SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 YARDIM PS5 7.61 ETAHEN 2.1B YÜKLÜ. FAKAT PS5 OYUNU ÇALIŞTIRAMIYORUM YARDIM LÜTEFEN

ender_essiz

Kullanıcı
20 Ocak 2024
30
1
8
PS5 7.61 ETAHEN 2.1B YÜKLÜ. FAKAT PS5 OYUNU ÇALIŞTIRAMIYORUM YARDIM LÜTEFEN. itemzflow'dan ps5.app açınca dosya yolunu gösteriyorum. aşağıdaki gibi hatalar alıyorum ??

Ekli dosyalar

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,094
77,364
113
PS5 7.61 ETAHEN 2.1B YÜKLÜ. FAKAT PS5 OYUNU ÇALIŞTIRAMIYORUM YARDIM LÜTEFEN. itemzflow'dan ps5.app açınca dosya yolunu gösteriyorum. aşağıdaki gibi hatalar alıyorum ??
Selamlar kardeşim. PS5'inde kurulu olan Itemzflow'u silip, aşağıdaki güncel sürümü kurarsan sorunun çözülecektir. ETAHEN 2.1 sürümü bununla çalışıyor çünkü. (y)

Birde oyunları hdd'e atarken klasörlerin iç içe olmadığından emin ol. Ana dizine attığın oyun klasörünün içinde doğrudan sce_sys klasörü olmalı.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım