofline bir oyun degil
Hayret Ps5 için hala bir gelişme olmadı. 4.03 ten bu yana toplamda 3 güncelleme daha geldi. Ama hackerlar her nedense hala beklemeyi tercih ediyor. Birçok kişi benim gibi yakın zamanda kırılacağı konusunda umudunu kesmiş olmalı ki aralık 2022 de kırılır seçeneğini işaretlemişler. Keşke bu ay bitmeden 4.03 kırılsa ama daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor.Zaten arkadaş bunun farkında ve
"korsan için şansımı deneyip beklesem mi?"
"yoksa korsandan vazgeçip orijinal son sürüme geçip parayla satın alıp online oynasam mı?"
diye ikilemde kaldığını belirtmiş olarak anladım ben.
Güncellemeye gerek yok. Yani 4.03 kırılsa bile yine oynayacağımız ps4 oyunları olacak onun yerine konsolun yazılımı kırılana kadar sıfır yada ikinci el uygun fiyata kutulu ps4 oyunları alıp oynamak en iyisi tabi Ps5 diskli model ise bu söylediğim geçerli dijital model ps5 konsol sahiplerinin kutulu oyun alma şansları yok.Bizde 2 cihaz vardı ikisini de bekletiyorduk arkadaşımla. Birimiz pes etti güncellendi cihazı bakalım daha ne kadar dayanabileceğiz.)
Benim zaten güncelleme gibi bir lüksüm yok sonuna kadar bekleyeceğim isterse yıl sonunda kırılsın beklemeye devam o arada uygun fiyata kutulu oyun buldukça alırım. Diğer arkadaşlara tavsiyem elinde Blue-ray okuyuculu Ps5 olanlar da şimdilik konsol kırılana kadar kutulu oyunlarla idare etsinler. Boşuna konsollarını güncellemesinler. Er yada geç kırılacaktır.Znullptr isimli geliştirici PS4-PS5 exploit çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Attığı son twit ile ne kadar zaman ve para harcadığını, bununla beraber boş konuşan insanlardan rahatsız olduğunu belirtmiş.
Özellikle de PS5 üzerinde büyük ilerlemeler katettiğini söyleyebiliriz. PS5 konsolu olanlar, kesinlikle güncelleme yapmadan beklesinler.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK