Ben herkesin anlayacağı şekilde açıklayayım.
Yani kullanıcılardan biri; kendi 3.00 sürüm PS5 konsolunda denediğini ama olmadığını yazmış.
Bizim Adam da; Mevcut denediğiniz koda ait offset 4.03 sürüm içindir.
Yakında 3.20 sürüm için eklenecek, ayrıca diğer sürümleri test edebileceğiniz versiyonumuz yok demiş.
Yani yakında 3.20 sürümde olanlar için test edebilecekleri ayarlanmış kodlu offset eklenecek ve o zaman bile ancak 3.20 sürümler
test edebilecek yani o olmadı diyen kullanıcı gibi 3.00 yada başka sürümlerde olanlar değil diyor. Anlayacağınız cinsin biri çıkmış eski 4.03 sürüm için olan bağlantıyı kendi 3.00 konsolunda deneyip sonra da çalışmadı diye mesaj atıyor. Bizimki de daha biz 3.20 için test edebileceğiniz bağlantıyı bile eklemedik ki diyor ve zaten eklesek de siz 3.00 da deniyorsunuz yani olmaz diyor.
EK YORUM: Bir taraftan bu olayı çok takip etmeye gerek yok çünkü 4.03 'te bulunan aynı arayüz açığının 3.20 sürümde de olduğunu anlatmak istiyor bu arkadaşımız ve bunun bize bir yararı yok. Aynı açık her iki sürümde de varsa var ama bize yararı ne? Mühim olan eğer aynı açık var ise ister 3.20 'yi kırsın ister 4.03 'ü kırsın yani aynı yoldan ilerleyecek. Ve hala birini kıramadı ise diğerini de kıramamış durumda oluyor. Böyle şeylerle insanları oyalıyorlar bunun testini yapsak ne olacak yani kendisi zaten denediyse ve eminse benim kabulümdür yani ben denemesem de olur. (Belki tahminini söylüyor olabilir ve 3.20 konsol sahipleri gerekiyordur denemek için yani bundan yapıyordur ama bu konunun ne yararı olacak genel son kullanıcılara orası muğlak) Aynı açık hem 4.03 de hem 3.20 de olsun. Kendisi de bir zahmet bunlardan birini kırabilecekse kırsın. Yoksa millet 3.20 de test etmesi kime ne yarayacak. Yani şimdi yarın bir gün de birileri tweet atarak 3.20 de oldu bende derse heyecana kapılmayın olan şey aynı 4.03 kullanıcı arayüz açığının 3.20 de de var olduğunu anlayacağız. Anlayacağız da ne olacak. Hiç bir şey, işte o kadar.