-
Öne çıkan konu
- 2 Haziran 2020
- 4,516
- 74,027
- 113

Proje dosyası oluştururken hala 32 haneli passcode kullanıldığını belirtmiştim. Ama şundan eminim ki, PS5 oyunlarını PS4 üzerinde çalıştırmak mümkün değil. Bunun pek çok nedeni var ama uzun yazmaya gerek yok. Dediğim gibi de imkanı olan düşük versiyonlu PS5 konsolu almaya çalışsın.Anladım @Scofield şimdi konularda baktım bulamadım ama sanırım hatırlarsan bir konuda PS4 ve ps5 oyunlarının içinde 32 tane mi 34 tanemi kod vardı bunu konuşmuştuk o konuyu bulursam paylaşırım geçmiş zamandı sen demiştin tıpkı PS4 oyunu gibi ps5 oyunlarınin koduda yurtdışından biri tweetini paylaşmıştın birde ps5 de 4.03 ve altındaki sürümlerde bu kırılma olayı gerçekleşir doğru diyorsun Emre bekleyip görelim

Yeni nesil olan bir konsol, bir öncekini veya daha eski nesile ait oyunların hepsini veya bir kısmını çalıştırabilir. Ama PS4, PS5 oyunlarını çalıştıramaz. Hem donanımsal hem de yazılımsal olarak mümkün değil kısacası.Kafamda kalan sorun işaret ps5 de PS4 CD sini takip oynayabiliyorsun ilerde digital olarak ps5 in artık dosyası pkg şeklinde mi yer alır bilemem ama yeni oyunları düşerse bir nebze de geçmiyor neden olmasın PS2 oyunlarini PS4 de oynanabiliyor pkg dosyası şeklinde onu uyarladılar bu ilerde de ps5 de olurmu olmazmi zaman gösterir

Aşağıda gösterdiğim gibi.
PS3 Konsolu: PS3/PS2/PS1/PSP
PS4 Konsolu: PS4/PS2/PS1/PSP (PS3 desteği yok.)
PS5 Konsolu: PS5/PS4/PS2/PS1/PSP (PS3 desteği yok.)
Evet tüm kırılma ile ilgili gelişmeler 4.03 versiyon ile alakalı. Bu sene sonuna doğru kırılacağını veya en azından kırıldığını göreceğimizi umuyorum. Bakalım gelişmeler nasıl olacak, bekleyip görelim.Kral umarım 4.03 içindir ps4 yetiyor şimdilik ama en azından kırılırsa devamı gelir diye düşünüyorum

Bir kırılsın da hep birlikte sonucu göreceğiz.@Scofield bir video da ben buldum
Belki CD olarak denersek olmaya bilir ama kim derdi bir gün PS4 ilerde PS2 oyunlarını da oynatbilir az önce senin paylaştığın video ile bu video aynı pkg dosyası şeklinde olursa neden olmasın ileriye dönük çıkacak olan ps5 oyunları için diyorum bu videoda da CD takınca PS4 e PS2 oyunu oynatmıyor oysa pkg olarak oynayabiliyoruz