SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    29

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Bence yine ps4 ile alakalı bir haberdir. Bunlar Ps5 2 yılı dolmadan kırmazlar. Ps5 aralık 2022 de ancak kırılır.
bıkmadın 2023 2025 2030 hedeflerinden ps4 zaten kasım cıvarı 9.00 ı kırıldı bu adam yazın kırdıgı birşeyi paylaşacagını söylüyor. Ps4 ün ahı gitti bahı kaldı , kalıcı kırılmaktan başka ne kaldı geriye. 10k ödül alan 2 kişi var 3 ay fark ile

qweqweqwe.png

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
bıkmadın 2023 2025 2030 hedeflerinden ps4 zaten kasım cıvarı 9.00 ı kırıldı bu adam yazın kırdıgı birşeyi paylaşacagını söylüyor. Ps4 ün ahı gitti bahı kaldı , kalıcı kırılmaktan başka ne kaldı geriye. 10k ödül alan 2 kişi var 3 ay fark ile

Ekli dosyayı görüntüle 5117
Benim ki sadece bir tahmin sonuçta bende hacker değilim. Fakat konsol yeni olduğu için önümüzdeki 2 ay içinde de kırılacağını pek sanmıyorum. Yani kırılsa bile yıl sonuna doğru kırılır. Sony Ps5 e o arada 2-3 güncelleme çıkarır. İşte o zaman 4,03 yazılımı kırılır. Zamanında Ps4 te de aynı durum olmuştu. Güncel sürüm 5,05 ti fakat 4,05 kırılmıştı. Yani arada 3-4 yazılım fark vardı. Burada amacım insanları demoralize etmek değil. Zaten kendim de Ps5 in kırılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Elimde 4,02 yazılımlı Ps5 olduğundan da bahsettim. Ben hani yakın zaman içinde çok fazla beklenti içine girmemizi ve hayal kırıklığı yaşamamak adına bunları yazdım. Bana kalsa bugün hemen kırılsın isterim. Ama işte bu işler öyle yürümüyor.

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Benim ki sadece bir tahmin sonuçta bende hacker değilim. Fakat konsol yeni olduğu için önümüzdeki 2 ay içinde de kırılacağını pek sanmıyorum. Yani kırılsa bile yıl sonuna doğru kırılır. Sony Ps5 e o arada 2-3 güncelleme çıkarır. İşte o zaman 4,03 yazılımı kırılır. Zamanında Ps4 te de aynı durum olmuştu. Güncel sürüm 5,05 ti fakat 4,05 kırılmıştı. Yani arada 3-4 yazılım fark vardı. Burada amacım insanları demoralize etmek değil. Zaten kendim de Ps5 in kırılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Elimde 4,02 yazılımlı Ps5 olduğundan da bahsettim. Ben hani yakın zaman içinde çok fazla beklenti içine girmemizi ve hayal kırıklığı yaşamamak adına bunları yazdım. Bana kalsa bugün hemen kırılsın isterim. Ama işte bu işler öyle yürümüyor.
kardeşim sen takmışsın bu versiyonlara yazılımlara neyse hadi dağılalım beyler 2023 de görüşürüz

BatuhanY52

Kullanıcı
20 Şubat 2022
17
6
3

Ekli dosyayı görüntüle 5117
bu adam Ağustos ayında kırdığı şeyi paylaşacağını söylemiyor ki Ağustos ayında bulduğu bir açık sayesinde sonyden ödül kazandı, ve bu ay içerisinde de bir açık ile sonyden bir ödül daha kazandığını söylüyor, umarım PS4 ve PS5 jailbreak aynı anda yayınlanırken ve kime mağdur olmaz

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,019
113
bu adam Ağustos ayında kırdığı şeyi paylaşacağını söylemiyor ki Ağustos ayında bulduğu bir açık sayesinde sonyden ödül kazandı, ve bu ay içerisinde de bir açık ile sonyden bir ödül daha kazandığını söylüyor, umarım PS4 ve PS5 jailbreak aynı anda yayınlanırken ve kime mağdur olmaz
Bu soruya verdiği cevap paylaşacağını gösteriyor gibi. Tabii paylaşacağı açık hangi konsolu kapsıyor orası hala meçhul. 😴

Geçen sene Eylül ayında da PS5 konsolunu göndermişlerdi. Bunu da not düşelim. 👍

Son düzenleme:

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bu soruya verdiği cevap paylaşacağını gösteriyor gibi. Tabii paylaşacağı açık hangi konsolu kapsıyor orası hala meçhul. 😴

Geçen sene Eylül ayında da PS5 konsolunu göndermişlerdi. Bunu da not düşelim. 👍

Bu arada @Scofield eline sağlık başlık güzel olmuş. Senin bu başlığa emek verip hazırlamanın hatrına Ps5 umarım en yakın zamanda kırılır. Forumda görünce ben bile heyecanlandım.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,019
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
RUSYA, İŞGAL ETTİĞİ UKRAYNA YÜZÜNDEN AMERİKA VE AVRUPA'NIN KENDİSİNE DAYATTIĞI YAPTIRIMLARA KARŞI KENDİ ÜLKESİNDE KORSANA KARŞI GEVŞETME POLİTİKASI UYGULAYACAĞI BÜYÜK FİRMALARIN YAZILIMLARINI KIRACAKLARA YAPTIRIM UYGULAMAYACAKMIŞ
GİBİ BİR TWEET ATILDI. VE ARDINDAN ARTIK PS5 KIRMASI GELİR DİYE YORUMLAR VAR. VE ÖNEMLİ İŞLER YAPAN
Flatz VE sleirsgoevy
KİŞİLERİ DE RUS OLDUĞU SÖYLENİYOR YANİ ARTIK HER TÜRLÜ KIRMA OLAYI OLUR GİBİ BİR BEKLENTİ VAR. AMA HABER DOĞRUMUDUR VE DOĞRU BİLE OLSA SONRASI NE OLUR BİLİNMEZ.

emurat

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
309
129
43
RUSYA, İŞGAL ETTİĞİ UKRAYNA YÜZÜNDEN AMERİKA VE AVRUPA'NIN KENDİSİNE DAYATTIĞI YAPTIRIMLARA KARŞI KENDİ ÜLKESİNDE KORSANA KARŞI GEVŞETME POLİTİKASI UYGULAYACAĞI BÜYÜK FİRMALARIN YAZILIMLARINI KIRACAKLARA YAPTIRIM UYGULAMAYACAKMIŞ
GİBİ BİR TWEET ATILDI. VE ARDINDAN ARTIK PS5 KIRMASI GELİR DİYE YORUMLAR VAR. VE ÖNEMLİ İŞLER YAPAN
Flatz VE sleirsgoevy
KİŞİLERİ DE RUS OLDUĞU SÖYLENİYOR YANİ ARTIK HER TÜRLÜ KIRMA OLAYI OLUR GİBİ BİR BEKLENTİ VAR. AMA HABER DOĞRUMUDUR VE DOĞRU BİLE OLSA SONRASI NE OLUR BİLİNMEZ.

Hocam faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. İnşallah diğer arkadaşlar da kaynak göstererek paylaşım yaparlar. Bana göre açıklamalarından vazgeçerler artık.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Modded warfare de yeni bir video paylaşmış. Bu da aynı şekilde Ps4 yada Ps5 için bir jailbreak gelme ihtimalinden bahsetmiş. Umarım Ps5 için jailbreak işlemi gerçekleşir. Ps4 ün 9.00 kırma işlemi ile bütün güncel oyunlar oynanıyor. Önemli olan Ps5 in kırılmasıdır.

Son düzenleme:

blood

Kullanıcı
14 Mart 2021
49
19
8
4.03 mayıs ayında çıkmış CTurt 6 ay önce bulmuş açığı bir ihtimal paylaşılacak olan açık Playstation 5 4.03 olabilir.
Playstation 4 9.03 aralık ayında çıkmış bu arkadaş o zamana kadar ödülünü almış, 9.0 hakkında bir şey paylaşması da mantıklı değil.
https://twitter.com/CTurtE

Son düzenleme:

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
4.03 mayıs ayında çıkmış CTurt 6 ay önce bulmuş açığı bir ihtimal paylaşılacak olan açık Playstation 5 4.03 olabilir.
Playstation 4 9.03 aralık ayında çıkmış bu arkadaş o zamana kadar ödülünü almış, 9.0 hakkında bir şey paylaşması da mantıklı değil.
https://twitter.com/CTurtE
O zaman yüksek ihtimal Ps5 ile ilgilidir. Çünkü ps4 ün 9.03 yazılımı olamaz bu yazılım güncellemesi kasımın son haftası çıkmış. 6 ay öncesine gidersek ps4 ün 9.00 güncellemesinin çıkış tarihine denk geliyor. Zaten 9.00 yazılımı hali hazırda kırık durumda bu durumda geriye Ps5 in 4.03 yazılımı kalıyor. Yanılmıyorsam Ps5 in 4.03 yazılımı ekim ayının son haftası çıkmıştı. Haa ps4 için en fazla şu olabilir 9.00 yazılımını usb yöntemi ile değil de önceki kırma işlemleri gibi usb siz tarayıcı üzerinden hen işlemi yaparak daha pratik kırma işlemi yapabilir. Yada 9.00 yazılımı için kalıcı cfw çıkarabilir. Ama bu saatten sonra ne kadar gerekli bilemiyorum. Sonuçta usb ile insanlar zaten kırma işlemini gerçekleştiriyor. İnşallah Ps5 in 4.03 yazılımı için hen işlemini çıkarırlar. O daha mantıklı bir işlem olur.

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13
Önümüzdeki yıl Ps5 Pro çıkacakmış. Yavaş yavaş Ps5 in pro modeli ile ilgili haberler sızdırılmaya başlandı. Önümüzdeki yıl kasım ayında slim ve pro model Ps5 ler çıkışını yapar o zaman a kadar stok sorunu düzelir ve dolar da biraz düşerse yine en kötü slim modelini 9000 TL ye flan alırsınız. Genelde slim modeller daha ucuz çıkış yapıyor. Mesela Ps5 500 dolardan satışa sunulduysa slim modeli 350-400 dolar arasında satışa çıkar. Üstelik slim ve pro modelleri çıkınca şimdiki fat kasalar da yavaş yavaş elden çıkarılır. Şimdiki fat kasa sahipleri slim ve pro modellere yönelir. En kötü ikinci el 5000-6000 TL ye fat kasa alırsınız. Şimdi stok sorunu olmasından dolayı karaborsacılar işin suyunu çıkarıp çok pahalı fiyatlara satıyorlar. Ama stoklar normale döndüğünde ve piyasada bir sürü ikinci el Ps5 ler çoğaldığı zaman tersine ucuz a alma şanısınız yüksek diye tahmin ediyorum.

Dostum pro haberlerine kulak asmayın. Dünya genelinde yaşanan bir çip sorunu var. Sony doğru düzgün normal PS5 üretemiyor. Ayrıca PS5 şuan ki haliyle yok satıyor. Konsolda kronik sorunlu bir konsol değil. PS5 i zorlayacak oyun da yok piyasa da. Şuana kadar en baba grafikli Horizon da bile cihaz en ufak ısınma yapmıyor, fan sesi yapmıyor. Fps düşüşü yaşanmıyor. Ben PS5 pronun çıkacağına dahi inanmıyorum. Zira PS5 dönemine göre PS3 cihazı gibi kuvvetli bir cihaz. Bu cihazın prosu demek fiyatında katlanması demek ki sony PS5in bu kadar fazla sattığı bir dönemde ve ekonomik krizde masrafa girecek riski alacağını sanmıyorum. Hadi diyelim çıkacak, Ps5 pro çıksa dahi 2026 2027 den aşağı çıkmaz. Protitip mezvusu doğruysa bile ya vr içindir ya da slim versiyonu içindir. Daha PS5 in gerçek gücünü görememişken PRO inandırıcı değil.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
🚨🚨PS5 STOK SÜRÜM🚨🚨

09.03.2022 Tarihinde horizon ile bundle olarak mediamarktta satılan konsollar 03.20 ile geliyor şaka gibi ama gerçek.
Ekli dosyayı görüntüle 5182

Kaynak:
Ek bilgi: garanti belgesinde tarih olarak 03.03.2022 geçiyor, bu demek oluyor ki alabileceğiniz herhangi bir konsol yüksek ihtimal düşük sürüm ile gelecektir.
Bu stoklar erimeden jailbreak işlemi gerçekleşmez. Çünkü hen işlemini herkese açık olarak sunmaları için piyasada 4.50 ve üstünde konsollar olması lazım. Dolayısıyla kırılma işlemini kafadan 6 ay daha bekleriz.

Son düzenleme:

elturco

Kullanıcı
12 Ocak 2022
6
8
3
4.03 deyken psne bağlanabilir miyiz önceden hata verdirerek yapabiliyorduk. Şimdi olmuyor. Plus bitti oyunsuz kaldım dijital versiyon konsol.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

blood

Kullanıcı
14 Mart 2021
49
19
8
Bir şey geliyor ama hangi konsol için belirsiz

freestanbul

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
89
29
18
9.03 diyorlar ama inşallah ps5 dir.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
9.03 diyorlar ama inşallah ps5 dir.
Bende Ps5 ile ilgili olmasını istiyorum. Çünkü ps4 tarafında 9.00 yazılımla en son çıkan bütün oyunları konsol sahipleri zaten oynayabiliyorlar. Üstelik hackerlar ps4 te gow ragnarök flan çıkmadan bir oyun için 9.03 ü kırma ile kafa yormazlar diye tahmin ediyorum. Bundan sonra ps4 ü ancak kayda değer en az 5-6 oyun çıkarsa kırarlar oda yıl sonunu bulur. Yüksek ihtimal Ps5 in 4.03 yazılımı ile ilgileniyorlar yani mayıs yada haziran ayında Ps5 kırılır diye umut ediyorum.

emurat

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
309
129
43
Bende Ps5 ile ilgili olmasını istiyorum. Çünkü ps4 tarafında 9.00 yazılımla en son çıkan bütün oyunları konsol sahipleri zaten oynayabiliyorlar. Üstelik hackerlar ps4 te gow ragnarök flan çıkmadan bir oyun için 9.03 ü kırma ile kafa yormazlar diye tahmin ediyorum. Bundan sonra ps4 ü ancak kayda değer en az 5-6 oyun çıkarsa kırarlar oda yıl sonunu bulur. Yüksek ihtimal Ps5 in 4.03 yazılımı ile ilgileniyorlar yani mayıs yada haziran ayında Ps5 kırılır diye umut ediyorum.
Diğer kaynaklarda Ps4 9.03 diye geçiyor. Siz Ps5 diyorsunuz. Sizin kaynak bayağı sağlam herhalde.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Diğer kaynaklarda Ps4 9.03 diye geçiyor. Siz Ps5 diyorsunuz. Sizin kaynak bayağı sağlam herhalde.
Yani Ps4 için 9.03 ü şuan kırmaları pek anlamlı olmaz sonuçta 9.03 te 9.00 ilave olarak oynayabilecek tek oyun Horizon Forbbiden West var. Hackerlar bir oyun için o kadar kafa yormazlar. Ama Ps5 i kırarlarsa elinde Ps5 i olan insanlar ps4 oyunlarının tamamını ve ps5 in de 4.03 e kadar olan bütün oyunlarını oynarlar. Şuan hangisinin önce kırılacağı belli değil. Fakat Ps5 in kırılması daha mantıklı görünüyor.

Son düzenleme:

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
İlginç bir tanımlama yapmış. Yine bulmaca gibi, insanları sinir ediyorlar.

Sanki bir cihaza daha önce açık olmayan Debug Settings geliyor gibi belirtip, bunun 9.00 dan büyük bir Jailbreak ile alakalı olmadığını ima etmiş gibi yani ben öyle yorumladım. O zaman 9.00 için daha da geliştirilmiş yeni bir Debug Settings gelmiyor ise ve aynı zamanda bu durum 9.00 üstü PS4 ile de alakalı değilse geriye PS5 kalıyor gibi ama bilinmez. Gider bu seferde başka şey çıkar bilemeyiz. Böyle insanların duygularını istismar ediyorlar. Ben bu tip davranışları abartı buluyor ve onaylamıyorum. Tamam biraz merak uyandırma için bir şeyler yapılabilir ama bunu abartmamak gerekir.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
İlginç bir tanımlama yapmış.

Sanki bir cihaza daha önce açık olmayan Debug Settings geliyor gibi belirtip bunun 9.00 dan büyük bir Jailbreak ile alakalı olmadığını ima etmiş gibi yani ben öyle yorumladım. O zaman 9.00 için gelişmiş bir Debug Settings gelmiyor ise bu durum 9.00 üstü PS4 ile de alakalı değilse geriye PS5 kalıyor gibi ama bilinmez. Gider bu seferde başka şey çıkar bilemeyiz. Böyle insanların duygularını istismar ediyorlar. Ben bu tip davranışları abartı buluyor ve onaylamıyorum. Tamam biraz merak uyandırma için bir şeyler yapılabilir ama bunu abartmamak gerekir.
Bende okudum sizin de dediğiniz gibi 9.00 için değil daha büyük bir yazılım için gelişme olduğundan bahsetmişler. Fakat bu Ps5 in 4.03 yazılımı için mi yoksa Ps4 ün 9.03 yazılımı için mi onu zaman gösterecek. Benim şahsi düşüncem şuan 9.03 kırma ile uğraşmazlar. Çünkü 9.00 kırık yazılımla ps4 sahipleri bütün güncel oyunları oynuyor. 9.03 kırılırsa kayda değer oyunlardan fazladan Horizon Forbidden West i sadece oynarlar. Bugün e kadar peş peşe bir birine yakın iki yazılımı kırmadılar. kırma işleminin sıralaması 4.05- 5.05 -6.72 -7.55 -9.00 şeklinde olmuştu. Dolayısıyla Ps5 in 4.03 yazılımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Mayıs ayına kadar bu iş tamamdır.

Son düzenleme:

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
İlginç bir tanımlama yapmış.

Sanki bir cihaza daha önce açık olmayan Debug Settings geliyor gibi belirtip bunun 9.00 dan büyük bir Jailbreak ile alakalı olmadığını ima etmiş gibi yani ben öyle yorumladım. O zaman 9.00 için gelişmiş bir Debug Settings gelmiyor ise bu durum 9.00 üstü PS4 ile de alakalı değilse geriye PS5 kalıyor gibi ama bilinmez. Gider bu seferde başka şey çıkar bilemeyiz. Böyle insanların duygularını istismar ediyorlar. Ben bu tip davranışları abartı buluyor ve onaylamıyorum. Tamam biraz merak uyandırma için bir şeyler yapılabilir ama bunu abartmamak gerekir.
bunlar nedense hep böyle antin kuntin şifreli konuşuyor en iyisi nintendo adamlar tak diye atmopshere 12 13 geldi buyrun indirin dıyor

jheller

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Ocak 2021
308
257
63
xbox kırılırsa şaşırmam

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

emurat

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
309
129
43
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım