Desperado
Kullanıcı
- 8 Temmuz 2020
- 114
- 1,475
- 93
hafta sonu evde dener test eder öyle paylaşacam. malum çalışıyorum.3 farklı sürümü de Al azif 2.1.2 hen ile sıfırdan kurarak denedim ne yazık ki olmadı...

hafta sonu evde dener test eder öyle paylaşacam. malum çalışıyorum.3 farklı sürümü de Al azif 2.1.2 hen ile sıfırdan kurarak denedim ne yazık ki olmadı...
Tamamdır ilginize teşekkür ederiz. Gerçekten bir çok kişi bu oyuna fix bekliyor. İnşallah sizin yardımınızla çözülür şimdiden teşekkür ederimhafta sonu evde dener test eder öyle paylaşacam. malum çalışıyorum.
https://www.playstationhaber.com/posts/31363/ HDR olayını bir de siz deneyebilir misiniz?Tamamdır ilginize teşekkür ederiz. Gerçekten bir çok kişi bu oyuna fix bekliyor. İnşallah sizin yardımınızla çözülür şimdiden teşekkür ederim
az önce denediğim fix var 1.02 updatesi. paylaşacam birazdanArkadaşlar işteyim çalışıyorum deneyen arkadaşlar 5.05 de fixde. Çalışıyormu bakabilirlermi oyuna zahmet olmazsa akşam fırsatım olur ancak Desperadodan ricada bulunmuştum Fix konusunda sağolsun yayınlamış çalışıyor ise sonuçu yazarmısınız
1.02 update fix var denendi. birazdan linki yenileyecemTamamdır ilginize teşekkür ederiz. Gerçekten bir çok kişi bu oyuna fix bekliyor. İnşallah sizin yardımınızla çözülür şimdiden teşekkür ederim
Bende hdr özelliği yok zaten, yani hdr yokken de açılmadı diyebilirizhttps://www.playstationhaber.com/posts/31363/ HDR olayını bir de siz deneyebilir misiniz?
Bu fix 5.05te çalıştı mı hangi henle çalıştı detaylı bilgi verir misiniz1.02 update fix var denendi. birazdan linki yenileyecem
Bu 1.02 update eski var olan Fix mi yoksa sizmi yaptınız 2.1.2 de çalışır mı acaba heni de değiştirmeden1.02 update fix var denendi. birazdan linki yenileyecem
oyunu silin tekrardan kurun oyunu sonra bu fixi kurun temiz bir kurulum için bunu yapın. eskisini bilemem bu denenmiş. son sürüm hende denerseniz daha iyi olur. 2.1.2 de çalışırmı bilemem. tavsiyem 2.1.3b ve goldhenBu 1.02 update eski var olan Fix mi yoksa sizmi yaptınız 2.1.2 de çalışır mı acaba heni de değiştirmeden
İndirmeye başladım goldhen 2.1.4b ile deneyeceğim. Yarım saat içinde haber vereceğim inşallah çalışır heyecanla bekliyorum
Hen i değiştirirsek diğer oyunlar çalışır mı çünkü bütün oyunlarım 2.1.2 de açıyor sonra bir oyun için birçok oyundan olmayım yada 2.1.3 ü tekrardan 2.1.2 ye çekebiliyormuyuz böyle bir durum var mıoyunu silin tekrardan kurun oyunu sonra bu fixi kurun temiz bir kurulum için bunu yapın. eskisini bilemem bu denenmiş. son sürüm hende denerseniz daha iyi olur. 2.1.2 de çalışırmı bilemem. tavsiyem 2.1.3b ve goldhen
yeni link eklenmiştir. her keze keyifli oyunlar
tabikide var tekrar eski heni tarayıcına tanımlatabilin. sonuçta ana firmware yükseltmiyorsunHen i değiştirirsek diğer oyunlar çalışır mı çünkü bütün oyunlarım 2.1.2 de açıyor sonra bir oyun için birçok oyundan olmayım yada 2.1.3 ü tekrardan 2.1.2 ye çekebiliyormuyuz böyle bir durum var mı
disable update yapmış olmayasın? enable update yapıp tekrar instalden yüklermisinMaalesef olmadı hocam![]()
İnşallah olur da bu oyunu başka biri dump etmesi dışında pek olacak gibi değil.Birazdan enable update yapıp deneyeceğim onun sonucunu da yazarim
Maalesef yine CE 34878 hatası veriyor.İnşallah olur da bu oyunu başka biri dump etmesi dışında pek olacak gibi değil.
işin garip tarafı bu oyunlar aynı yapılan fixlerle 6.72 de çalışmakta. bu oyunda resimde görüldüğü üzere 5.05 fixlendi. benim denediğim hepsi 6.72 makinada.. 5.05 ps4 maalese elimde yok. goldhen ile denedin değilmi? aynı mı sonuç?Maalesef yine CE 34878 hatası veriyor.
Last of Us 2
Spider man miles morales
Fifa 21
Ghost of tusima
Ac valhalla al azif 2.1.2 hen ile sorunsuz kuruldu çalıştı, sorun bu oyunda maalesef...
Evet hocam sizin dediğiniz hen ile denedim ama 5.05te çok fazla kişi bunu yaşamış. Yabancı forum sitelerinde de çözüm bulunamadı. Bana need for speed heat oyununu hatırlattı o da save problemliydi. 7.02 kırılıp güncellemesi fixlenince düzeldi. Belki 8.xx bir sürüm kırılirsa watch dogs legion oyununun ilerideki updatelerin den birisi ile çözülür belki. Onlarca kez kurup sildim oyunu CE 34878 hatası veriyor sürekli. Ne yazık ki olmadı. Sağlık olsun ne diyelim...işin garip tarafı bu oyunlar aynı yapılan fixlerle 6.72 de çalışmakta. bu oyunda resimde görüldüğü üzere 5.05 fixlendi. benim denediğim hepsi 6.72 makinada.. 5.05 ps4 maalese elimde yok. goldhen ile denedin değilmi? aynı mı sonuç?
8.xx kırılmasına gerek yokki. 6.72 de çalışıyor. bizzat oynadımdaEvet hocam sizin dediğiniz hen ile denedim ama 5.05te çok fazla kişi bunu yaşamış. Yabancı forum sitelerinde de çözüm bulunamadı. Bana need for speed heat oyununu hatırlattı o da save problemliydi. 7.02 kırılıp güncellemesi fixlenince düzeldi. Belki 8.xx bir sürüm kırılirsa watch dogs legion oyununun ilerideki updatelerin den birisi ile çözülür belki. Onlarca kez kurup sildim oyunu CE 34878 hatası veriyor sürekli. Ne yazık ki olmadı. Sağlık olsun ne diyelim...
Nasıl çalıştırdınız? Ben birkaç yöntem denedim hiçbirinde çalışmadı da.8.xx kırılmasına gerek yokki. 6.72 de çalışıyor. bizzat oynadımda
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK