-
Öne çıkan konu
- #1,951
sephahalam
Kullanıcı
- 28 Ağustos 2024
- 27
- 36
- 13

Şahsen denemedim denemeye de gerek yok gibi zaten tweetin altına test edenler bilgi vermişEkli dosyayı görüntüle 14259
Bunu deneyen oldumu?
Yine mi gol değil beŞahsen denedim denemeye de gerek yok gibi zaten tweetin altına test edenler bilgi vermiş
Ekli dosyayı görüntüle 14259
Bunu deneyen oldumu?
Bundan bişeyler cıkarmı? Yoksa boş bişeymi?Şahsen denedim denemeye de gerek yok gibi zaten tweetin altına test edenler bilgi vermiş
Bu bir webkit exploit elimizde kernel exploitte var kernel exploiti halledebilirse işte bir de bunun gibi webkit gerekecek bu 2 şey bir araya geldiği zamanda kırma gelecek hayırlısıylaBundan bişeyler cıkarmı? Yoksa boş bişeymi?
Hissediyorum gol olmasına az kaldı inşallahYine mi gol değil be
Çıkar zeco çok güvenilir bir kaynaktır, yanlız sleirsgoevy el atmazsa baya bekleriz gibi gözüküyor.Ekli dosyayı görüntüle 14259
Bunu deneyen oldumu?
yok hangi oyunlar gelir bilmiyorum ama ps4 de 5.05 den sonra 6.72 kırıldığında bildiğin oyun patlaması olmuştu.Ps5 7.61 versiyonda hangi oyunlar geliyor acaba bilginiz varmı
Ps5 7.61 versiyonda hangi oyunlar geliyor acaba bilginiz varmı
Bu yeni açığın bir BD-J versiyonu bir de lua versiyonunu paylaşmış yani aslında aynı açık fakat farklı yöntemlerini de paylaşmış sanırım tabii bu bizim kolay kolay anlayabileceğimiz şeyler değil bunlar geliştiriciler için
bu ne oluyor acaba? İki farklı kırma işlemimi?
Arda’nın söylediklerinin yanında flatz ciddi anlamda başarılı bir hacker, bu şekilde ilerlediği sürece ciddi anlamda hızlı bir kırılma görebiliriz.
bu ne oluyor acaba? İki farklı kırma işlemimi?
O zaman bize sabırla beklemek düşer bakalım zaman bize ne gösterecekArda’nın söylediklerinin yanında flatz ciddi anlamda başarılı bir hacker, bu şekilde ilerlediği sürece ciddi anlamda hızlı bir kırılma görebiliriz.
Henüz yeni bir şey yok bu olay şu konuda çok önceden bahsedildi zaten PS4 HACK HABER - Croesus ile Jailbreak Gündemi (PS4/PS5)
Yeni Exploit yayınlanmış sanırım
Şu anlık her ne kadar cdli konsol gerekiyor gibi dursada ileride webkit exploit gelir yani dijital diskli farketmeyecek hale gelir diye düşünüyorumbu kırılma eğer olursa cd'li yada digital farkediyormu?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK