Merhaba,sevgili Baybarsturan kardeşim,uzun zamandır siteyi ziyaret edenlerdenim.
sizi,işini iyi yapan ve yardımsever biri olarak tanıdım.
yukarıda yazdığın maili okudum,sana yakışmamış,tekrar yazdığın mesajda,kimsenin zorlanmadığını söylüyorsun,
peki bağış yapmayanlar yada yapamayanların ismi neden sarı renk olarak görünüyor ve sen sarı renkte olanlara cevap vermiyoruz
diyebiliyorsun,insanları haketmeden ayrıştırıyorsun,bunun farkındamısın?
arkadaşın birisi,sana destek mesajı yazmış,insanlara,(sömürücü sürüsü) demiş,bu arkadaşa bir cevap yazmanı bekledim ama yazmadın,
bu durumda o yazılanlarıda onaylıyorsun demektir.
söylediklerinizi hakeden insanlar olabilir,ama ödeme yapan ve yapmayanları,ne durumda olduklarını bilmeden, renklendirmek ve cevap vermiyoruz demek doğru bir davranış değil.insanlar bilgilensin diye aşağıda sizin yazınızı paylaşıyorum,çünkü söylenen ile yapılanlar uyuşmuyor.
(NORMALDE SARI RENKLİ ÜYE SORDU DİYE CEVAP VERMEMEM GEREKİYOR AMA HEM BAYRAM HEM DE BU KONUYU BEN AÇTIĞIMDAN
VE DOĞRU BİLGİ PAYLAŞIMI OLUP İNSANLAR ÜMİTLENMESİN DİYE AÇIKLIYOR VE HER SARI ÜYEYİ MÜMKÜSE 50 TL DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM )
57 yaşında emekli bir oyunseverim,şu an bir oyun konsolum yok,bir umutla fiyatların düşmesini ve taksitle alabilmeyi hayal ediyoruz.
yazılanları okuyunca kendimi suçlu ve hak yemiş hissettim,çünkü geçen hafta yeğenimin konsoluna tr yama indirmiştim,
lütfen hakkınızı helal edin,üyeliğimide silebilirsiniz.
Ayrıca söylemek istediğim,
son zamanlarda hayat herkes için dahada zorlaştı
kırık konsol sahipleri yada kırılmasını bekleyenler,zaten para sorunu olmasa (en azından çoğunluk) orjinal takılır,diye düşünüyorum,
tr yama indirirken beğeni yapmak,mesaj yazmak,destek için reklama tıklamak,siteyi sık sık ziyaret etmek,bunları yapıyoruz,
bunların sizin için hiç bir değeri yok diyemezsiniz sanırım.
paylaşımlarınız için tekrar elinize sağlık diyorum,lütfen hakkınızı helal edin.