SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    29

ReaLioN

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Ocak 2021
107
90
28
Merhaba,sevgili Baybarsturan kardeşim,uzun zamandır siteyi ziyaret edenlerdenim.
sizi,işini iyi yapan ve yardımsever biri olarak tanıdım.
yukarıda yazdığın maili okudum,sana yakışmamış,tekrar yazdığın mesajda,kimsenin zorlanmadığını söylüyorsun,
peki bağış yapmayanlar yada yapamayanların ismi neden sarı renk olarak görünüyor ve sen sarı renkte olanlara cevap vermiyoruz
diyebiliyorsun,insanları haketmeden ayrıştırıyorsun,bunun farkındamısın?
arkadaşın birisi,sana destek mesajı yazmış,insanlara,(sömürücü sürüsü) demiş,bu arkadaşa bir cevap yazmanı bekledim ama yazmadın,
bu durumda o yazılanlarıda onaylıyorsun demektir.
söylediklerinizi hakeden insanlar olabilir,ama ödeme yapan ve yapmayanları,ne durumda olduklarını bilmeden, renklendirmek ve cevap vermiyoruz demek doğru bir davranış değil.insanlar bilgilensin diye aşağıda sizin yazınızı paylaşıyorum,çünkü söylenen ile yapılanlar uyuşmuyor.

(NORMALDE SARI RENKLİ ÜYE SORDU DİYE CEVAP VERMEMEM GEREKİYOR AMA HEM BAYRAM HEM DE BU KONUYU BEN AÇTIĞIMDAN
VE DOĞRU BİLGİ PAYLAŞIMI OLUP İNSANLAR ÜMİTLENMESİN DİYE AÇIKLIYOR VE HER SARI ÜYEYİ MÜMKÜSE 50 TL DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM )

57 yaşında emekli bir oyunseverim,şu an bir oyun konsolum yok,bir umutla fiyatların düşmesini ve taksitle alabilmeyi hayal ediyoruz.
yazılanları okuyunca kendimi suçlu ve hak yemiş hissettim,çünkü geçen hafta yeğenimin konsoluna tr yama indirmiştim,
lütfen hakkınızı helal edin,üyeliğimide silebilirsiniz.

Ayrıca söylemek istediğim,
son zamanlarda hayat herkes için dahada zorlaştı
kırık konsol sahipleri yada kırılmasını bekleyenler,zaten para sorunu olmasa (en azından çoğunluk) orjinal takılır,diye düşünüyorum,
tr yama indirirken beğeni yapmak,mesaj yazmak,destek için reklama tıklamak,siteyi sık sık ziyaret etmek,bunları yapıyoruz,
bunların sizin için hiç bir değeri yok diyemezsiniz sanırım.
paylaşımlarınız için tekrar elinize sağlık diyorum,lütfen hakkınızı helal edin.
Yaw hocam bırakın bu isleri. 57 yaşındayım diyorsun ve alti ustu 30 lira 40 lira hadi olsun 50 lira paradan bahsediyoruz birakin bu edebiyatı. Ayrica belli ki konsol almadan yardimda bulunmam diyorsun. Sen zannediyor musun ki şu anda bagis yapan herkesin Ps5 konsolu varda ondan para gonderiyor. Herseyin bir zamanı vardır surekli acizi oynamak alışkanlık yapar insanlarda önce bundan bi vazgecin. He üyelik silme konusuna gelince bence de silinmeli üyelikler bu kadafa olanlar icin.

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Yaw hocam bırakın bu isleri. 57 yaşındayım diyorsun ve alti ustu 30 lira 40 lira hadi olsun 50 lira paradan bahsediyoruz birakin bu edebiyatı. Ayrica belli ki konsol almadan yardimda bulunmam diyorsun. Sen zannediyor musun ki şu anda bagis yapan herkesin Ps5 konsolu varda ondan para gonderiyor. Herseyin bir zamanı vardır surekli acizi oynamak alışkanlık yapar insanlarda önce bundan bi vazgecin. He üyelik silme konusuna gelince bence de silinmeli üyelikler bu kadafa olanlar icin.

sen önce saygılı olmayı,konuşmayı öğren,insanlara akıl verecek kapasitede olmadığın aşikar,yaşımla para miktarının ne alakası var,
sanırım çok büyük bir para bağişlamış olmalısın,bağiş yaptığın için,
bu siteden faydalanmış birisi olarak bende teşekkür ederim sana,ben bağiş yapsaydım senin gibi asla konuşmazdım,bağış yapanlar senin gibi konuşacaksa verilen hızmetin para ödeyerek alınmasından yanayım.

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Tabi ki herkes aynı durumda değil, herkes bir değil ve benim sözlerim durumu müsait olup da bilerek destek olmayan beleşçilere yoksa Emre kardeşimin yazılarını okursanız sadece imkanı olanlar diye kaç kez yazdı. Ama inanın çoğunluk maalesef sizin gibi iyi niyetli değil hem de çok büyük bir çoğunluktan bahsediyorum. Konuyu sadece bir PS5 almak olarak düşünmeyiniz çünkü yine sizlere hizmet etmek ve PS5 yamaları yapılabilmesi için olası kırık sürümü kaçırmadan alınabilmesi için zorluyoruz. Ve göreceğiniz gibi tüm yaptırımlara ve zorlamalara rağmen daha yarısı bile toplanamadı ve bu şekilde olursa toplanmayacak gibi görünüyor. Ayrıca zaman geçip PS5 alacak para toplandığında yani en fazla bir iki ay içinde ise geçmiş olsun diyeceğiz çünkü kırılabilir sürüm PS5 kalmayacak piyasada.
Hele ki bu süre içinde kırılırsa anınada fiyat da 2 katına çıkacak, herhalde bunları hiç düşünmüyorsunuz. Tek konu bu da değil ayrıca Emre kardeşim bu sitenin masraflarını kendi cebinden karşılıyor. Ben yandan destek oluyorum ve burada tüm zamanımı sizler için harcayıp uzun yıllardır bu ve önceki sitelerde hep yardımcı olduk hep özverili olduk en küçük bir bedel istedik mi? Yardım etmiyoruz dedik mi? Hele ki siz sadece yaptığımız yardımların çok çok küçük bir kısmını görüyorsunuz. Özelden yaptığımız yardımlar da cabası yani bunlar anlatılmaz ama asıl ben sizin bu gösterdiğiniz tepkiye çok üzüldüm. Biz yıllardır yaptıklarımızla bu sözleri mı hak ediyoruz? Üyelerin bu tutumunu mu hak ediyoruz? Emre kardeşim bir destek istedi ve ben de onun için uğraşıyorum ve ben de destek oluyorum. Bu yüzden artık bende bütün üyeleri DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM. Ama tabi ki imkanı olanlar diye kaç defa yazıldı ve tüm üyelere destek olup olamayacağı hakkında bir cevap vermesi için özel mesajlar atıldı. Merak ediyorum umarım bu mesajları alıp siz de bir cevap vermişsinizdir? Yani destek olacağım yada durumum yok destek olmayacağım cevabını bekliyoruz üyelerden. Verdiniz mi bu cevabı çünkü bunu ben bilemem. Emre kardeşimin özel mesajları ancak o bilir bunu. Yani üyelerden beklenen destek olup olamayacağı mesajı ama inanın Emre kardeşim bu mesajlara bile %90 dönülmediğini söyledi. Bu sebeple de artık kendi şahsi aldığım karar ile ben kendi özel çalışmalarımı destek olunması artsın diye destekçi bölümünde paylaşacağımı söyledim. Sizin gözünüzde buna da mı hakkım yok? Bu yüzden mi şikayet ediyorsunuz ve beni haksız görüp eleştiriyorsunuz?
Gerçekten yazdıklarınızı ve yazdıklarımı tekrar okuyun ve bir daha değerlendirin. Söylemesi ayıp durumunuz yoksa bile bir 5 TL kadar gönderseniz yine destekçi üye olacaksınız ama gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Üstelik Emre kardeşim durumu olmadığına inandığı ve kendisine destek olunup olunmayacağı hakkındaki mesajına cevap veren kişilerden gerçekten 5 TL bile vermeyecek olan kişileri yine kendi kararı ile destekçi üye yapıyor zaten. Gerçekten bu olumsuz düşüncelerinize çok kırıldım. Yolunuz açık olsun.

EK NOTLAR: Evet şartlar sizde olduğu gibi bizde de zorlaştı bunun farkında olmanız güzel ama kimse destek olmaz ise bu site ne olacak?

Maalesef durumlar sizin bildiğiniz gibi değil. Parası olanların bir çoğunda zaten hem orijinal hem kırık konsol oluyor. Yani zaten hem orijinal plus üyesi oluyor istediği online oyunlara para verip oynuyor hem de para vermek istemediği geriye kalan binlerce korsan oyunu buradan temin edip oynuyor. Buna da bir şey diyecek misiniz merak ediyorum. Tabi ki herkes böyle değil biliyoruz. Ama olay zaten zengin yada fakir olmakta değil de insan olabilmekte adam olabilmekte, kişilik sahibi olup yardımsever olabilmekte. İşte biz yıllardır bu kadar yardımsever olduk da ne oldu ve işte şimdi gördüğümüz muamele de bu oluyor maalesef. Yani arada çıkışıyorum tabi artık dayanacak sinir kalmadı ve sözüm meclisten dışarı bu ithamlarımı üstüne alınmak isteyen alınabilir ama parası olduğunu bildiğimiz adam geliyor mesajında zor durumdayım belki durumum düzelirse bir kaç ay sonra küçük bir şeyler gönderirim yazıyor sonra aynı anda diğer sitede 5 bin TL konsol görüp pazarlık yapıyor ben alabilirim diye. Bu sadece bir örnek olsun daha neler neler var. Anlatabilmişimdir umarım.

Konularda beğeni ve mesaj yazmak linklerin korunması için var yani linkler silinmesin diye. Yoksa bu siteye kazandırdığı bir kuruş yok. Sitedeki reklamlar ise çözümsüz kalındığı için daha 1-2 aydır var olan bir şey ve inanın hala çoğunluk bunları tıklamıyor bile. Zaten oradan bir şey kazanılıyor da sanmayın. Sizin gibi iyi niyetli üyeler her gün siteye gelip 100 kişi 100 kez reklama tıklasa bile yıllık site masrafını karşılamaz.
Yani zaten böyle gider ise bu sitenin masraflarını karşılaması için bir şeyler yapması gerekecek görüşündeyim yoksa bu site uzun süre dayanamaz bunu da bilin. Yani beni eleştiriyorsunuz ama hiç dememişsiniz ki bu site nasıl ayakta kalıyor, yıllardır masraflarını nasıl karşılıyor? bundan hiç bahsetmemişsiniz. Evet dediğiniz gibi yıllardır elimden geleni yaptım ve yardımsever biri olarak beni gördüğünüz için teşekkür ederim ama gerçekten de gecemi gündüzüme katarak hep yardımcı olmaya çalıştım ama biz yardım/destek istediğimizde neden kötü oluyoruz ve böyle eleştiriliyoruz anlamak mümkün değil.
Tabi ki size kendi elinizden gelenler için yaptığınız tıklamalara da teşekkür ederiz ama bireysel çok az kişinin bu özverili tutumu maalesef bu siteyi yaşatmaya yetmeyecektir. Daha söylenecek çok şey var ama size sadece teessüf ediyorum. Kalın sağlıcakla.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sizi anladım,ama sanırım ben iyi anlaşılamadım,sorun değil.
konuyu daha fazla meşgul etmeyelim,insanlar ps5 haberleri bekliyor,
paylaşımlar parayla olursada benim itirazım olmaz,iyi çalışmalar

Son düzenleme:

ReaLioN

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Ocak 2021
107
90
28
@seymener
Senin anlamadığın olay bu zaten dostum, sen bağış yapmayı kabullenemiyorsun, herşey bedavadan ayagınıza serilsin istiyorsunuz. Önce verme kültürüne sahip olun ki paylaşmak nedir , ihtiyaç gidermek nedir icinizde bir fidan yeşillensin. Bu sekilde ne kadar edebiyat yaparsan yap BOŞ..

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,231
113
@seymener Abi lütfen konu buralara gelmesinya inan çok üzülüyorum abi diyorum cünkü benden buyuksunuz ben 42 yasındayım @ReaLioN sende kardeşim gözümsün şu güzel atalarımızdan kalan mirasımız olan bayramda rica ediyorum sizden konuyu kapatın inanın emrede üzülüyordur okuyunca bunları kimseye kırıcı incitici laflar söylemeyin bakın zamanında ben sırf bu yüzden paylaşımlar ve siteyi bırakmıştım ki hala ps4 um 4 aydır kutusunda sırf emre ps5 ekıpmanlarını tamamlasında ilerde bu işi bırakmasın sizlere ve hepimize bişeyler sunacagını bildiğim için bende burdayım oyuzden lütfen dıyorum şuan ps5 imiz kimsenin yok hepimizde ps4 var çoğunluk ama bu demek değildirki durumumuz olur ilerde alamayız oyüzden emrenin bu işten soğumasından korkuyorum soğursa ondan başka kimsede uğraşmaz emin olun saygılar 🌹 ...ben bu yorumu yaparkende bakın arkadan taze taze tr yama geliyor adamın havesini kırmayalım severek yapıyor bu işide güzel yapıyor onun sayesınde saolsun anlıyarak oyunu oynuyoruz bir çoğumuz
Shadow Warrior 3 PS4 Türkçe Yama Çıktı !

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sizi anladım,ama sanırım ben iyi anlaşılamadım,sorun değil.
konuyu daha fazla meşgul etmeyelim,insanlar ps5 haberleri bekliyor,
paylaşımlar parayla olursada benim itirazım olmaz,iyi çalışmalar
Önceki yazdıklarınızı tekrar okudum ve özetle insanlara ayrımcılık yapılmasın çünkü kimin ne durumda olduğunu bilemezsiniz ve mevcut yaptırımlarınız aslında zorlama oluyor demek istiyorsunuz sonucunu çıkarttım. Eksik var ise yada yanlış anladıysam izah edersiniz.

Bende size diyorum ki; Yıllardır herkese hiçbir beklentimiz olmadan aralıksız yardım ettik ve geldiğimiz bu günlerde bu sefer bizim desteğe ihtiyacımız oldu ve sadece imkanı olan ve siteden yararlanmış durumu müsait olan kişiler destek olsun istedik. Fakat destekler beklendiği gibi olmadı ve PS5 alınabilmesi için de sınırlı bir zaman olduğundan ve bu PS5 yine siz üyelere TR altyazılı yama yapmak için kullanılacağından yine zorlama olmaksızın 10-20-30 TL fark etmeksizin herkesin destek olmasını rica ettim ve bu da olmadı. Bu sırada Emre de "Arkadaşlar benim sizlerde hiç mi emeğim yok?" diyerek bir kaç kez tüm üyelere "Lütfen sadece destek olup olmayacağınızı bildirin, durumu olmayanlar zaten göndermesin ama biraz bile benim emeğim var ise bir tane bile TR yamalı oyun oynadıysanız, sizde en küçük bir hakkım var ise lütfen destek olun sonuçta yine size yama yapmak için siteye alıyoruz" dedi. Ama üyelerin çoğu bu ricaya da cevap vermedi. (Siz bu mesaja bir cevap verdiniz mi? Önceki mesajda da sormuştum. Yanıtını alamadım. O mesajlarda bu dediklerim yazıyordu zaten) Ve ben de son olarak sadece kendime ait özel emek verdiğim şeyleri artık destekçi olan üyelerle paylaşacağım kararı aldım. Bu benim kişisel kararım. Bunu kimseye soracak değilim. Çünkü bu kadar şey yaptık karşılığında gördüğümüz bu ise o zaman ben de bu sıkıntıyı aşabilmek için böyle bir yola başvurdum. Şimdi işin özü buyken. Siz bunu ayrımcılık ve zorlama olarak görüyorsanız, O zaman size sormak istiyorum? Daha önce tüm üyelere de sordum ama sadece bir kaç kişi cevap verdi yani bakarsanız bu soruya da dönüş yapılmadı sayılır ve gelen o birkaç cevabın çoğu bir şeyleri ücretli yapın dendi. Sizin düşünceniz nedir? Ayrıca biz hiçbir şey ücretli olmasın diye mücadele ediyoruz bunu da bilin.

Bunlara bir cevabınız olacak mı yani size şunu soruyorum. Sizin dediğiniz yoldan gidersek ki zaten öyle gidiyordu ama sonuç alamadık yani her şey eskisi gibi devam etsin, yine ben herkese yardım edeyim, tüm özel çalışmalarımı herkesle paylaşayım ve üyelerde yine destek olmamaya devam etsin. Peki O zaman PS5 nasıl alınacak? Site nasıl ayakta kalacak? Sizden bu soruların cevabını da vermenizi bekliyorum.

Nasıl sizi doğru anlamış mıyım? Peki siz beni doğru anladığınızı düşünüyor musunuz?

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,231
113
Önemli bir not daha siz biliyormusunuz ki emre scofield bu olaylardan önce ortada ps5 konusu yok iken kaç defa siteyi kapamaya bu işleri tamamen bırakmaya yeltendide onu seven tanıyan insanlarla bir oldukda geri çevirdik üstüne sağlık sorunları olmasına rağmen insanları kırmadı 10yıldır burda hatda adamın sağlık sebeplerınden dolayı çalışmadığı için bir geliri olmamasına rağmen forum giderlerini ne zorluklarla giderdi yani herşey uzakdan bakıldığı gibi şaşhalı değil, oyuzden arkadaşlar scofield yani emreyi üzmeyelim gözümsünüz hayatımda tanıdığıkm en durust bir insan bu adam yamalara ücret ödemeyin sakın ben size elimden geldiği kadar yardımcı olup çoğu yamayı sunacağım dediği günleri biliyorum oyuzden lütfen küçüklerim büyüklerim bu günlerde geçeçcek az sabır kimse kimsenin kalbini kırmasın benden bukadar. 💞 🌹

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Önceki yazdıklarınızı tekrar okudum ve özetle insanlara ayrımcılık yapılmasın çünkü kimin ne durumda olduğunu bilemezsiniz ve mevcut yaptırımlarınız aslında zorlama oluyor demek istiyorsunuz sonucunu çıkarttım. Eksik var ise yada yanlış anladıysam izah edersiniz.

Bende size diyorum ki; Yıllardır herkese hiçbir beklentimiz olmadan aralıksız yardım ettik ve geldiğimiz bu günlerde bu sefer bizim desteğe ihtiyacımız oldu ve sadece imkanı olan ve siteden yararlanmış durumu müsait olan kişiler destek olsun istedik. Fakat destekler beklendiği gibi olmadı ve PS5 alınabilmesi için de sınırlı bir zaman olduğundan ve bu PS5 yine siz üyelere TR altyazılı yama yapmak için kullanılacağından yine zorlama olmaksızın 10-20-30 TL fark etmeksizin herkesin destek olmasını rica ettim ve bu da olmadı. Bu sırada Emre de "Arkadaşlar benim sizlerde hiç mi emeğim yok?" diyerek bir kaç kez tüm üyelere "Lütfen sadece destek olup olmayacağınızı bildirin, durumu olmayanlar zaten göndermesin ama biraz bile benim emeğim var ise bir tane bile TR yamalı oyun oynadıysanız, sizde en küçük bir hakkım var ise lütfen destek olun sonuçta yine size yama yapmak için siteye alıyoruz" dedi. Ama üyelerin çoğu bu ricaya da cevap vermedi. (Siz bu mesaja bir cevap verdiniz mi? Önceki mesajda da sormuştum. Yanıtını alamadım. O mesajlarda bu dediklerim yazıyordu zaten) Ve ben de son olarak sadece kendime ait özel emek verdiğim şeyleri artık destekçi olan üyelerle paylaşacağım kararı aldım. Bu benim kişisel kararım. Bunu kimseye soracak değilim. Çünkü bu kadar şey yaptık karşılığında gördüğümüz bu ise o zaman ben de bu sıkıntıyı aşabilmek için böyle bir yola başvurdum. Şimdi işin özü buyken. Siz bunu ayrımcılık ve zorlama olarak görüyorsanız, O zaman size sormak istiyorum? Daha önce tüm üyelere de sordum ama sadece bir kaç kişi cevap verdi yani bakarsanız bu soruya da dönüş yapılmadı sayılır ve gelen o birkaç cevabın çoğu bir şeyleri ücretli yapın dendi. Sizin düşünceniz nedir? Ayrıca biz hiçbir şey ücretli olmasın diye mücadele ediyoruz bunu da bilin.

Bunlara bir cevabınız olacak mı yani size şunu soruyorum. Sizin dediğiniz yoldan gidersek ki zaten öyle gidiyordu ama sonuç alamadık yani her şey eskisi gibi devam etsin, yine ben herkese yardım edeyim, tüm özel çalışmalarımı herkesle paylaşayım ve üyelerde yine destek olmamaya devam etsin. Peki O zaman PS5 nasıl alınacak? Site nasıl ayakta kalacak? Sizden bu soruların cevabını da vermenizi bekliyorum.

Nasıl sizi doğru anlamış mıyım? Peki siz beni doğru anladığınızı düşünüyor musunuz?
Şiir gibi yazılmış buda anlaşılmıyorsa o zaman bende art niyet ararım aynen öyle zaten @dila2011 bana dedi çok karışma onada tamam dedim konuyu uzatmiyacagim söz verdim ama samimi yazıyorum çok zor tutuyorum kendimi burada @Scofield e @baybarsturan ında @dila2011 de emeklerini görmemezlikten gelmek yapılanları görmemezlikten gelmek nankörlüktür bir konu açıldı insanlar anlamıyor arkadaş burada yol kesip milleten para haraç alınmıyor imkanı olan verir imkanı olmayan belli zaten konuları nereye çektiler

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Alım Yılı: 2020

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113

Volkan

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
136
157
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2017
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ7
Ram: 16 GB DDR4
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Gtx 960M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Adam daha ne yapsın baktı ki konferans bilgilerinden hala tam olarak kırmayı beceren olmadı adam kendi kodunu yayınladı yani alın bunu düzenleyin kırma yapın demiş yani kırma çıktı artık diyebiliriz. Hayırlısı olsun birileri şimdi bu kodu düzenler. :) PS5'teki bd-j Java Sandbox 'dan kaçmayı başardıkları için ödül olarak kendi kodumu yayınlıyorum demiş acaba bu Magic olayından mı bahsediyor ve yeni oyunları dump edilmesi ve backport yapılmasından, ne dersiniz? Yani başarı olarak bunu görüyorum ve ben de ödül olarak kendi kırmada kullandığım kodu yayınlıyorum mu demek istemiştir! Bence şimdi her sitede twitter mesajlarında bu patlayacak ve haber olacak benden demesi.

Artık birileri bu kaynak kodu kullanarak kernel exploit yaratması ve debug settingse ulaşması gerekiyor. Ve artık mümkün. Bakalım ilk kim yapacak artık bunu konuşmak gerek. Bakalım PS5 hangi sürüme kadar destekleyecek.
Yani 4.03 için mi becerecekler yoksa son sürüme kadar gider mi bunu şimdi anlayabileceğiz. Buradan benzeri şekilde PS4 için de bir şeyler olur mu? Geliştiriciler şimdi denemek ve bunu geliştirmek ve kernel exploite ulaşmak için heyecandan yerlerinde duramıyorlardır. İnşallah bundan da bir hayal kırıklığına uğramayız da bir şeyler yapabilirler.

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Kırıldıgını bi görsem oyun moyun ilgimi pek çekmiyor nasıl işleyecek nasıl olucak onu merak ediyorum hala her konsolun ilk kırılma zamanı eğlenceli oluyor

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Nasıl olsa oyunlar yayınlanıyor, ben de kodları yayınlayayım dedi galiba :) Kırılsın da PS4'Ü salsınlar. PES, FIFA harici oyunlar PS4'e gelmez bu gidişle

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

freestanbul

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
89
29
18

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113

bu twitten bd jb nin 5.50 de de çalıştığını düşünebilir miyiz?
Userland bölgesinde çalıştığını farz edebilirsin hatta farz etmeye gerek yok çalışıyor videoda gördüğün gibi ama userland alanında çalışıyor kernel bölgesinde değil ve kırma için gereken ise userland ile kernelin buluşturulması gerekiyor ve kernel exploit'in 4.03 üzerinde çalışıp çalışmayacağı henüz bilinmiyor. Kısacası Andy'nin 4.03 sistemde ulaştığı debug settings yani kernel erişimi eğer hala 5.50 de de değişikliğe uğramadıysa bu dediğiniz olabilir ama ben pek ihtimal vermiyorum. Bu sadece benim tahmini bir görüşümdür ama umarım en üst sürüme kadar kernel exploit yapılabilir ve kırılabilir. Ama dediğim gibi ben 4.03 ve altı için bekliyorum kernel exploit yani önce 4.03 kırması olur ve sonrasına bakacaklardır yani deneyeceklerdir 4.03 için bulunan (yani gelecekte olası bulunacak) kernel exploit sonraki üst sürümelerde de işe yarıyor mu diye o günler geldiğinde bakacaklardır zaten oluyor ise de hangi sürüme kadar oluyor ise o sürüm için paylaşacaklardır.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bende an itibari ile Ps5 konsolumu satmış bulunmaktayım. Kırma işlemini bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Bundan sonra konsol alacağımı da sanmıyorum. Zaten Sony yapımı özel oyunlarda artık bir bir Pc ye geldi ve gelmeye devam edecek. O yüzden Pc ile yoluma devam edeceğim. Hepinize iyi forumlar diliyorum. 🙋‍♂️

emurat

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
309
129
43
Bende an itibari ile Ps5 konsolumu satmış bulunmaktayım. Kırma işlemini bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Bundan sonra konsol alacağımı da sanmıyorum. Zaten Sony yapımı özel oyunlarda artık bir bir Pc ye geldi ve gelmeye devam edecek. O yüzden Pc ile yoluma devam edeceğim. Hepinize iyi forumlar diliyorum. 🙋‍♂️
Hayırlısı olsun hocam kaça sattın hangi sürümdü? Etiketi duruyorsa bir resim paylaşabilir misin?

nemesis1903

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
29 Ekim 2020
345
134
43
Ps4 ilk aldığımda 5.05 zamanında Ps4 konsolum bir seneden fazla yattı neredeyse hiç ellemedim.Oynayabileceğim oyun sayısı baya kısıtlıydı hem versiyon hemde dil problemleri sebebiyle tam oyunlara kendimi veremiyordum.oynamak istediğim oyunlar hep üst versiyon istiyordu.üst versiyonun kırılma umudu pek fazla değildi.bu forumlada bu şekilde tanıştım.Gerçek haberlerle abartısız doğru şekilde insanları yönlendirdiğini gördüm.Şimdi ps4 de açmayan oyun kalmadı denilebilir.Türkçe yama desen Scofield sayesinde sıkıntım kalmadı.Ps5 kırılması beklenmez diyenlere bakmayın ps5 üzerinde güncelleme almaya değer bir oyun şimdilik yok alın cihazınızı kenara koyun.Üst versiyonlar çok uzun süre kırılmayabilir ama düşük versiyonlar kısa sürede kırılacaktır.Ps5den büyük umutlarım var yeter ki forumumuza sahip çıkalım.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT-PRO
CUH Kodu: 1004A-7116B
Kapasite: 500 GB-480 GB
Versiyon: 5.05-9.00
Alım Yılı: 16.06.2019-14.08.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 11.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 7 5800H
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3080
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Ps4 ilk aldığımda 5.05 zamanında Ps4 konsolum bir seneden fazla yattı neredeyse hiç ellemedim.Oynayabileceğim oyun sayısı baya kısıtlıydı hem versiyon hemde dil problemleri sebebiyle tam oyunlara kendimi veremiyordum.oynamak istediğim oyunlar hep üst versiyon istiyordu.üst versiyonun kırılma umudu pek fazla değildi.bu forumlada bu şekilde tanıştım.Gerçek haberlerle abartısız doğru şekilde insanları yönlendirdiğini gördüm.Şimdi ps4 de açmayan oyun kalmadı denilebilir.Türkçe yama desen Scofield sayesinde sıkıntım kalmadı.Ps5 kırılması beklenmez diyenlere bakmayın ps5 üzerinde güncelleme almaya değer bir oyun şimdilik yok alın cihazınızı kenara koyun.Üst versiyonlar çok uzun süre kırılmayabilir ama düşük versiyonlar kısa sürede kırılacaktır.Ps5den büyük umutlarım var yeter ki forumumuza sahip çıkalım.
bana göre o arkadaş yanlış yapmış 2 Türlü yanlış

Yeni ekran kartları duyrulacak rtx 3k serisinin fiyatı dahada düşücek
Kırık ps5 i satsa rtx 3060 belki 3070 ti parası bedavaya cıkardı.
Piyasada oyun yok olanlarıda cd li şekilde makina acıyor zaten.
Önümüz seçim ps5in fiyatı artıcakdır ama eski ekran kartlarının pek fiyatı artmayacaktır misal 2018 de rx 570 li pc dizdim arkadaşa 1200 dü kart şuan 2k cıvarı dolanıyor.
Yinede kendi seçimi kendinin saygı duymak lazım.

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18
Pc'ye çıkıyor 3 4 yıl beklersin oynarsın . iyi oyunlar şimdi'den

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
145
86
28
PS5 açığının Disk üzerinden çalıştığı biliniyor. Peki bu açık Digital edition'a uyarlanabilir mi ? Bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
PS5 açığının Disk üzerinden çalıştığı biliniyor. Peki bu açık Digital edition'a uyarlanabilir mi ? Bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım.
Dijital modeli için Ps4 teki gibi usb üzerinden hen işlemi yapılacak şekilde bir kırma gerçekleşebilir. Ama bu ne zaman gerçekleşir bilinmez. Belki 1 yıl sonra flan dijital modeller içinde alternatif kırma yöntemi gerçekleşir. Gerçi şuan diskli modeli için bile kırma işlemi gerçekleşmedi. O yüzden beklemekten sıkıldığım için satıp Pc ye ekran kartı aldım. Ama tahminim en erken yıl sonunda jailbreak işlemi gerçekleşir. Beklemek gerçekten sıkıcı oluyor. Sizin model dijital olduğu için belki 1 yıl flan rahat beklersiniz.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,027
113
Arkadaşlar sizlerden ricam, tartışma yaratacak mesajlar yazıp konu dışına çıkmayın lütfen. Yaşadığım sıkıntıları kendim nasıl tolere ediyorsam sizler de etmelisiniz. Kimseyi kırmayın benim için dahi olsa. Herkese iyi forumlar dilerim. 🙋‍♂️

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
@Scofield meşalarımı silmişsin canın sağolsun keşke @vdtycl4 arkadaşın özelime yazmış olduğu mesajlarıda silsen

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
@vdtycl4 Ve de özelime yazmayın lütfen buraya yazın herkes görsün siz bağış konusunu ( Kredi kartı vs taksitlendirme ) akıl verme konularına kadar götürmüşsünüz kimsenin akla ihtiyaçı yok üyelerden 10 TL bağış yapandan var orada fiyata Göre kınama Ayıplama mi var asla öyle birşey olmaz zaten sen geç onu arkadaşım bağış yapan her türlü yapar yeterki içinde yapmak istesin lafı uzatmaz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,027
113
@Scofield meşalarımı silmişsin canın sağolsun keşke @vdtycl4 arkadaşın özelime yazmış olduğu mesajlarıda silsen
Kardeşim beni düşündüğünü ve çaba gösterdiğini biliyorum ama konu tartışma noktasına vardığı zaman küfür ve hakaretler başlayacaktır. Sonuçta senin veya diğer arkadaşlarımın bunu yaşamasını istemem. O yüzden hepinizi düşündüğümden bunu yapıyorum. Durumu iyi olup destek olmayanlara ve forumdan sonuna kadar fayda sağlayanlara da hakkımı helal etmiyorum tabii. (y)

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
@vdtycl4 arkadaş sadece şunu söylemek istiyorum @Scolfieldin hatırına cevapta yazmayacağım. demişsin ki özelime bağış yapmayanlara hakaret ediyormuşum benim hakaret edecek bir sözüm var ise adminlere ve de Scolfieldin özeline at eğer öyle bir sözüm herhangi bir üyeye yazmışsam suçum ne ise razıyım ceza ma ama yok bulamaz isen kimseye iftira atma

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
Kimseyi suçlamıyorum ama beyler yapmayın böyle en son @baybarsturan admin de bu tür yanlış anlaşılmaları çok yaşadığından çekti gitti yani bu tür tartışmalar farkına bile varmadan anlamından çıkıyor ve bir bakmışsınız ki sonra dönüşü olmayan noktaya varmışsınız. Sonra herkesin morali bozuluyor ve kendini kötü hissediyor yada bozulup siteyi de bırakıyor ve böyle durumda bırakın siteye yada bağış kampanyasına yararı olmasına tam tersine zarar bile verebiliyor. Hayat şartları iyicene zorlaştı ve durumu olmayan bir çok kişi olası bir yeni konsol kırılması bekliyor yada PC tarafına geçiyor yani durumu olmadığından ancak bu şekilde bedava oyun oynayıp stres atabilmek için ama işte bu bekleme sırasında sinirler bozuluyor, birbirimize yazdığımız mesajlar bile karşılıklı yanlış anlaşılabiliyor ve olay büyüyor, kırıcı sözler söyleniyor sonra admin de müdahale etmek zorunda kalıyor ve her 3 tarafta üzülüyor yoksa ben bu yaşanan olayda kimsenin bir art niyetle söz söylediğini düşünmüyorum.
Diyeceklerim bu kadar yani taraflardan rica ediyorum durduk yere kimse kimsenin kalbini kırmasın. Gerçekten değmez arkadaşlar. En güzeli şu an itibari ile tarafların sessiz kalması ve bir cevap yazmamasıdır diye düşünüyorum. Rahatlayın biraz zaman verin kendinize ve düşünmeden hareket etmeyin derim ben naçizane tabi gerisini siz bilirsiniz sonra bana da sen kim oluyorsun diye sarıp beni de üzmeyin.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43

FUNKYMAGIC

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
31 Ocak 2021
166
52
28
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım