SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    29

blood

Kullanıcı
14 Mart 2021
49
19
8

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Son düzenleme:

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
gece gece akıyormu .d ben pek anlamıyorum umarım kayda değer gelişmelerdir :D içeri girme başarılı sanırsam artık kernel kısmı kaldı ilk aşama bitti

Son düzenleme:

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
gece gece akıyormu .d ben pek anlamıyorum umarım kayda değer gelişmelerdir :D içeri girme başarılı sanırsam artık kernel kısmı kaldı ilk aşama bitti
Vaay güzel haberler geliyor. Bende daha dün Ps5 siparişi verdim. Media marktan umarım bana gelen konsolda 4.03 ve altında bir yazılıma sahip olurda. İlk kırma işleminden faydalananlardan biri olurum.

helal

Kullanıcı
7 Mart 2021
90
9
8
Vaay güzel haberler geliyor. Bende daha dün Ps5 siparişi verdim. Media marktan umarım bana gelen konsolda 4.03 ve altında bir yazılıma sahip olurda. İlk kırma işleminden faydalananlardan biri olurum.
konuyla alakası yok ama nasıl sipariş verdiniz ön sipariş olarak mı ve kaç lira ödediniz bende almak istiyorum

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
webkit notuda geçilmesi gereken başka bi güvenlik oldugunu (kernel payload çalışması için aşılması lazım) bunun ps4 dekı kadar kolay olmadıgını fakat denediklerini ve isteyen herkesin bu webkit sayesinde deneyebiliceğini yazmışlar. Baya bi hack grublarıda yardım ediyor gibi duruyor

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Yanlis alarm sadece userland senaryosuymus simdilik

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

haydarecevit

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
121
68
28
PC BİLGİLERİ
İşlemci: INTERL I7 2700K
Ram: 8GB
HDD: 4TB
Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE 1050TI
İşletim Sistemi: WINDOWS 11

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

jheller

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Ocak 2021
308
257
63
Benim ümidim yok bu kadar erken paylaşılacağına inşallah yanılırım...

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Benim ümidim yok bu kadar erken paylaşılacağına inşallah yanılırım...
paylaşmakla alakası kalmadı onu coktan kasımda fairflow yapıp parayı aldı. Şuan istersen sen bile kod yazıp deneyebilirsin artık yapılabilirliği kaldı son bir güvenlik aşılması lazım galiba onun içinde fail0verflow a danışacaklar

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
paylaşmakla alakası kalmadı onu coktan kasımda fairflow yapıp parayı aldı. Şuan istersen sen bile kod yazıp deneyebilirsin artık yapılabilirliği kaldı son bir güvenlik aşılması lazım galiba onun içinde fail0verflow a danışacaklar
Failoverflow’a gitmeyebilir userland geldiği için halka açmışlar birinin çıkıp kırması lazım sleirsgoevy olabilir belki

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

freestanbul

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
89
29
18
Bir kullanıcı ps5 4.50 sürümünde işe yaradığını ve bubu test ettiğini yazmış. Sallama ihtimali tabiki var. Wololo retwit etmiş.

Ekli dosyalar

Kefaret

Kullanıcı
13 Aralık 2021
18
7
3

freestanbul

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
89
29
18
Bekle kardeşim bence. acele etme rehber yayınlanmadan kendin bişey deneme cihaza zarar verirsin. Sen şimdilik olabildiğince sürümü düşük tut.

Howitzer

Kullanıcı
10 Kasım 2021
61
5
8
Yine uzun bekleyiş..

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
uzun bekleyiş dediğin 1 2 aydır calısıyor adamlar sana ocakta bişiler gorucez de demiştim. ps4 un kırılması 3 4 yıl aldı bence şükret al bi oynamak ıstedıgın oyunun cd sını idare et sonra satarsın
Önermem bu yolu, artık oyun CD’leri içerisinde ps5’in update dosyaları geliyor kazara güncelleme ihtimali var. Son sürüm çıkmadan önceki sürümde çıkan ilk parti oyunları oynayabilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Howitzer

Kullanıcı
10 Kasım 2021
61
5
8
Arada bir Driveclub oynamak için açıyorum PS5'i. Kırılsa da oyun yüklesek ya tozlandı alet :D

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Önermem bu yolu, artık oyun CD’leri içerisinde ps5’in update dosyaları geliyor kazara güncelleme ihtimali var. Son sürüm çıkmadan önceki sürümde çıkan ilk parti oyunları oynayabilirsiniz.
oyun ıcınde konsol update dosyasının geldiğini ilk kez duydum hangi oyunda oluyor o bi araştırayım varmı örnek

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
oyun ıcınde konsol update dosyasının geldiğini ilk kez duydum hangi oyunda oluyor o bi araştırayım varmı örnek
Olay şöyle diyelim ki siz 4.03 ün kırılmasını bekliyorsunuz. O zaman cd alacaksanız bile 4.03 e kadar olan oyunların cd sini alırsınız. Yani 2021 in aralık ayına kadar çıkan oyunları sadece cd olarak alıp oynarsınız. Fakat Ps4 oyunlarında sorun yok onları istediğiniz gibi alabilirsiniz. Sadece Ps5 oyunlarında buna dikkat etmeniz lazım.

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Olay şöyle diyelim ki siz 4.03 ün kırılmasını bekliyorsunuz. O zaman cd alacaksanız bile 4.03 e kadar olan oyunların cd sini alırsınız. Yani 2021 in aralık ayına kadar çıkan oyunları sadece cd olarak alıp oynarsınız. Fakat Ps4 oyunlarında sorun yok onları istediğiniz gibi alabilirsiniz. Sadece Ps5 oyunlarında buna dikkat etmeniz lazım.
yok kardeş onu bılıyorum yüksek fw isteme olayını, ilk kez ps5 fw dosyasının cd içinde geldiğini okudumda. Yoksa o oyunu yuklesen bile yüksek sürüm ister yoksa açmaz farkındayım.

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,956
113
yok kardeş onu bılıyorum yüksek fw isteme olayını, ilk kez ps5 fw dosyasının cd içinde geldiğini okudumda. Yoksa o oyunu yuklesen bile yüksek sürüm ister yoksa açmaz farkındayım.
Yeni bir şey yok. PS3 - PS4 - PS5 ayırt etmeksizin orijinal oyun CD 'lerinin tamamı içerisinde (örnek vermeye gerek yok sanırım) sistem güncelleme dosyası bulunmaktadır. Her zaman vardı. Ayrıca bütün konsollarda var olan bir şey PS4 oyunlarında da var diğerlerinde de var.

Oyun CD 'leri içindeki sürüm ise oyunun yapımının tamamlanması sonrası ilk piyasaya sürülmeden hemen önce yani CD 'ler basılacağı zaman o dönem Playstation en son güncel sürümü ne ise CD içerisine oyunla birlikte bu update dosyası da atılarak basılmaktadır. Zaten bu durum yani CD 'ler içerisinde güncelleme dosyası olması zorunlu bir durumdur. Çünkü Cd içindeki sürüm konsol sürümü ile kıyaslanıp sonra CD içindeki sürüm konsoldan daha yüksek ise oyunun çalışması için ekrana uyarı çıkar ve bu oyunu oynamak için sistemi CD içindeki sürüme güncellemelisiniz diye uyarır. Yoksa oyun mevcut olduğunuz sürümde çalışmaz.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
daha önce ps almadııgn için bilmiyorum dırek ps5 den başladım yani şimdi acmayacagını bılıyorum ama horızon cıktı 4.50 istiyor bi deniyeyim belki açar dedim oyunu yüklerken ve bunu yaparken araya ps5 güncellemesini demi iteliyor yoksa yükledikten sonra güncellemezsen açmazmı dıyor. Şuan mesela 1 aydır ac origins ps5 60fps patch beklıyorum yarın birgün gelir önlem almak lazım

doğukan

Kullanıcı
3 Ağustos 2020
35
13
8
daha önce ps almadııgn için bilmiyorum dırek ps5 den başladım yani şimdi acmayacagını bılıyorum ama horızon cıktı 4.50 istiyor bi deniyeyim belki açar dedim oyunu yüklerken ve bunu yaparken araya ps5 güncellemesini demi iteliyor yoksa yükledikten sonra güncellemezsen açmazmı dıyor. Şuan mesela 1 aydır ac origins ps5 60fps patch beklıyorum yarın birgün gelir önlem almak lazım
oyunu kullamak istiyorsan öncelikle update yapmanı isteyecek ....yani oyunu açmak istiyorsan mutlaka update yapman gerekiyor

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Cd yi takıyorsun zaten oyuna girmeden önce uyarı verir işte yeni bir güncelleme dosyası mevcut kurulsun mu diye x e basıp onaylarsan konsolu önce günceller ardından oyuna giriş yapar onaylamazsan zaten oyunuda açamazsın.

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,956
113
Oyunu çalıştırdığınızda eğer CD içerisindeki güncelleme sizin konsol sürümünüzden yüksek ise ekrana uyarı çıkar oyunun istediği sürüm şudur diye belirtir ve oyunu çalıştırmak için sisteminizi oyunun istediği x.xx sürüme güncelleyeyim mi diye sorar. Yani sizden onay ister. Evet derseniz normal sistem güncelleme prosedürü başlar yani güncelleme menüsü ekrana çıkar (sanki kendiniz güncellerken ne yapıyorsanız aynı şekilde olur) ve yüklenecek yeni sürümü size gösterip sizden son bir onay ister işte sonra tamam diyerek devam edersiniz konsol 1-2 kere kapanır açılır ve sisteminiz güncellenmiş olur. Tabi bur durumda eğer sisteminiz 4.03 ve altı ise ve kırılma bekliyorsanız geçmiş olsun oluyor sisteminiz atıyorum şu dönem için 4.50 olur ve bunun düşürmenin yolu yoktur. Artık gelecekte 4.50 kırılır mı diye beklenir. Yıllar sürebilir, bilinmez.

Siz ne olur ne olmaz diye konsol ayarlarından sistemin otomatik güncelleme yapmaması için otomatik güncelleme seçeneğini kapatmanızı tavsiye ederim. Ayarlar menüsünü gezin bulursunuz bu dediğimi.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım