SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    29

SEROCAN65x

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
3 Ocak 2022
99
36
18
Belki alakası yok ama sizce PS4 9.03 tahmini ne zaman kırılır 1 yıl yada daha uzun sürer mi

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Şuan karaborsacıların elindeki Ps5 lerin yazılımı 4.03 ve altındadır. Ama onlarda çok yüksek fiyattan satıyor. Mart ayında yeni stoklar türkiye ye gelecekmiş. O zamanda pek anlamı kalmaz Ps5 almanın tahminimce 4.03 kırılsa bile 2 yıldan önce üst bir yazılımın kırılmasına Sony izin vermez yani 4.03 ten sonraki kırılma 2024 yılını bulur. Tıpkı Ps4 te önce 1.76 yazılımının başlarda kırılıp aradan 2 yıl geçtikten sonra 4.05 ve 5.05 in kırılması gibi olur.
Eklemek isterim, 9.0’ın jailbreak olayı üçüncü parti adaptörler ile tak çıkar yapmadan gerçekleşmeye başladı ve çok stabil bir duruma geliyor, aynı şekilde ps5’te de aynı açık kullanılacak. Ps4 üzerinde bu açığın yeri geldiğinde 5.05’den bile daha stabil olduğuna vurgu yapılıyordu. Yani kırık kullanmak isteyen arkadaşların 4.03 alması biraz elzem bir konu.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Eklemek isterim, 9.0’ın jailbreak olayı üçüncü parti adaptörler ile tak çıkar yapmadan gerçekleşmeye başladı ve çok stabil bir duruma geliyor, aynı şekilde ps5’te de aynı açık kullanılacak. Ps4 üzerinde bu açığın yeri geldiğinde 5.05’den bile daha stabil olduğuna vurgu yapılıyordu. Yani kırık kullanmak isteyen arkadaşların 4.03 alması biraz elzem bir konu.
Bana kalırsa Ps5 te 4.03 kırılırsa onda da sanki usb bellek kullanmak zorunda kalacağız gibi geliyor. Herhalde o şekilde daha stabil çalışıyor sistem o yüzden usb yöntemli kırma işlemi çıkarıyorlar.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Bana kalırsa Ps5 te 4.03 kırılırsa onda da sanki usb bellek kullanmak zorunda kalacağız gibi geliyor. Herhalde o şekilde daha stabil çalışıyor sistem o yüzden usb yöntemli kırma işlemi çıkarıyorlar.
Zaten yine USB ile oluyor ama şöyle oluyor, bir USB adaptör alıyorsun bu adaptör hem Wi-Fi olarak jailbreak hostunu paylaşıyor hem de jailbreak esnasında USB portuna USB’yi tak çıkar yapıyor Yani sen dokunmuyorsun bile.

Örnek olarak:

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Zaten yine USB ile oluyor ama şöyle oluyor, bir USB adaptör alıyorsun bu adaptör hem Wi-Fi olarak jailbreak hostunu paylaşıyor hem de jailbreak esnasında USB portuna USB’yi tak çıkar yapıyor Yani sen dokunmuyorsun bile.

Örnek olarak:
Ps5 i alan a kadar hemen hemen iki günde bir 4.03 ün kırılması ile alakalı paylaşımlar geliyordu. Ps5 i 3 hafta önce aldım. Fakat aldığım günden bu yana en ufak bir gelişme olmadı. 3 haftadır yaprak kımıldamıyor. Ne bir gelişme paylaşıldı ne bir bilgi paylaşıldı.

Son düzenleme:

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Ps5 i alan a kadar hemen hemen iki günde bir 4.03 ün kırılması ile alakalı paylaşımlar geliyordu. Ps5 i 3 hafta önce aldım. Fakat aldığım günden bu yana en ufak bir gelişme olmadı. 3 haftadır yaprak kımıldamıyor. Ne bir gelişme paylaşıldı ne bir bilgi paylaşıldı.
Şimdiye kadar kırılırdı fakat hem herkeste PlayStation yok hemde bu işler biraz zaman istiyor. Kırılacağı kesin fakat biraz zaman vermemiz gerekli

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Sayfa uğursuz rakamda dondu kaldı,malesef

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Arkadaşlar,kırık versiyon için,cd'limi almalıyız,daha almadım,malesef fiyatlarda uçtu,belki 2. El alabilirim,tabi 4.03 bulabilirsem.
Hangisini tavsiye edersiniz?

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Arkadaşlar,kırık versiyon için,cd'limi almalıyız,daha almadım,malesef fiyatlarda uçtu,belki 2. El alabilirim,tabi 4.03 bulabilirsem.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Fark etmez ister dijital Ps5 olsun ister diskli Ps5 olsun önemli olan sistem yazılımının 4.03 ve altında olması. Ama ikinci el Ps5 ler yüksek ihtimal psn ye bağlanmıştır. Ondan dolayı yazılımı 4.50 olur. Tavsiyem sıfır kutusu açılmamış Ps5 alınız. Ara ara trendyol da media markt 10.000 den diskli Ps5 satışa çıkarıyor. Şu linke ara ara tıklayın genelde akşam üzeri 4 ile 5 arasında listeliyorlar.

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Medya market kendi sitesinde yapıyordu,ben rastladım,ama kaçırdım,sanırım sondu,çünkü kutu hasarlı iki tane satlıktaydı,sepete ekleyemedim,fiyatı 9449 gibi birşeydi,yani deponun dibini gördüler sanırım

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Bu arada letgo ve sahibinden alanlar çok dikkat edin arkadaşlar,kesinlikle elden almayı tercih edin,ben az kalsın dolandırılıyordum,konunun yeri burası değil belki ama takip eden çoktur diye yazıyorum,kesinlikle ibana para göndermeyin,özel get açtım diyorlar link atıyorlar,link sahibindene bağlanmış gibi görünüyor,para başka ibana gidiyormuş,askerim diyorlar,görevdeyim mesaja bakamıyorum falanda falan.sahibinden de kredi kartıyla ödeme var sadece,aman dikkatli olun.

Son düzenleme:

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
ufak iyi haberler verelim
Horizon Forbidden West PS4 diski ps5 4.03 de calısıyor eğer 4.03 kırılsa ps4 pro versiyonuna 60 fps patch bu kadar 9.03 un kırılmasını veya 4.50 in kırılmasını beklemeye gerek kalmadı
Bu arada Znullptr artık playstation 4 üzerinde bile çalışmıyorum dedi başka çalışacagı ne var?

Son düzenleme:

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Elimizdeki son haberleri bir inceleyelim, görünüşe göre 9.0 Ps4’ün çalıştıramadığı horizon forbidden west’i 4.03 ps5 çalıştırabiliyor(ps4 versiyonu için konuşuyorum)

Yani elimizde şöyle bir durum var, en son çıkan Ps4 oyunları kırılabilir versiyon olan 4.03’de çalışıyor. Bu şu demek eğer ps5 kırılırsa en son çıkmış oyunlar vr muhtemelen yamalar Ps4 için gelecek.

Aynı konunun konuşulduğu bir tweet zinciri:

iyi haberler bekleniyor gibi. Bakalım.
Eğer PS5 kırılırsa en son çıkan Ps4 oyunlarını oynayabileceksiniz, hatta kırılmadan da 9.03 isteyen ps5 oyunlarını cihazınıza takıp oynayabilirsiniz. Artık ps5’in kaderi Ps4 ile birleşmiş durumda tıpkı ps5 ilk çıkarken yaptığım analizdeki gibi 👍🏻

Teoride doğru bir yaklaşım çünkü oyunlar önceki sürümlere port edilebiliyor. Bizi yoran şey oyunun şifrelenmiş olması, eğer ps5 kırılırsa şifrelenmemiş oyunları dump ederlerse oynayabileceğimizi düşünüyorum.

bu noktadan yola çıkarsak ps5’in kırılması da ps4’e yarar.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
ufak iyi haberler verelim
Horizon Forbidden West PS4 diski ps5 4.03 de calısıyor eğer 4.03 kırılsa ps4 pro versiyonuna 60 fps patch bu kadar 9.03 un kırılmasını veya 4.50 in kırılmasını beklemeye gerek kalmadı
Bu arada Znullptr artık playstation 4 üzerinde bile çalışmıyorum dedi başka çalışacagı ne var?

Eğer PS5 kırılırsa en son çıkan Ps4 oyunlarını oynayabileceksiniz, hatta kırılmadan da 9.03 isteyen ps5 oyunlarını cihazınıza takıp oynayabilirsiniz. Artık ps5’in kaderi Ps4 ile birleşmiş durumda tıpkı ps5 ilk çıkarken yaptığım analizdeki gibi 👍🏻
Bence God of War Ragnarök te Ps5 in 4.03 yazılımında çalışır. Sebebi ise Ps4 oyunu olduğu zaman Ps5 in update dosyası içinde olmuyor. Ps4 ün Blue-Ray diskinde Sadece Ps4 ün güncelleme dosyası olduğu için Ps5 te bundan sonra çıkacak bütün Ps4 oyunlarını 4.03 te oynarız. Yani bütün Ps4 oyunları Ps5 in 4.03 yazılımında sorunsuz çalışır.

seymener

Kullanıcı
18 Şubat 2021
26
9
3
Güzel haber ve bilgilendirmeler için teşekkürler.
Umarım 4,03,elden ringi oynamak için yeterli olur

Howitzer

Kullanıcı
10 Kasım 2021
61
5
8
Yaza kadar böyle uzar diye düşünüyorum ben. Niyeyse kimsenin bir şeyler çıkarmak istediği yok gibi.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Yaza kadar böyle uzar diye düşünüyorum ben. Niyeyse kimsenin bir şeyler çıkarmak istediği yok gibi.
Genelde açık bulunduktan 5 yada 6 ay sonra kırma işlemi gerçekleşiyor. Yani Ps4 tarafında öyle oluyordu. Ps5 te açık kasım ayının ilk haftası bulundu bu durumda sizinde söylediğiniz gibi hen işleminin tam olarak çıkması haziran ayını bulur. Kafadan 3 ay daha bekleriz.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Güzel haber ve bilgilendirmeler için teşekkürler.
Umarım 4,03,elden ringi oynamak için yeterli olur
Oyunun Ps4 versiyonunu Ps5 in 4.03 yazılımında oynarız. Yani Horizon Forbidden West Ps4 te 9.03 yazılım istediği halde Ps5 in 4.03 yazılımında açılıyorsa yüksek ihtimal bu bahsettiğiniz oyunda sorunsuz 4.03 yazılımda oynanır.

Nick.bulamadim

Kullanıcı
26 Aralık 2021
2
0
1
Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama şunu sormak istiyorum, God Of War alıcam ama Ps5 aldığımdan beridir internete bağlamadım güncelleme yapmasın diye 4.03 yazılımda şuan. GOW cd yi taksam internete bağlasam oyunun güncelleme dosyasını indirir mi oyunu güncelleyebilir miyim? Tabi sistem yazılımını güncellemeden yani hem oyunum güncellensin 60fps oynayayım hemde sistem yazılımım olduğu gibi kalsın istiyorum mümkün mü?

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama şunu sormak istiyorum, God Of War alıcam ama Ps5 aldığımdan beridir internete bağlamadım güncelleme yapmasın diye 4.03 yazılımda şuan. GOW cd yi taksam internete bağlasam oyunun güncelleme dosyasını indirir mi oyunu güncelleyebilir miyim? Tabi sistem yazılımını güncellemeden yani hem oyunum güncellensin 60fps oynayayım hemde sistem yazılımım olduğu gibi kalsın istiyorum mümkün mü?
oyun sımgesıne gelip üçgendı galiba güncelleme kontrol et dersen indirir. ac oddseyı öyle indirdim

freestanbul

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
89
29
18
Cihazın Otomatik güncellemelerini kapat internete bağla.
Ben bugün deamon solulsün CD sini taktım güncelleyip oynadım bişey olmadı.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Genelde açık bulunduktan 5 yada 6 ay sonra kırma işlemi gerçekleşiyor. Yani Ps4 tarafında öyle oluyordu. Ps5 te açık kasım ayının ilk haftası bulundu bu durumda sizinde söylediğiniz gibi hen işleminin tam olarak çıkması haziran ayını bulur. Kafadan 3 ay daha bekleriz.
Aynı şey olduğunu sanmıyorum, birinde açık bulunuyor rapor ediliyor disclose bekleniyor diğerinde ise açık zaten disclose edilmiş gibi bir durum var, ben daha önce geleceğini düşünüyorum. Daha önceden 14 şubattan önce gelebileceğini söylemiştim ama gelmedi söylememin sebebi kernel’e ulaşmış olmalarıydı. Gelmemesinin sebebi bunu son kullanıcıya ulaşacak bir biçime dönüştürememeleridir. Zaten bu yüzden de ps5’te çalışan webkit exploit versiyonu paylaşıldı ve birilerinin portlaması bekleniyor. Bence şimdiki durum fırtına önceki sessizlik arkadaşlar.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Aynı şey olduğunu sanmıyorum, birinde açık bulunuyor rapor ediliyor disclose bekleniyor diğerinde ise açık zaten disclose edilmiş gibi bir durum var, ben daha önce geleceğini düşünüyorum. Daha önceden 14 şubattan önce gelebileceğini söylemiştim ama gelmedi söylememin sebebi kernel’e ulaşmış olmalarıydı. Gelmemesinin sebebi bunu son kullanıcıya ulaşacak bir biçime dönüştürememeleridir. Zaten bu yüzden de ps5’te çalışan webkit exploit versiyonu paylaşıldı ve birilerinin portlaması bekleniyor. Bence şimdiki durum fırtına önceki sessizlik arkadaşlar.
Yani mart ayı bitmeden çıkarsa daha güzel olur. Ama bu kadar uzadığına göre Sony den izin bekliyorlardır. Sony de 4.03 ün üstüne 2 yada 3 yazılım çıkarmadan izin vermez bence yani 4.50 den sonra 2 yazılım daha çıkar öyle 4.03 kırılır. Bu da haziran hatta temmuz ayını bulabilir. Umarım senin dediğin gibi olur. En yakın zamanda hen işlemini herkese açık şekilde yayınlarlar.

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
sizin için bi ağız yokladım. Bana, sadece znullptr bilir sabırlı olun bekleyin dedi

asdsaasdas.png

Howitzer

Kullanıcı
10 Kasım 2021
61
5
8

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Negatifim diye bana kızacaksınız belki ama cidden benim umudum tükeniyor artık ya :D
şuan kırılsa bile kırmam bı dolu cd li oyun var dün persona 5 royal aldım 300 e kırıldıgı an kutulu alımım bıter oyunları bitirir ps5 oyunlarına geçerim.
Daha tam onaylatamadım ama bi adam youtubda fw 2.0 da ps4 cyberpunk u 1.5 yamasıyla 60 fps oynadıgı videoyu atmış bırılerını bulsakda bı test etse

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
sabırlı olucaz gençler sıkıntı yok eninde sonunda kırılacak
:)

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım