Desperado
Kullanıcı
- 8 Temmuz 2020
- 114
- 1,475
- 93

pes 21i paylaşmışlar zaten 1.06 Updatesini Fix onda.Çalışıyor dimi kesin pes 21 de cikaririr misin
TamAm yinede tskpes 21i paylaşmışlar zaten 1.06 Updatesini Fix onda.
bu oyunu deneme fırsatım yok ne yazıkki fixleyip paylaşıyorum
Bu yeni bir fix mi?![]()
bölge kodu : CUSA13115
oyunu deneme fırsatım olmadığından deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
[Gizli içerik]
evet 5.05 ve 6.72 içinBu yeni bir fix mi?
hemen bakıyorumBu uyarı çıkıyor linkleri yenilerseniz deneyelim çalışıp çalışmadığına bakalım
tekrar deneyin hesabımda sorun varmış. düzelttim link sağlamLink ölü silinmiş inmiyor
Maalesef yine aynı uyarı sayfası çıktı, yukarıda fotoğrafını paylaştığım uyarı..tekrar deneyin hesabımda sorun varmış. düzelttim link sağlam
LİNK SİLİNMİŞ MALASEF![]()
bölge kodu : CUSA13115
oyunu deneme fırsatım olmadığından deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
[Gizli içerik]
kontrol ettim şimdi link sağlamLİNK SİLİNMİŞ MALASEF
evet ben yaptım3-4 gündür bütün yerli yabancı forum sitelerinde watch dogs legion ps4 5.05 fix arıyorum bulduklarimin hiç birisi çalışmadı bu fixi siz mi yaptınız? İnşallah denedigimiz fixler sen farklıdır ve çalışır sonunfa
fakat indiremiyoruz lütfen farklı bir yere yukler mısınız ricva etsemevet ben yaptım
şimdi indirebilirsinfakat indiremiyoruz lütfen farklı bir yere yukler mısınız ricva etsem
google driveye attım tekrar denermiinfakat indiremiyoruz lütfen farklı bir yere yukler mısınız ricva etsem
yanlız bu updatesiz Fixelimde 3 farklı sürüm watch dogs legion oyunu var
duplex
high speed33 ve AVB
highspeed 33
hepsinde de deneyebilirim. bakalım neler olacak. inşallah çalışır tek tek deneyip sonucu yazacagım
Update dosyalarını yüklemeden deneyeceğim o zaman doğru mudur?yanlız bu updatesiz Fix
evetUpdate dosyalarını yüklemeden deneyeceğim o zaman doğru mudur?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK