SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HABER PS5 CFI 1116A - 300 Gram azalması meselesi

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
geçen akşam komşum aradı abi bi arkadaş ps5 almış gelip kurar mısın dedi gece 11 e geliyor. tamam dedim gittim kurmaya 7.500 tl ye makina ve 900 tl ye de 2. kol almışlar. kurdum tabi. oyun nerde dedim. abi sen internetten indiriyorsun ya bize de indir dedi.... gece 12 olmuş şimdi bu arkadaşlara gelde anlat....açtım ps store yi oyun fiyatları bu dedim :) verin kredi kartınızı size bi pes 21 alayım 200 tl ye en ucuz versiyonu aldık. oynayın dedim 3 5 yıl sonra kırılırsa indiririm size.. haydi size iyi geceler...
arkadaşınız 1 ayda 800tl kar sağlamış ps5 e zam gelıyor xbox 8300 oldu

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
geçen akşam komşum aradı abi bi arkadaş ps5 almış gelip kurar mısın dedi gece 11 e geliyor. tamam dedim gittim kurmaya 7.500 tl ye makina ve 900 tl ye de 2. kol almışlar. kurdum tabi. oyun nerde dedim. abi sen internetten indiriyorsun ya bize de indir dedi.... gece 12 olmuş şimdi bu arkadaşlara gelde anlat....açtım ps store yi oyun fiyatları bu dedim :) verin kredi kartınızı size bi pes 21 alayım 200 tl ye en ucuz versiyonu aldık. oynayın dedim 3 5 yıl sonra kırılırsa indiririm size.. haydi size iyi geceler...
arkadaşınız şuan konsolu satsa beleşe kırık ps4 pro alabiliyor iyi geceler.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım