SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    28

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024

Colinmicro

Kullanıcı
9 Şubat 2024
4
1
3
Arkadaşlar merhaba, Dubai'den 1.5 sene kadar önce alınmış hiç açılmamış kutusunda duran bir PS5 mevcut. CFI-1116A seri numaralı ve Forbidden Horizon bundle paketi. Acaba fw 4.51 ve altı olma ihtimali nedir ve kapalı kutudan nasıl anlayabiliriz ?

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Arkadaşlar merhaba, Dubai'den 1.5 sene kadar önce alınmış hiç açılmamış kutusunda duran bir PS5 mevcut. CFI-1116A seri numaralı ve Forbidden Horizon bundle paketi. Acaba fw 4.51 ve altı olma ihtimali nedir ve kapalı kutudan nasıl anlayabiliriz ?
Saticiya Söyle Seri Numarasini Cekip Atsin Sana
Ordan Anlasilir. Atmiyorsa Şansina Bahtina Hesabi Olur.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024

Avcı

Kullanıcı
3 Aralık 2021
162
93
28
ps5 in fiyatı ne imişte 17000 tl istiyormuş ? üstüne kardeşim bazı formları takip ediyorum su anda fw 8,00 e kadar kıracaklar 4.51 felan diyorlar 8 de bitirecek diyorlar bence 8,60 olması lazım su an versiyon 8,00 kadar iki döngüde kırabilirler hic bosuna paranı kaptırma birde migros gibi yerlerde cok uyguna ps5 bulursun elden sat üzerine ekle ve bekle kardeşim bu kırma işlemi başladıysa bir son bulmaz... inceledeğim sitede fw 8,00 kodlamaya acmıslar hackerler kodlamayı değiştirmeye başlamıslardır zaten ... yabancı sitelerden takip ediyorum... gelişmeler zaten yayınlanır...senin konuya gelince cok fazla 17000 ney kardeşim bu ??
İnşAllah dediğin gibidir kardeşim bekliyorum bende

Colinmicro

Kullanıcı
9 Şubat 2024
4
1
3

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,505
73,846
113
Hocam emin misin ? bazı forbidden horizon paketleri 5 ve üzeri geliyormuş çünkü direkt kapalı kutu üzerinden tespit etmenin bir yolu var mı acaba? Çünkü haklı olarak kutu açılmasına müsade edilmiyor.
@Colinmicro Selamlar kardeşim, aşağıdaki konudan konsolun kırık versiyon olup olmadığını kesin olarak öğrenebilirsin. Umarım istediğin gibi olur.

Colinmicro

Kullanıcı
9 Şubat 2024
4
1
3
arkadaşlar kutunun altındaki görseli ekledim. S01-225015C818750065 seri numarası cihazın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 22 den sonrası ayı gösteriyor diyorlar. 5. ay mı oluyor yani bu durumda bu cihaz 4.51 üstü müdür acaba ? Tekrardan çok sağolun.

Ekli dosyalar

kuzukurt

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
13 Temmuz 2020
207
70
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu: 1004A
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 01.01.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 825GB
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 16.10.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core i7-1165G7
Ram: DDR4 - 8 GB
HDD: 256Gb SSD
Ekran Kartı: İntel İris XE
İşletim Sistemi: Wİndows 11 - 64 bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,396
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,396
113
arkadaşlar kutunun altındaki görseli ekledim. S01-225015C818750065 seri numarası cihazın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 22 den sonrası ayı gösteriyor diyorlar. 5. ay mı oluyor yani bu durumda bu cihaz 4.51 üstü müdür acaba ? Tekrardan çok sağolun.
Bu sorunun cevabını aşağıdaki detaylı konumda bulabilirsiniz.

kuzukurt

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
13 Temmuz 2020
207
70
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 1004A
Alım Yılı: 01.01.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 825GB
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 16.10.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core i7-1165G7
Ram: DDR4 - 8 GB
HDD: 256Gb SSD
Ekran Kartı: İntel İris XE
İşletim Sistemi: Wİndows 11 - 64 bit

Colinmicro

Kullanıcı
9 Şubat 2024
4
1
3

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
145
86
28
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

efeoglu

Kullanıcı
21 Aralık 2021
147
19
18
arkadaslar okuyorumda 7,61 deniliyor bahsi gecen internet sitesini bende takip ediyorum sizde youtube kanalından takip ediyorsunuz güncel olarak hemen hemen her bilgisayarı actıgımdada bakılıyorum cihazın firmwaresi 8,00 a kadar olan bütün firmwareleri suanda hackerlere yazılım oynamaları icin actılar hackerler catır catır ugrasıyorlardır ama dev firm ve hackerlerin test firmwareleri henüz ulasmamıs bunun cevabı elbet hacker sitelerinden gelecektir bu konuya yakın olan arkadaslar hatırlayacaktır ki ps4 te 5,05 ve 5,50 versiyonlar kırıldıgı andan 3-5 ay sonra 7,62 olan versiyona kadar kırdılar 2 ay gibi bir süre zarfındada 9,00 versiyona kadar kırmıslardı buda demek oluyorki ps5 te 8,00 versiyona kadar kırma ihtimalimiz zamanla olacaktır demeleridir bu asamada eger versiyonu kırma işlemi yapamazlarsa üst versiyonları alt versiyonlara düsürme stratejisine gireceklerdir buda bir cözümdür onuda kısaca anlatmam gerekirse 8,00 versiyon sayet kırılamıyorsa kırılan olan ve cihazın kabul edebilecegi ilk yazılımla kırılan yazılıma dönderebilirler ama cihaz yeni seri olur bu kırma 4,50 de kalır cihaz 7,60 dan baska versiyonu kabul etmezse yine olumsuz sonuclanır... bu ise downgrade denir... Ben sahsen 8,00 a kadar olan yazılımlara kadar kıracaklarına eminim.. sitesinden baktıgımda 1 aya kırar dedim 15 güne cfw sini yayınladılar. bu biraz sabır isi bekleyen meyvesini yer gibi geliyor... kendi sitelerindeki en son firmwaresi 8,00 ı hackerlere acmıslar sitenin ismini burda vermekten kacınıyorum... ama bence 2 aya cok sey değişir... saygılar...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 PRO
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 1000 GB
Versiyon: 6,72 FW
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200 a01
Versiyon: 8,20
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ7 13700K
Ram: 32 DDR4
HDD: 4 TRB
Ekran Kartı: GEFORCE RTX 3060
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
arkadaslar okuyorumda 7,61 deniliyor bahsi gecen internet sitesini bende takip ediyorum sizde youtube kanalından takip ediyorsunuz güncel olarak hemen hemen her bilgisayarı actıgımdada bakılıyorum cihazın firmwaresi 8,00 a kadar olan bütün firmwareleri suanda hackerlere yazılım oynamaları icin actılar hackerler catır catır ugrasıyorlardır ama dev firm ve hackerlerin test firmwareleri henüz ulasmamıs bunun cevabı elbet hacker sitelerinden gelecektir bu konuya yakın olan arkadaslar hatırlayacaktır ki ps4 te 5,05 ve 5,50 versiyonlar kırıldıgı andan 3-5 ay sonra 7,62 olan versiyona kadar kırdılar 2 ay gibi bir süre zarfındada 9,00 versiyona kadar kırmıslardı buda demek oluyorki ps5 te 8,00 versiyona kadar kırma ihtimalimiz zamanla olacaktır demeleridir bu asamada eger versiyonu kırma işlemi yapamazlarsa üst versiyonları alt versiyonlara düsürme stratejisine gireceklerdir buda bir cözümdür onuda kısaca anlatmam gerekirse 8,00 versiyon sayet kırılamıyorsa kırılan olan ve cihazın kabul edebilecegi ilk yazılımla kırılan yazılıma dönderebilirler ama cihaz yeni seri olur bu kırma 4,50 de kalır cihaz 7,60 dan baska versiyonu kabul etmezse yine olumsuz sonuclanır... bu ise downgrade denir... Ben sahsen 8,00 a kadar olan yazılımlara kadar kıracaklarına eminim.. sitesinden baktıgımda 1 aya kırar dedim 15 güne cfw sini yayınladılar. bu biraz sabır isi bekleyen meyvesini yer gibi geliyor... kendi sitelerindeki en son firmwaresi 8,00 ı hackerlere acmıslar sitenin ismini burda vermekten kacınıyorum... ama bence 2 aya cok sey değişir... saygılar...
Dediklerinize katılmıyorum. Benim fikrim ise şu.
Hangi sürümün ne zaman kırıldığı veyahut ne zaman kırılacağını geçmişe bakarak tahmin edemezsiniz. Ayrıca PS5'de CFW çıkamaz. Kıyamet kopsa 10 yıl içerisinde o zaman CFW çıkabilir. PS4'tede CFW yok 2011 sonrası üretilen PS3'lerdede CFW yok. Versiyon düşürme olayı inanılmaz zor ve zahmetli. Eğer versiyon düşürecekseniz önceden hdd'nin bir yedeğinin alınması lazım, flash yongasını lehimlerinden söküp kopyalamak sonra tekrar lehimlemek, sonrasında yazılımı son sürüme güncellendiyse geri dönmek içinbu yedekleri kullanmak gerekli. Yani kullanıcı için olmaz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7216B
Alım Yılı: 08.11.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 18.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core-İ7 3537U
Ram: DDR4- 8 GB
HDD: 1 TB SDD - 256 GB HDD
Ekran Kartı: Nvidia GT-740M
İşletim Sistemi: WİN-10 64 Bit

efeoglu

Kullanıcı
21 Aralık 2021
147
19
18
Dediklerinize katılmıyorum. Benim fikrim ise şu.
Hangi sürümün ne zaman kırıldığı veyahut ne zaman kırılacağını geçmişe bakarak tahmin edemezsiniz. Ayrıca PS5'de CFW çıkamaz. Kıyamet kopsa 10 yıl içerisinde o zaman CFW çıkabilir. PS4'tede CFW yok 2011 sonrası üretilen PS3'lerdede CFW yok. Versiyon düşürme olayı inanılmaz zor ve zahmetli. Eğer versiyon düşürecekseniz önceden hdd'nin bir yedeğinin alınması lazım, flash yongasını lehimlerinden söküp kopyalamak sonra tekrar lehimlemek, sonrasında yazılımı son sürüme güncellendiyse geri dönmek içinbu yedekleri kullanmak gerekli. Yani kullanıcı için olmaz.
degerli kardeşim kendi fikrindir saygı duyuyorum ama olaya ne kadar uzak oldugunda bir o kadar aşikar olabilir ne diyebilirim
1. cevap downgrade ve oyun yüklemede ps3 te defalarca yapıldı site ismi vermek istemiyorum adam ertesi gün downgrade ve 20 oyunu yükleyip ertesi günü kargoluyordu bayagı basit yani sistemin yedegidir bilmem neyidir entegredir hic ugrasmıyor
2, cevap ps5 de fw yi hackerler offline olarak bir internet acıgı sayesinde codlama yontemi kullanarak yine kod yanıltma üretme yöntemiyle kırdılar bunu bir cok sitelerdede görebildik ps4 te cfw kullanılmadı ama kullanılabilir bir acıgı vardı
3. cevap sen hic birinde cfw kullanılmadı demissin psx ps1 ps2 chip yardımıyla kırıldı cünku üzerlerinde bir harddisk yoktu ve rom üzerinde kendi yazılımları vardı ps3 te cfw kullanıldı bundada yok demissin anlayamadım biz enson cıkan süper slim modele yükledik hemde alayına 2011 demissin sen yapamadın heralde bir acıklık getirirsen sevinirim ps4 offline olarak kırıldı internet explorer vasıtası ile internete girergibi kod yanıltma ve üretme yontemi kullanıldı.. ps5 te internet explorer olmadıgı icinse sanki bir wifi agı var ona baglanılıyormus gibi cihaz tanıtıldı oradan internete girilip ps4 mantıgını yaptılar ama hepsini kabuletmedi demekki 4,51 de daha değişik güvenlik politikalarına basvurdukları icin kırma islemi 4,51 de kaldı onuda atlarlarsa diyorum ben 3-5 tane daha versiyon aynı anda kırılır diyorum
yani bende senin fikrine katılmıyorum...
yanlıssam beni düzelti ver saygılar
github sitesinin adresini yani hackerlere acılan firmware listesinide istiyorsan özelden yazayım bir incele degerli kardeşim bir problem yok siteye girince sayfayı türkceye cevirince ne dedigimi anlayacaksın ...
iyi aksamlar herkese...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7216b
Versiyon: 6,72 FW
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200 a01
Versiyon: 8,20
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ7 13700K
Ram: 32 DDR4
HDD: 4 TRB
Ekran Kartı: GEFORCE RTX 3060
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
degerli kardeşim kendi fikrindir saygı duyuyorum ama olaya ne kadar uzak oldugunda bir o kadar aşikar olabilir ne diyebilirim
1. cevap downgrade ve oyun yüklemede ps3 te defalarca yapıldı site ismi vermek istemiyorum adam ertesi gün downgrade ve 20 oyunu yükleyip ertesi günü kargoluyordu bayagı basit yani sistemin yedegidir bilmem neyidir entegredir hic ugrasmıyor
2, cevap ps5 de fw yi hackerler offline olarak bir internet acıgı sayesinde codlama yontemi kullanarak yine kod yanıltma üretme yöntemiyle kırdılar bunu bir cok sitelerdede görebildik ps4 te cfw kullanılmadı ama kullanılabilir bir acıgı vardı
3. cevap sen hic birinde cfw kullanılmadı demissin psx ps1 ps2 chip yardımıyla kırıldı cünku üzerlerinde bir harddisk yoktu ve rom üzerinde kendi yazılımları vardı ps3 te cfw kullanıldı bundada yok demissin anlayamadım biz enson cıkan süper slim modele yükledik hemde alayına 2011 demissin sen yapamadın heralde bir acıklık getirirsen sevinirim ps4 offline olarak kırıldı internet explorer vasıtası ile internete girergibi kod yanıltma ve üretme yontemi kullanıldı.. ps5 te internet explorer olmadıgı icinse sanki bir wifi agı var ona baglanılıyormus gibi cihaz tanıtıldı oradan internete girilip ps4 mantıgını yaptılar ama hepsini kabuletmedi demekki 4,51 de daha değişik güvenlik politikalarına basvurdukları icin kırma islemi 4,51 de kaldı onuda atlarlarsa diyorum ben 3-5 tane daha versiyon aynı anda kırılır diyorum
yani bende senin fikrine katılmıyorum...
yanlıssam beni düzelti ver saygılar
github sitesinin adresini yani hackerlere acılan firmware listesinide istiyorsan özelden yazayım bir incele degerli kardeşim bir problem yok siteye girince sayfayı türkceye cevirince ne dedigimi anlayacaksın ...
iyi aksamlar herkese...
Tekrar merhabalar.
1. Sorunuza cevabım şudur.
Şimdi ilk başta ps3'ün donanım ve yazılım mimarisini bilmediğiniz aşikar. Şöyle açıklayayım PS3'ün downgrande yapılabilmesi için sistem yazılımı bölümünde NOR/NAND flashında bulunan QA FLAG isimli değerin karşısında ki değeri 0 yerine 1 yapmanız gerekli. Bunu yapabilirseniz sistem yazılımını düşürebilir/yükseltebilirsiniz. Şu linkten sony'nin resmi olarak neler yaptığını inceleyin.
Bu sürüm düşürme qa flag olayını sadece PS3'lerin slim kasalarının 1A tarih koldu yani 2011'in 1. Çeyreği üretimi olanlara kadar yapabilirsiniz. Eğer PS3 Slim 3000 ve Super Slim'e CFW yüklemeyi yada yükletmeyi başarırsanız (1A tarih kodundan yeni ps3'lerde bu imkansız çünkü sony ifşa olan metldr şifreleme anahtarını değiştirdi ve tek doğrulamayı çift yaptı) İban bilgilerinizi paylaşın yukarıda Allah var size 10.000 Tl göndereceğim. Ama eğer yüklenmiyorsa bende aynını sizden isteyeceğim. ;) Lütfen sürüm düşürme ve CFW yüklenme ile alakalı sizin bilmediğiniz ve yorum yaptığınız linkleri okuyun. CFW'de neler yapılabileceğini araştırın. OC bile yapabilirsiniz, linux kurabilirsiniz, konsolda istediğiniz şekilde at koşturabilirsiniz neyse. Belki windows bile kurabilirsiniz. Ama hen ile sadece orjinal yazılım sürümünde sürünürüz.
Bir ingilizce bir türkçe site paylaştım. Bence siz CFW ve HEN farkını bilmiyorsunuz. Onuda anlatayım CFW 3.55 yazılım sürümünü destekleyen ps3'lere kurulabilen tamamen modifiye edilmiş ve sony'nin hatası sonucunda şifreleme anahtarı keşfedilip kullanılarak yüklenen bambaşka bir yazılımdır. Hen ise tüm ps3'lere kurulabilen orjinal yazılım sürümüne web tarayıcısı üzerinden basit bir yük ile oyun oynatmasını sağlayan yamadır. CFW bir kere yüklendimi kalıcıdır. Hen ise her konsol kapanıp açıldığında yinelemek gerekir. Ek kısma resim koydum CFW ile lvl1'e inip süper yönetici olarak sistemi kontrol edebilirim. 1A'dan sonra üretilmiş ps3/ps4/ps5'lerde Level 3 yani kullanıcı modundan dışarı çıkamam.

2. Sorunuza cevabım şudur.
PS5 ve PS4 çok ilgimi çekmiyor fakat PS4'te metldr anahtarının günümüz bilgisayarlarında şifreninin kırılabilmesi için ya 240 yıl boyunca yada 290 yıl boyunca deneme yanılma yoluyla hesaplama yapması gerekiyor. Sony bu anahtarı kasıtlı olarak paylaşmadığı sürece ps4'e CFW gelmesine imkan yok. Bu aynı şeyler ps5 içinde geçerli. metldr yani şifreleme anahtarı hatasını sony ps3'te yaptı bir daha yapmaz/yapmayacak gibi duruyor.( Kuantum Pc'leri ile 1-5 yıl içinde bu anahtarlar çözülebilir)
Yani kısaca ne PS4'te CFW var nede PS5'de, sadece kullanıcı arayüzüne geçici bir yama ve oyun oynanmasını sağlıyor. Sizin web tarayıcıyla konsolu kırmanız buna örnek.

3. Sorunuza cevabım şudur.
PS1 ve PS2 konusunda ise hdd olup olmaması tamamen yanlış hatta ps2'nin Fat kasasında hdd var. Asıl konu şu sony'nin ps2 ve ps1'i sürüm güncellenecek olarak tasarlamaması yani şöyle söyleyeyim. Konsol üretildi atıyorum 1.50 sürümle çipinde bu var. Bu flash yongası güncellenmiyor ki. Yani sistemde bi açık varsa bu kapatılamıyor ve hep aynı şekilde duruyor. Sürüm güncellenmiyor hacker ise o sürüme o kasaya uygun chip tasarlayıp piyasaya sürüyorlar. Ps3'tede bi aralar chip olayı vardı Cobra Ode diye aratın ama ps3 güncelleme aldığı için 4.60 sürümde patladı sony devre dışı bıraktı. (Aslında sony ps2'yi sürüm güncellenebilecek olarak tasarladı memory card yoluyla sürüm yükseltilecekti sony bunu kullanmadı fakat hacker grupları bunu keşfederek açığa çıkardı ve ps2'ler bile sürüm yükseltme yapılabiliyor, çıkarınca eski haline dönüyor. PS2 9C tarih kodundan önce üretilen ps2'ler bu açıktan yararlanabilir linki aşaıda)
Ayrıca ps5 mevzusuda pek ilgimi çekmiyor onada yanıt vereyim yukarda zaten CFW olamaz demiştim. Ama hen gibi tarayıcı üzerinden kırmalar vs elbet gelecektir. 10.00 sürümü bilebirgün kırılacak ama bu kırılma cfw olamayacak.

Eğlenceli bilgi:
PSX sadece japonya bölgesinde piyasa sürülen içerisinde hdd barındıran, tv yayınlarını hdd'sine kaydeden ve ayrıca içerisinde ps2 donanımı kullanan bir cihazdı.
3 Adet PS1, 4 ADET PS2, 19 Adet PS3, 2 Adet PS4, 2 Adet PS5'e sahip bir koleksiyonerim. Her türlü PS3 konusunda soruya açığım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7216B
Alım Yılı: 08.11.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 18.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core-İ7 3537U
Ram: DDR4- 8 GB
HDD: 1 TB SDD - 256 GB HDD
Ekran Kartı: Nvidia GT-740M
İşletim Sistemi: WİN-10 64 Bit

uluhan38

Kullanıcı
19 Mart 2023
67
9
8
CFI 1200A açılmamış cihaz var sürümü nedir sizce almak mantıklımı kırılması uzun mu sürer

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slım
CUH Kodu:
Kapasite: 500 gb
Alım Yılı: 2023

Lithium

Kullanıcı
18 Ekim 2020
31
1
8
Bugün ps5’i tekrar kutusundan çıkartıp kurdum 4.51 sanıyordum 4.50 sürümmüş. Ancak rehbere göre jb’yi yapamadım. idlesauce’a bastığımda beyaz sayfada SSL error hatası alıyorum kırma işlemine geçemedim. Yardım edecek var mı? Şu videonun 5:15 ten sonrasına geçemedim.

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
254
209
43
Gelişmeler ne durumda? Bir ara heveslenmiştik birşeyler olacak galiba diye ama sessizlik hakim oldu sanki yine.Nisan ayında tam bir sene oluyor makineyi alalı,beklemek çok zormuş 😂

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
145
86
28
Gelişmeler ne durumda? Bir ara heveslenmiştik birşeyler olacak galiba diye ama sessizlik hakim oldu sanki yine.Nisan ayında tam bir sene oluyor makineyi alalı,beklemek çok zormuş 😂
Hazır kırılabilir sürüm düşük olduğu için üstüne düşmüyorlar sanırım. Backport dahi çıkmıyor. Şöyle bir 8.0'a kadar kırılsa ortalık şenlenir.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00

galata0185

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
154
45
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 2TB
Versiyon: 9
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
Kapasite: 850
Versiyon: 7.00

egesan01

Kullanıcı
24 Mart 2024
17
3
3
Merhaba arkadaşlar şubat ayında almanyadan cfi-1216b bi ps5 aldim normalde kutusunu hiç açmayacak ve satıcaktım yanlız bazı olaylar oldu ve dün konsolu açtım açtığımda baktığım ilk şey sürümü oldu sürümü 5.50 sürümü. size sorum şu sizce konsolu kullanmalı mıyım , satmalı mıyım yoksa kenarda bekletip kırılmasını mı beklemeliyim ? eğer bekletirsem 2 yıl daha beklemem gerekir mi

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DIGITAL
CFI Kodu: 1216B
Versiyon: 5.50
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 7 58003D
Ram: 16 Gb DDR4
HDD: 500Gb SSD
Ekran Kartı: Rtx 3070
İşletim Sistemi: Win 11 64 bit
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: Series s
Kapasite: 350 GB
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,787
113
Merhaba arkadaşlar şubat ayında almanyadan cfi-1216b bi ps5 aldim normalde kutusunu hiç açmayacak ve satıcaktım yanlız bazı olaylar oldu ve dün konsolu açtım açtığımda baktığım ilk şey sürümü oldu sürümü 5.50 sürümü. size sorum şu sizce konsolu kullanmalı mıyım , satmalı mıyım yoksa kenarda bekletip kırılmasını mı beklemeliyim ? eğer bekletirsem 2 yıl daha beklemem gerekir mi
ben olsam bekletirdim ayrıca bu tarz sorularınızı şu konuya yazın lütfen PS4 HACK HABER - Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Ocak60

Kullanıcı
12 Ağustos 2020
170
28
28
Arkadaşlar bu ps 5 için 8.20 kırılma ihtimal var mı

av.rider

Kullanıcı
2 Mart 2022
66
9
8

galata0185

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
154
45
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 2TB
Versiyon: 9
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
Versiyon: 7.00

YJARVIU

Kullanıcı
20 Haziran 2021
239
48
28
IMG_0071.jpegYeni bi jailbreakmi geliyor?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 1TB
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200A
Kapasite: 825
Versiyon: 5.50
Alım Yılı:

olgunnn

Kullanıcı
31 Ekim 2020
133
5
18
s.a arkadaşlar benim çihaz 7.40 kırılma ihtimali varmı

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım