-
Öne çıkan konu
- #1,231
- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,419
- 113

Bunları yaptım ve Lucy olan sanki daha iyi oldu.cyberpunk edgerunner animesindeki lucy bi bunu seviyorlar bide rebecca karakterini
Bizi bitirdin abi.PS5 kırıldı haber plakası için bence Cyberpunk Edgerunners karakteri değil de önümüzde gelecek olan GoW Raknarök karakterleri daha yakışır.
Ekli dosyayı görüntüle 8363 Ekli dosyayı görüntüle 8364
Bunları yaptım ve Lucy olan sanki daha iyi oldu.
![]()
![]()
Yani Lucy olanı mı kullanalım? Ara ara değiştiririz.Güzel güzel şimdi lucy animede net runner yani hacker uygun gider .d
Maşallah abi edit işinde de senden hızlısı yokmuş hala rekor sende baybars abi ne zaman geçecek seni acabaBunları yaptım ve Lucy olan sanki daha iyi oldu.
![]()
![]()
Yok ya kardeşim, benim yaptığım ne ki profesyonel olanlar neler neler yapıyor ben sadece hazır içerikleri birleştirip kendimce bir görsel hazırlıyorum işte. Yalnız @baybarsturan abinin yapmadığı bir o kaldı.Maşallah abi edit işinde de senden hızlısı yokmuş hala rekor sende baybars abi ne zaman geçecek seni acaba![]()
Olsun abi benim o kadar bilgim bile yok görsel konusunda baybars abi onu da yakında yapar yazıyorum buraya bakYok ya kardeşim, benim yaptığım ne ki profesyonel olanlar neler neler yapıyor ben sadece hazır içerikleri birleştirip kendimce bir görsel hazırlıyorum işte. Yalnız @baybarsturan abinin yapmadığı bir o kaldı.![]()
Maşallah abi edit işinde de senden hızlısı yokmuş hala rekor sende baybars abi ne zaman geçecek seni acaba![]()
Yok ya kardeşim, benim yaptığım ne ki profesyonel olanlar neler neler yapıyor ben sadece hazır içerikleri birleştirip kendimce bir görsel hazırlıyorum işte. Yalnız @baybarsturan abinin yapmadığı bir o kaldı.![]()
İlgi konuma giren bir alan değil zaten en güzelini Emre kardeşim yapıyor ve benim işim olmaz bu konularda.Olsun abi benim o kadar bilgim bile yok görsel konusunda baybars abi onu da yakında yapar yazıyorum buraya bak![]()
Bende düşünerek yapmaya çalışıyorum daha güzel oluyor gerçekten. Biraz dinleneyim de boş zamanımda bakmaya çalışırım. Görüşürüz kardeşim.şimdi hacklenme haberine hacker gider tam kırıldıgında da gow kratosun özgürlüğünü yaşadığı resim eklenebilir ben biraz anlam katıyorum bu şeylere normal resimlerde olur .d
Ekli dosyayı görüntüle 8366
Watch Dogsşimdi hacklenme haberine hacker gider tam kırıldıgında da gow kratosun özgürlüğünü yaşadığı resim eklenebilir ben biraz anlam katıyorum bu şeylere normal resimlerde olur .d
Ekli dosyayı görüntüle 8366
Öncelikle hayırlı olsun şu an herkesin aklında aynı soru almadan nasıl anlayabiliriz muhakkak bilgisi olan çıkacaktırArkadaşlar öncelikle herkesin gözü aydın bi tanıdığım şuan Gürcistan’da ps5 sıfır kutulu fiyatlarının Türkiye’ye göre baya uygun olduğunu söylemişti alabileceğini iletti bende kırılma yok diye istemedim ama bir kaç günde neler neler değişti kısacası bu sıfır kutulu cihaz getirse bana sürüm ilk sürüm mü çıkıyor yoksa en son sürüm mü oluyor ilk açılışta yada almadan sürümü nasıl öğrenebiliriz
Arkadaşlar öncelikle herkesin gözü aydın bi tanıdığım şuan Gürcistan’da ps5 sıfır kutulu fiyatlarının Türkiye’ye göre baya uygun olduğunu söylemişti alabileceğini iletti bende kırılma yok diye istemedim ama bir kaç günde neler neler değişti kısacası bu sıfır kutulu cihaz getirse bana sürüm ilk sürüm mü çıkıyor yoksa en son sürüm mü oluyor ilk açılışta yada almadan sürümü nasıl öğrenebiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyin ve sizler için resim üzerinde gerekli açıklamaları yaptım. İşiniz zor çünkü ortalama 12 ay öncesi üretilmiş bir konsol arayışında bulunmalısınız yani bir yıldır stoklarda bekleyen bir konsol değil ise içindeki sürüm 4.03 'ten yüksek olacaktır.Öncelikle hayırlı olsun şu an herkesin aklında aynı soru almadan nasıl anlayabiliriz muhakkak bilgisi olan çıkacaktır
Ben denedim debug u aktif ettim ama oyun yüklenmiyor hata kodu verdi. Boşuna denemeyin konsol her kırma işleminde kapanıyor her 8 denemeden 1 i başarılı oluyor. Bu şekilde ani kapanmalar yüzünden konsolda zarar görebilir.HENÜZ 4.03 DEBUG SETTINGS AÇMA İŞLEMİ YAPILMASI TAVSİYE EDİLMİYOR AMA MERAK EDENLERE BİR ÖRNEK OLSUN DİYE PAYLAŞTIM.
Bu Z çok kendini beğenmiş biri. Aylar önce yapacağım, asacağım, keseceğim diye bağışları toplayıp bir anda sessizliğe büründü. Soranlara bir ton laf söylüyordu. Bir de Specter ya da Sleirs veya Zeco'ya bakın çok efendiler bana göre.Yapılması gereken cok iş olduğunu umarım yılbaşına kadar tamamlanmış olabiliriz olursa ekime olmazsa .d diyor
ps5 hediye gitti malzeme parasıda topladı ama içerden birisi belki kendı açıklamamış spectere bırakmıştırBu Z çok kendini beğenmiş biri. Aylar önce yapacağım, asacağım, keseceğim diye bağışları toplayıp bir anda sessizliğe büründü. Soranlara bir ton laf söylüyordu. Bir de Specter ya da Sleirs veya Zeco'ya bakın çok efendiler bana göre.
kırıldı diyemeyiz debug setting var oyun yükleme yok geçilmesi gereken hipervison ve korumalı oyunlar var yılbaşına doğru tam kırılma olabilir tahminim...arkadaşlar birisi açıklıyabilirmi tüm mesajları okuyamıyorum şimdi gerçekten ps5 kırıldımı yani ps4 gibi mi oldu birisi yazarsa sevinirim
hypervision çok başka bir şey hypervisor dersek daha doğru olacaktır. Ve sizin yazdığınız sanki bir süper kahramanmış gibi hissettiriyor.kırıldı diyemeyiz debug setting var oyun yükleme yok geçilmesi gereken hipervison ve korumalı oyunlar var yılbaşına doğru tam kırılma olabilir tahminim...
Benim ima ettiğim süper kahraman sayılabilecek android arkadaşımızda bu Vision zaten.
Daha tam olarak kırılmamış debug menüyü aktif etmişler ama oyun yama hile vs gibi şeyler Ps5 e kurulamıyor. Beklemeye devam edeceksiniz yıl sonuna kadar ancak kırılır.arkadaşlar birisi açıklıyabilirmi tüm mesajları okuyamıyorum şimdi gerçekten ps5 kırıldımı yani ps4 gibi mi oldu birisi yazarsa sevinirim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK