yaso
Kullanıcı
- 13 Aralık 2021
- 30
- 4
- 8

PS4'ümü vga monitöre bağlamak için dönüştürücü arıyorum fakat çoğu kişi ya dolandırıcı ya da bozuk ürün yolluyor. Bu cihazın sağlamını nereden bulabilirim ?
Link atarmısınız ? Bahsettiğiniz siteden baktım da, ben ondan çok aldım hiç işe yaramıyorteknobiyotik.com dark aktif dönüştürücü var
yazdım.teknobiyotik.com dark aktif dönüştürücü var
Hocam emin misiniz kesin çalışır mı ? Birde trendyol linkini atarmısın![]()
Dark HDMI to VGA 1.8M Aktif Dijital - Analog, Full HD,Tak Çalıştır Dönüştürücü Kablo(DK-HD-AHDMIXVGAL180) | Teknobiyotik
Dark DK-HD-AHDMIXVGAL180 Dark HDMI - VGA Görüntü Kablosu (1,8 Metre) Dark Dönüştürücü ile Kaliteli Aktarıma Hazır Olun Dark ile Dijital HDMI Sinyali Analog VGA Sinyale Dönüştürün! Dark HDMI - VGA sinyal dönüştürücü 1.8 metre kablo ile HDMI çıkışa sahip PS5, Xbox Series X gibi oyun...www.teknobiyotik.com
trendyol kullanmıyorum o yüzden kullandığım yerlerden attım. Evet çalışır.Hocam emin misiniz kesin çalışır mı ? Birde trendyol linkini atarmısın
Peki teşekkür ederim. Siteye kayıt olup aliyim bakalım. İade etmek istersem edebiliyorum dimi hocam ?trendyol kullanmıyorum o yüzden kullandığım yerlerden attım. Evet çalışır.
Bu daha uygun. Buradan aliyimtrendyol kullanmıyorum o yüzden kullandığım yerlerden attım. Evet çalışır.
evet iade konusunda hb çok iyiBu daha uygun. Buradan aliyim
https://www.hepsiburada.com/dark-di...hdmixvga-p-BS40084?url_src=and-product-detail
Valla zamanında güç girişli hdmi to vga aldım bu aynısına benziyor. Hatta birebir aynı desem yeridir. Bilmiyorum işime yarar mıevet iade konusunda hb çok iyi
Valla en ufak birşey bilen bile tam anlamasa da anlarmış gibi konuşuyor. Ürüne detaylıca baktım almadım zaten. Biryerden 150 tlye aldım kargolattım adam bana video da attı çalıştığına dair. Gelsin bakalımSakın yukardaki arkadaşların paylaştıklarını almayın. Ps3 lerde güzel çalışırlar fakat usb güç adaptörü olmadan ps4 de çalışan dönüştürücü görmedim.
Ben ps4 de bunu kullanıyorum.
Ps3 de bunu kullanıyorum.
Çok bilmiş. Harici güç ile besleme her zaman risklidir aleti yakma riskin var. Bu aletler herkeste her zaman yüzde yüz de çalışmıyor. Memnun olan da var olmayan da Madem çok biliyorsunuz sormayın. Mute hadi...Valla en ufak birşey bilen bile tam anlamasa da anlarmış gibi konuşuyor. Ürüne detaylıca baktım almadım zaten. Biryerden 150 tlye aldım kargolattım adam bana video da attı çalıştığına dair. Gelsin bakalım
Bak bakayım ne yazıyor burda. Trnin sayılı bilgisayar bileşeni saticilarindandir bilmiyorsan. Ha canlı arayıp da sorabilirsin.Sakın yukardaki arkadaşların paylaştıklarını almayın. Ps3 lerde güzel çalışırlar fakat usb güç adaptörü olmadan ps4 de çalışan dönüştürücü görmedim.
Ben ps4 de bunu kullanıyorum.
Ps3 de bunu kullanıyorum.
1. Husus sizi kastetmedim mesajımda.Bak bakayım ne yazıyor burda. Trnin sayılı bilgisayar bileşeni saticilarindandir bilmiyorsan. Ha canlı arayıp da sorabilirsin.
Neyse uğraşamicam mute...
Kargolattığım yere sordum öyle birşey yok aleti yakma riski olsa tüm aletleri yakardı kim uyduruyor gibisinden mesaj yolladı bana. Ki bu kablolara benzer çok kablo aldım aynı senin gibi kesin çalışır diyorlardı ama hiçbiri çalışmadı. Yani bilen de konuşuyor senin gibi bilmeyen - lerde konuşuyor. Sizin gibileri çok kafaya takmamak lazımÇok bilmiş. Harici güç ile besleme her zaman risklidir aleti yakma riskin var. Bu aletler herkeste her zaman yüzde yüz de çalışmıyor. Memnun olan da var olmayan da Madem çok biliyorsunuz sormayın. Mute hadi...
Hocam bu forumun yaş ortalaması biraz düşük. Bundan mütevellit çok normal önemsememek lazımKargolattığım yere sordum öyle birşey yok aleti yakma riski olsa tüm aletleri yakardı kim uyduruyor gibisinden mesaj yolladı bana. Ki bu kablolara benzer çok kablo aldım aynı senin gibi kesin çalışır diyorlardı ama hiçbiri çalışmadı. Yani bilen de konuşuyor senin gibi bilmeyen - lerde konuşuyor. Sizin gibileri çok kafaya takmamak lazımbirde mute yazmış ya hahahaha
![]()
Bu kadar düşük değildi de düşmeye başlamış. Neyse kablo gelsin deneyelim test edelim arkadaş mı haklı yoksa satıcı mı görürüzHocam bu forumun yaş ortalaması biraz düşük. Bundan mütevellit çok normal önemsememek lazım![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK