-
Öne çıkan konu
blood
Kullanıcı
- 14 Mart 2021
- 49
- 19
- 8

Vaay güzel haberler geliyor. Bende daha dün Ps5 siparişi verdim. Media marktan umarım bana gelen konsolda 4.03 ve altında bir yazılıma sahip olurda. İlk kırma işleminden faydalananlardan biri olurum.gece gece akıyormu .d ben pek anlamıyorum umarım kayda değer gelişmelerdiriçeri girme başarılı sanırsam artık kernel kısmı kaldı ilk aşama bitti
konuyla alakası yok ama nasıl sipariş verdiniz ön sipariş olarak mı ve kaç lira ödediniz bende almak istiyorumVaay güzel haberler geliyor. Bende daha dün Ps5 siparişi verdim. Media marktan umarım bana gelen konsolda 4.03 ve altında bir yazılıma sahip olurda. İlk kırma işleminden faydalananlardan biri olurum.
Sadece kopya korumasının geçilmesi için payload mı kaldı?Yanlis alarm sadece userland senaryosu cok is simdilik
Hocam birazcik bekleyecegiz sanırım yolun yarısı tamam specter’ın dediğine göre güvenlik çok daha sıkıymışSadece kopya korumasının geçilmesi için payload mı kaldı?
paylaşmakla alakası kalmadı onu coktan kasımda fairflow yapıp parayı aldı. Şuan istersen sen bile kod yazıp deneyebilirsin artık yapılabilirliği kaldı son bir güvenlik aşılması lazım galiba onun içinde fail0verflow a danışacaklarBenim ümidim yok bu kadar erken paylaşılacağına inşallah yanılırım...
Failoverflow’a gitmeyebilir userland geldiği için halka açmışlar birinin çıkıp kırması lazım sleirsgoevy olabilir belkipaylaşmakla alakası kalmadı onu coktan kasımda fairflow yapıp parayı aldı. Şuan istersen sen bile kod yazıp deneyebilirsin artık yapılabilirliği kaldı son bir güvenlik aşılması lazım galiba onun içinde fail0verflow a danışacaklar
Bende 4.50 dijital sürüm cihaz var nasıl yapıyoruz uygulamayı deneyeyim bende.Bir kullanıcı ps5 4.50 sürümünde işe yaradığını ve bubu test ettiğini yazmış. Sallama ihtimali tabiki var. Wololo retwit etmiş.
uzun bekleyiş dediğin 1 2 aydır calısıyor adamlar sana ocakta bişiler gorucez de demiştim. ps4 un kırılması 3 4 yıl aldı bence şükret al bi oynamak ıstedıgın oyunun cd sını idare et sonra satarsınYine uzun bekleyiş..
Önermem bu yolu, artık oyun CD’leri içerisinde ps5’in update dosyaları geliyor kazara güncelleme ihtimali var. Son sürüm çıkmadan önceki sürümde çıkan ilk parti oyunları oynayabilirsiniz.uzun bekleyiş dediğin 1 2 aydır calısıyor adamlar sana ocakta bişiler gorucez de demiştim. ps4 un kırılması 3 4 yıl aldı bence şükret al bi oynamak ıstedıgın oyunun cd sını idare et sonra satarsın
oyun ıcınde konsol update dosyasının geldiğini ilk kez duydum hangi oyunda oluyor o bi araştırayım varmı örnekÖnermem bu yolu, artık oyun CD’leri içerisinde ps5’in update dosyaları geliyor kazara güncelleme ihtimali var. Son sürüm çıkmadan önceki sürümde çıkan ilk parti oyunları oynayabilirsiniz.
Olay şöyle diyelim ki siz 4.03 ün kırılmasını bekliyorsunuz. O zaman cd alacaksanız bile 4.03 e kadar olan oyunların cd sini alırsınız. Yani 2021 in aralık ayına kadar çıkan oyunları sadece cd olarak alıp oynarsınız. Fakat Ps4 oyunlarında sorun yok onları istediğiniz gibi alabilirsiniz. Sadece Ps5 oyunlarında buna dikkat etmeniz lazım.oyun ıcınde konsol update dosyasının geldiğini ilk kez duydum hangi oyunda oluyor o bi araştırayım varmı örnek
yok kardeş onu bılıyorum yüksek fw isteme olayını, ilk kez ps5 fw dosyasının cd içinde geldiğini okudumda. Yoksa o oyunu yuklesen bile yüksek sürüm ister yoksa açmaz farkındayım.Olay şöyle diyelim ki siz 4.03 ün kırılmasını bekliyorsunuz. O zaman cd alacaksanız bile 4.03 e kadar olan oyunların cd sini alırsınız. Yani 2021 in aralık ayına kadar çıkan oyunları sadece cd olarak alıp oynarsınız. Fakat Ps4 oyunlarında sorun yok onları istediğiniz gibi alabilirsiniz. Sadece Ps5 oyunlarında buna dikkat etmeniz lazım.
oyun ıcınde konsol update dosyasının geldiğini ilk kez duydum hangi oyunda oluyor o bi araştırayım varmı örnek
Olay şöyle diyelim ki siz 4.03 ün kırılmasını bekliyorsunuz. O zaman cd alacaksanız bile 4.03 e kadar olan oyunların cd sini alırsınız. Yani 2021 in aralık ayına kadar çıkan oyunları sadece cd olarak alıp oynarsınız. Fakat Ps4 oyunlarında sorun yok onları istediğiniz gibi alabilirsiniz. Sadece Ps5 oyunlarında buna dikkat etmeniz lazım.
Yeni bir şey yok. PS3 - PS4 - PS5 ayırt etmeksizin orijinal oyun CD 'lerinin tamamı içerisinde (örnek vermeye gerek yok sanırım) sistem güncelleme dosyası bulunmaktadır. Her zaman vardı. Ayrıca bütün konsollarda var olan bir şey PS4 oyunlarında da var diğerlerinde de var.yok kardeş onu bılıyorum yüksek fw isteme olayını, ilk kez ps5 fw dosyasının cd içinde geldiğini okudumda. Yoksa o oyunu yuklesen bile yüksek sürüm ister yoksa açmaz farkındayım.
oyunu kullamak istiyorsan öncelikle update yapmanı isteyecek ....yani oyunu açmak istiyorsan mutlaka update yapman gerekiyordaha önce ps almadııgn için bilmiyorum dırek ps5 den başladım yani şimdi acmayacagını bılıyorum ama horızon cıktı 4.50 istiyor bi deniyeyim belki açar dedim oyunu yüklerken ve bunu yaparken araya ps5 güncellemesini demi iteliyor yoksa yükledikten sonra güncellemezsen açmazmı dıyor. Şuan mesela 1 aydır ac origins ps5 60fps patch beklıyorum yarın birgün gelir önlem almak lazım
kafasına göre güncelleme yapmıyorsa sıkıntı yok zaten kapalı internetde kesikoyunu kullamak istiyorsan öncelikle update yapmanı isteyecek ....yani oyunu açmak istiyorsan mutlaka update yapman gerekiyor
Cd yi takıyorsun zaten oyuna girmeden önce uyarı verir işte yeni bir güncelleme dosyası mevcut kurulsun mu diye x e basıp onaylarsan konsolu önce günceller ardından oyuna giriş yapar onaylamazsan zaten oyunuda açamazsın.daha önce ps almadııgn için bilmiyorum dırek ps5 den başladım yani şimdi acmayacagını bılıyorum ama horızon cıktı 4.50 istiyor bi deniyeyim belki açar dedim oyunu yüklerken ve bunu yaparken araya ps5 güncellemesini demi iteliyor yoksa yükledikten sonra güncellemezsen açmazmı dıyor. Şuan mesela 1 aydır ac origins ps5 60fps patch beklıyorum yarın birgün gelir önlem almak lazım
Oyunu çalıştırdığınızda eğer CD içerisindeki güncelleme sizin konsol sürümünüzden yüksek ise ekrana uyarı çıkar oyunun istediği sürüm şudur diye belirtir ve oyunu çalıştırmak için sisteminizi oyunun istediği x.xx sürüme güncelleyeyim mi diye sorar. Yani sizden onay ister. Evet derseniz normal sistem güncelleme prosedürü başlar yani güncelleme menüsü ekrana çıkar (sanki kendiniz güncellerken ne yapıyorsanız aynı şekilde olur) ve yüklenecek yeni sürümü size gösterip sizden son bir onay ister işte sonra tamam diyerek devam edersiniz konsol 1-2 kere kapanır açılır ve sisteminiz güncellenmiş olur. Tabi bur durumda eğer sisteminiz 4.03 ve altı ise ve kırılma bekliyorsanız geçmiş olsun oluyor sisteminiz atıyorum şu dönem için 4.50 olur ve bunun düşürmenin yolu yoktur. Artık gelecekte 4.50 kırılır mı diye beklenir. Yıllar sürebilir, bilinmez.daha önce ps almadııgn için bilmiyorum dırek ps5 den başladım yani şimdi acmayacagını bılıyorum ama horızon cıktı 4.50 istiyor bi deniyeyim belki açar dedim oyunu yüklerken ve bunu yaparken araya ps5 güncellemesini demi iteliyor yoksa yükledikten sonra güncellemezsen açmazmı dıyor. Şuan mesela 1 aydır ac origins ps5 60fps patch beklıyorum yarın birgün gelir önlem almak lazım
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK